BrouX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 εχω συνδεσει το χειριστήριο στον υπολογιστη ενω ολα δουλευουν μια χαρα in game για να εχω ηχο πρεπει να συνδεσω τα ακουστικα πανω στο χειριστήριο ο οποιος ηχος με τερμα ενταση απο τα ακουστικα και απο ρυθμισεις του υπολογιστη ειναι λες και ακους το 20%,απο ρυθμισεις παιχνιδιου ειναι ολα μαξ τι κανω λαθος;
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά μέχρι να απαντήσει κάποιος που ξέρει δες τα παρακάτω.
BrouX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις τα εχω δει τα συγκεκριμενα βιντεο οσον αφορα τον ηχο στην επιφανεια εργασιας-youtube κτλπ το εχω βρει πως φτιαχνεται το προβλημα ειναι in game για να εχω ηχο με μαξ τα παντα πρεπει να συνδεσω τα ακουστικα στο dualshock μονο ετσι και θα εχω ενταση της ταξης 20-30% ενα αλλο πραγμα που παρατηρησα σημερα οταν ανοιξα τον υπολογιστη το βελακι απο το ποντικι ηταν καρφωμενο πανω δεξια και δεν κουνιοταν οταν αποσυνδεσα το dualshock επανηλθε κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα