MariosApc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Οταν πάω να βάλω την καρτσ γραφικών βρίσκει στα μαύρα μέταλλα.Καμια ιδεα τι να κάνω; Πρώτη φορά φτιάχνω μπιλντ μόνος μου
MariosApc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 ναι παραγγείλα καινούργιο που θα έρθει σε καμία βδομάδα περίπου,απλα θέλω να δω αν δουλεύουν όλα για να μην χάσω το doa
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MariosApc είπε Οταν πάω να βάλω την καρτσ γραφικών βρίσκει στα μαύρα μέταλλα.Καμια ιδεα τι να κάνω; Πρώτη φορά φτιάχνω μπιλντ μόνος μου βγάλε το κάθετο λαμάκι(με τις γρίλιες) με την βίδα του και θα μπορέσεις να την βάλεις , δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό σε εμποδίζει? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou
MariosApc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 το λαμακι το έχω βγάλει,στα αλλα μεγάλα που μένουν βρίσκει
slavador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Αμα ειναι παλιο το κουτι κοψτο η βγαλτα ολα και δοκιμασε τα εκτος κουτιου οπως θα επρεπε να ειχες κανει εξ αρχης
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, MariosApc είπε στα αλλα μεγάλα που μένουν βρίσκει Κι αυτά βγάλσιμο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
MariosApc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 τα ξηλωσα ολα και εν τελει καταφερε και μπήκε.Ποσο νουμπας είμαι χαχα 1
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μία δοκιμή, δε θα γίνει και τίποτα αν τα ξεβιδώσετε... Τελικά θα πάρετε άλλο κουτί;
MariosApc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Θα παρω γιατι θελω και να πουλησω το παλιο πσ ολοκληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα