Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν άνοιξα το θέμα για να δω ποιος φταίει αλλά σε ποιον ανήκει η διαδικασία της επισκευής. Εγώ πληρώνω την δική μου χρήση σε λάμπες και λοιπά αναλώσιμα παρόλο που όταν μπήκα μέσα δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια από πλευράς του σε θέματα τέτοιου τύπου (καζανάκια, air condition και τέτοια). Υποτίθεται μπήκα μέσα και πληρώνω επιπλωμένο σπίτι που στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και το κόστος συντήρησης για θέματα λευκών συσκευών και όχι μόνο. Δεν πιστεύω να χαλάσει ΠΧ το ψυγείο και να πρέπει να το πληρώσω εγώ έτσι δεν είναι, ή το φουρνάκι ή οτιδήποτε. 

Δημοσ.

Εγώ νοικιάζω πολλά χρόνια, λοιπόν : Η μου στέλνει αυτός μάστορα Η αν επείγει όπως η βρύση τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω φίλε στέλνεις σήμερα αύριο Η βρίσκω μάστορα τον πληρώνω και τα βρίσκουμε στο ενοίκιο;

Ότι πει θα κάνεις..

Αν πει αφαίρεση από ενοίκιο θα γράψεις στην κατάθεση για ποιον λόγο λείπουν λεφτά..

Επίσης, να δεις και το συμφωνητικό σας. 

Δημοσ.

Η ακόμα καλύτερα 

Κλείσε τον γενικό,πάρε την βρύση και μην πεις τίποτα 

Όταν πάει να ανοίξει το γενικό να δει το σπίτι αν είναι οκ, η να το δείξει σε άλλους,άκουσε το κύμα από μακριά που θα κολυμπήσει το σπίτι και θα τρέχει πανικόβλητος 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2020 στις 5:13 ΜΜ, Stavmitsos είπε

Επειδή αναφέρθηκε, εγώ καθαρισμό AC και σχετική συντήρηση (φρέον κλπ) τα χρεώνω κανονικά στον ιδιοκτήτη. Θεωρητικά, μέχρι και τις λάμπες του χρεώνεις αλλά οκ, δεν αξίζει καν κουβέντα το κόστος τους. 

Εγω απο αυριο θα του χρεωνω και τα εξοδα του σουπερ μαρκετ που ψωνιζω για να φαω και να καθαριζω.
Στο σπιτι του τρωω και το σπιτι του καθαριζω, κανονικα θα επρεπε να μου δινει και μισθο.
Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.

ΥΓ Κανω και παραγγελια PS5 και αυτο θα του χρεωσω.

Επεξ/σία από safridia
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω και υπάρχουν διάφορα σχόλια, να διευκρινήσω ότι μιλάω για τα κλιματιστικά που υπήρχαν στο σπίτι και όχι αυτά που έβαλα ο ίδιος. Επίσης όπως σας είπα είναι στη συμφωνία μου με τον ιδιοκτήτη. Πέραν τούτου, αν χαλάσει η αντίσταση στον θερμοσίφωνα σας, θα την χρεωθείτε οι ίδιοι; To καζανάκι της τουαλέτας αν είναι 10 ετών και χαλάσει θα το πληρώσετε εσείς; Ένα ασυντήρητο πιεστικό νερού; Αν έχει κλιματιστικά 10ετιας μέσα, θα πληρώνω εγώ τη συντήρηση τους; 

Για τον καθαρισμό θα συμφωνήσω, αλλά όπως είπα ειναι προσωπική μου συμφωνία με τον ιδιοκτήτη λόγω υψηλού ενοικίου. 

Επεξ/σία από Stavmitsos
Δημοσ.

Όταν σου ενοικιασε το σπιτι στο παρεδωσε πληρως λειτουργικο;αν ναι οφειλεις και συ να του το παραδωσεις σε αυτη την κατασταση,τωρα αν εσυ σφιγγεις τις βρυσες και προκαλεις φθορα ειναι δικη σου υπαιτιοτητα και οφειλεις να τις αντικαταστησεις,αν δε ηταν σε μη καλη κατασταση τα υδραυλικα του π.χ. δεν επρεπε να το νοικιασεις

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...