sensai Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 εφυγα απο την εταιρεια που δουλευα αλλα δεν μου πληρωσουν τις αδειες που μου ειχαν απομεινει. που μπορω να κανω καταγγελια;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, sensai είπε εφυγα απο την εταιρεια που δουλευα αλλα δεν μου πληρωσουν τις αδειες που μου ειχαν απομεινει. που μπορω να κανω καταγγελια; Για τις μερες που εχουν απομείνει πρεπει να αποδείξεις οτι δεν τις εχεις λάβει και δεν εχεις υπογράψει καποια τρικλοποδια Οσο για τα υπόλοιπα και αποζημιώσεις, ο εργοδότης εχει το δικαίωμα να στα κατάθεση μέχρι και τελος του Ιανουάριο του επόμενου έτους, δηλαδή με την εκκαθάριση του έτους
sensai Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για τις μερες που εχουν απομείνει πρεπει να αποδείξεις οτι δεν τις εχεις λάβει και δεν εχεις υπογράψει καποια τρικλοποδια Οσο για τα υπόλοιπα και αποζημιώσεις, ο εργοδότης εχει το δικαίωμα να στα κατάθεση μέχρι και τελος του Ιανουάριο του επόμενου έτους, δηλαδή με την εκκαθάριση του έτους σε ποιον πρεπει να το αποδειξω;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, sensai είπε σε ποιον πρεπει να το αποδειξω; Στην καταγγελία σου, αν κανεις
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sensai είπε εφυγα απο την εταιρεια που δουλευα αλλα δεν μου πληρωσουν τις αδειες που μου ειχαν απομεινει. που μπορω να κανω καταγγελια; Στο χαρτί της αποχώρησης τι σου γράφει ότι θα πληρωθείς;
vanni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αν έφυγε από την δουλειά του (παραιτήθηκε)γιατί να του πληρώσουν το οτιδήποτε; 2 1
tsioulak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vanni είπε Αν έφυγε από την δουλειά του (παραιτήθηκε)γιατί να του πληρώσουν το οτιδήποτε; Επειδή οι ημέρες άδειας που δικαιούται πρέπει να πληρωθούν. Όπως είπαν και άλλοι, τις ημέρες άδειας που σου είχαν απομείνει για το 2020, έχουν δικαίωμα να τις αποζημιώσουν μέχρι "κλείσουν" το οικονομικό έτος 2020, δηλαδή (ανάλογα την επιχείρηση) είτε τέλος Δεκεμβρίου είτε τέλος Γενάρη. Τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι δεν είχε υπογράψει κάποιο χαρτί ότι πήρες ημέρες άδειας κάποια περίοδο μέσα στον χρόνο. ΥΓ. Προσοχή, για τους μήνες που ήσουν σε αναστολή δεν δικαιούσαι ημέρες άδειας. 1
christakos07 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, vanni είπε Αν έφυγε από την δουλειά του (παραιτήθηκε)γιατί να του πληρώσουν το οτιδήποτε; Μήπως να τους πληρώσει κιόλας; Η άδεια είναι πληρωμένη και σε περίπτωση αποχώρησης, καταβάλλεται στον δικαιούχο. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, vanni είπε Αν έφυγε από την δουλειά του (παραιτήθηκε)γιατί να του πληρώσουν το οτιδήποτε; Το εργοδοτοκαμπανάκι μου έκανε τινγκλ~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα