Προς το περιεχόμενο

2 monitors mediaforetiko wallpaper

ekarapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να ρωτήσω κάτι.

Με τη σύνδεση 2 οθονών, της μίας στο DVI και της άλλης στην αναλογική θύρα, μπορείς να βλέπεις διαφορετικά προγράμματα, που τρέχουν εντούτοις στον ίδιο PC?

Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις τον Internet Explorer στην μία οθόνη και το Excel στην άλλη?

Ζητώ συγγνώμη και πάλι για την αγενέστατη διακοπή.

Δημοσ.

ΟΚ. Να υποθέσουμε ότι έχεις τον Windows Explorer ανοικτό στην δεύτερη οθόνη.

Και πας σε ένα αρχείο εικόνας και δεξί κλικ, ορισμός ως φόντου.

Επίσης αν πας στις ιδότητες της οθόνης σου (των Windows) δείχνει 2 οθόνες. Αν πας στη δεύτερη και ορίσεις φόντο; Δεν σε αφήνει; Δεν έχει την επιλογή;

Δεν το έχω δοκιμασει ποτέ απλά λέω γνωμες μήπως σε βοηθήσω.

Δημοσ.
Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να ρωτήσω κάτι.

Με τη σύνδεση 2 οθονών' date=' της μίας στο DVI και της άλλης στην αναλογική θύρα, μπορείς να βλέπεις διαφορετικά προγράμματα, που τρέχουν εντούτοις στον ίδιο PC?

Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις τον Internet Explorer στην μία οθόνη και το Excel στην άλλη?

Ζητώ συγγνώμη και πάλι για την αγενέστατη διακοπή.[/quote']

:D :D :D Δεν διακόπτεις κάτι.

Ναι είναι η απάντηση σε αυτό που ρώτησες.

Το έχω κάνει, αλλά δεν έχω κάνει αυτό που ρωτά ο ekarapanos

Είναι πραγματικά καλό και βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Highlander, μόλις μου έλυσες ένα πρόβλημα σχετικά με το τι θα έκανα μία spare οθόνη που εχω...

Δημοσ.

Και κάτι αλλο που μου ήρθε μόλις, Highlander.

Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, σε ποια από τις δύο οθόνες θα στέλνουν input? Kαι φυσικά εννοώ, σε ποια από τις δύο εφαρμογές που θα εμφανίζονται η κάθε μία σε ξεχωριστή οθόνη, θα στέλνουν input?

Για παράδειγμα, αν έχω IE6 στην μία και Excel στην άλλη, όταν πληκτρολογώ, σε ποια από τις δύο θα τυπώνεται αυτό που γράφω? Υπάρχει κάποιος μηχανισμός / λειτουργία διαχωρισμού σχετικά?

Ζητώ συγγνώμη, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα.

Δημοσ.

Λοιπόν. Οι δυο οθόνες συμπεριφέρονται σαν να είναι η μία επέκταση της άλλης.

Δηλ. αν πας το ποντίκι δεξιά (συνήθως είναι επέκταση προς τα δεξιά) βλέπεις να εμφανίζεται ο cursor στην 2η οθόνη.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να πληκτρολογείς ή να κάνεις κλικ ταυτόχρονα και στις 2 παρά μόνο σε μία κάθε φορά.

Ένα παράδειγμα. Μπορείς π.χ. να έχεις βάλει στη μία οθόνη να βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία στο DVD και στην άλλη να κάνεις καταχωρήσεις σε ένα αρχείο EXCEL.

Φυσικά για κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχεις δυνατό μηχανάκι για να μην σέρνεται.

Επίσης μπορείς να έχεις διαφορετική ανάλυση στην κάθε οθόνη ανάλογα με αυτήν που υποστηρίζει το κάθε Monitor.

Για ότι άλλο Let me know.

Δημοσ.

Αρα υπάρχει μία Task bar στα Wndows, ένα Desktop γενικότερα. Μάλιστα...

Δηλαδή, οι δύο εφαρμογές που λες στο παράδειγμά σου θα τρέχουν σε παράθυρο όχι maximized, αλλά σε Normal μέγεθος, ώστε να χωρούν και οι δύο στο ίδιο (θεωρητικά) desktop.

Τα λέω καλά?

Δημοσ.

Ερώτηση, επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτό.

Έχω μια ΑΤΙ 9000 Pro 128Mb και έχει τις 2 εξόδους αυτές. Τι λέτε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει; Επίσης, επειδή το δεύτερο monitor που έχω δεν είναι για DVI εαν βάλω τον adaptor που είχε μέσα η συσκευασία θα έχει πρόβλημα;;

Δημοσ.
Αρα υπάρχει μία Task bar στα Wndows' date=' ένα Desktop γενικότερα. Μάλιστα...

Δηλαδή, οι δύο εφαρμογές που λες στο παράδειγμά σου θα τρέχουν σε παράθυρο όχι maximized, αλλά σε Normal μέγεθος, ώστε να χωρούν και οι δύο στο ίδιο (θεωρητικά) desktop.

Τα λέω καλά?[/quote']

Οι εφαρμογές τρέχουν maximized. Αλλά σε κάθε οθόνη ξεχωριστά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τραβήξεις το παράθυρο και στις 2 οθόνες ώστε να φαίνετε 1 μεγάλο desktop.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μόνο 1 taskbar στην κύρια οθόνη.

Ερώτηση' date=' επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτό.

Έχω μια ΑΤΙ 9000 Pro 128Mb και έχει τις 2 εξόδους αυτές. Τι λέτε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει; Επίσης, επειδή το δεύτερο monitor που έχω δεν είναι για DVI εαν βάλω τον adaptor που είχε μέσα η συσκευασία θα έχει πρόβλημα;;[/quote']

Τελευταία φορά το δοκίμασα πριν 2 μήνες με adaptor και λειτουργεί άψογα χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση για να είμαι σίγουρος και πριν κάνω τίποτε παράτολμο.

Εχουμε κάρτα γραφικών με DVI και αναλογική έξοδο, οθόνη με αναλογική είσοδο, και οθόνη με αναλογική και DVI είσοδο.

Η συνδεσμολογία των μερών μεταξύ τους έχει σαν αποτέλεσμα όλα αυτά που περιγράφαμε παραπάνω, σωστά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...