Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρή ανασκόπηση:

Ήμουν σε Cosmote.

Στις 2/11/20 επικοινώνησα τηλεφωνικά με Wind και συμφώνησα για φορητότητα και πρόγραμμα VDSL 50mbps.

O φάκελος με τα συμβόλαια μου παραδόθηκε στις 4/11/20. Υπογράφηκε στις 5/11/20 και την ίδια μέρα ο κούριερ της Γεν, Ταχυδρομικής παρέλαβε πίσω τον φάκελο. Από αμέλειά μου, δεν επιβεβαίωσα την ημερομηνία που αναφερόταν στην σύμβαση η οποία έγραφε 2/11/20. 

Στις 17/11/20 αποφασίζω να μην προχωρήσω στην φορητότητα (είμαι εντός 14 ημερολογιακών ημερών). Επικοινωνώ με το 13800 και η κυρία μου λέει να κάνω το αίτημά μου σε άλλο πενταψήφιο (13899) μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος ή στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η παραπάνω διαδικασία δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί, να επισκεφτώ την “wind.gr” ώστε να το κάνω μέσω της φόρμας επικοινωνίας (ταυτόχρονα να επισυνάψω την ταυτότητά μου) και σε 2ο χρόνο -την επόμενη ημέρα, να καλέσω ώστε να επιβεβαιώσω την λήψη του αιτήματός μου(!!!). 

Στις 18/11 καλώ στο 13800 για επιβεβαίωση και μου λένε δεν έχουν λάβει κάτι. Την ίδια μέρα μου ενεργοποιούν την γραμμή...

Έκτοτε έχοντας κάνει και άλλα αιτήματα υπαναχώρησης δεν έχει επικοινωνήσει κανείς τους μαζί μου.

Σήμερα μίλησα με μία που μου λέει ότι η σύμβαση έχει ισχύ από την ημέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι από το πότε υπέγραψα.

Εντέλει, αν ξέρει κάποιος από πότε έχει ισχύ το συμβόλαιο και αν υπάρχει τρόπος (λαμβάνοντας τα δεδομένα που σας παρέθεσα) να σπάσω το συμβόλαιο ατελώς και να επιστρέψω στον προηγούμενο πάροχο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να καλέσουν 5ψήφιο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος σταθερό τύπου 210-.....???)

Δημοσ.

μιας και η Wind επικοινώνησε μαζί μου με mail σήμερα (εδέησε) μου ανέφερε πως μπορώ να φύγω ατελώς αφού έκριναν το αίτημά μου εμπρόθεσμο.

Ενημερωτικά για οποιονδήποτε τον ενδιαφέρει, η έναρξη του οποιουδήποτε συμβολαίου έχει ισχύ από την ημέρα της υπογραφής και όχι από το πότε μίλησε στο τηλ με την εκάστοτε εταιρεία (το αναφέρει και στο συμβόλαιο: "σε περίπτωση που η παρούσα συνάπτεται εξ'αποστάσεως έχω το δικαίωνα να υπαναχωρήσω αζημίως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσης")

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...