Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησσπέρα. έχω έναν Ryzen 5 3400g και μητρική Asrock A320M και 1 module 8gb ddr4 2400mhz. είναι στην slot 2. η μητρική έχει 2 slots. Τα ενσωματωμένα γραφικά δεσμεύουν 2gb ram. Έχω αγοράσει ένα ίδιο ακριβώς module ram 8gb. Αν το βάλω στην slot 1 θα έχω προς χρήση συνολικά 12gb. επειδή τα 2gb του dimm 2 δεσμεύονται απο τα ενσωματωμένα γραφικά, βάζοντας ένα ακόμα module 8gb, θα δουλεύει dual channel το σύστημα των 2 module? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να κάνω καποια ρύθμιση στο bios ή το βάζω και δουλεύουν όλα απο μόνα τους στα windows 10. ευχαριστω

Δημοσ.

Θα εχεις 16gb σε dual channel -> με χρησιμοποιησιμα τα 14 αν εχεις δεσμευσει 2GB για την APU.
Παρεπιπτωντος -εκτος και στα χαρισανε!- τα 2400 ΜΗz speed ειναι απο τα χειροτερα σεναρια..😆

Δημοσ.

Όχι! Την πλήρωσα με την συνθεση. Ήταν σε έκτακτη αγορά ανάγκης τουρμπο-χ έτοιμη σύνθεση στα 450€ πριν κάνα χρόνο περίπου. Δεν είχα χρόνο να ψάχνω και να κάνω παραγγελία λόγω του ότι το χεειαζομιυν άμεσα. Όποτε τώρα αναγκαστικά αγόρασα μια ίδια crucial ,για το ,,dual channel. Χρειάζεται να κάνω καμιά ρύθμιση bios-uefi όταν την βαλω πάνω? Η είναι plug and play? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ρυθμισεις κατι... Αν ηταν 8GB και σου δεσμευε 2, τοτε οκ θα επρεπε να το ειχες δει:
να το μειωσεις ει δυνατον σε 1! Αλλα στα 16GB: η "χασουρα" των 2 δεν ειναι εξαιρετικα μεγαλη. Ομως
καλυτερα να σκεφτεις αν χρειαζεσαι πραγματικα τοσα -ειναι λιγο 'παραδοξο' 16GB επανω σε μια APU?
😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...