naimore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα, παρελαβα σημερα ακουστικα bluetooth και μαζι ηταν και charging box, πως παιζει αυτο γιατι δεν το χω ξαναδουλεψει; οταν τελειωσω τη χρηση βαζω τα ακουστικα στο charging box και φορτιζουν μεχρι το τελευταιο να αδειασει και να το φορτισω; ειναι λεει 400mah, ποσες φορες να τα φορτιζει αραγε; κανα 2;
gianniz_k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις το manual
naimore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 σιγά μην γράφει τέτοιες λεπτομέρειες, ένα χαρτί είναι απ'την μια μεριά κινέζικα απ'την άλλη αγγλικά
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, naimore said: καλησπερα, παρελαβα σημερα ακουστικα bluetooth και μαζι ηταν και charging box, πως παιζει αυτο γιατι δεν το χω ξαναδουλεψει; οταν τελειωσω τη χρηση βαζω τα ακουστικα στο charging box και φορτιζουν μεχρι το τελευταιο να αδειασει και να το φορτισω; ειναι λεει 400mah, ποσες φορες να τα φορτιζει αραγε; κανα 2; yes σε ολα 1
naimore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 κι αν δεν έχει ξεφορτισει (είναι στο 80%) κι εγώ θέλω απλά να τα φυλάξω πάλι εκεί τα βάζω; δεν πειράζει που θα φορτίζει στο 80%;
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, naimore said: κι αν δεν έχει ξεφορτισει (είναι στο 80%) κι εγώ θέλω απλά να τα φυλάξω πάλι εκεί τα βάζω; δεν πειράζει που θα φορτίζει στο 80%; μπορεις να μην τα βαλεις εκει αλλιως ναι θα φορτισουν.απο την αλλη λογικα η μπαταρια εχει φτιαχτει για να το αντεχει αυτο.σιγουρα βεβαια μετα απο κανα 2 χρονια θα εχει πεσει καμποσο η μπαταρια και δεν νομιζω οτι μπορεις να την αλλαξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα