Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τρόπος για βελτιστοποίηση HDD σκληρού δίσκου?

dieccast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα λάπτοπ 1.5 χρόνο τώρα HP pavillion gaming το οποίο έχε HDD Και SSD .

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βελτιστοποιήσω τον HDD μου ? Αν ναι , αξίζει κάνει δουλειά? ή να μην μπλέξω καθόλου?

Επίσης σαν συμβουλή είναι καλό να κάνουμε Optimization στους δίσκους μας μετα από κάποιο διάστημα ?

Υ.Γ δεν έχει κάποιο θέμα ο HDD μου απλά πιο πολύ ψάχνομαι να ρωτήσω και να μάθω 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, dieccast είπε

υπάρχει τρόπος να βελτιστοποιήσω τον HDD μου ?

Είναι αργός; Αν ναι, οι HDD λόγω της κατασκευής τους πάντα αργοί θα είναι. Αν κατάλαβα καλά θέλετε να κάνετε Defrag. Μία φορά το τρίμηνο καλά είναι.

5 λεπτά πριν, dieccast είπε

Υ.Γ δεν έχει κάποιο θέμα ο HDD μου απλά πιο πολύ ψάχνομαι να ρωτήσω και να μάθω 😛

Μη το σκαλίζετε και πολύ όμως και μετά έχουμε άλλα.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι αργός; Αν ναι, οι HDD λόγω της κατασκευής τους πάντα αργοί θα είναι. Αν κατάλαβα καλά θέλετε να κάνετε Defrag. Μία φορά το τρίμηνο καλά είναι.

Μη το σκαλίζετε και πολύ όμως και μετά έχουμε άλλα.

αργός σε νορμάλ επίπεδο όπως οι περισσότεροι  HDD, το defrag γίνεται μέσα από τα windows σωστά? ή θα ήταν καλό να κατεβάσω κάποια επιπλέον εφαρμογή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενσωματωμένο χρησιμοποιώ. Αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο άλλο ας μας πει τις εντυπώσεις του 😉

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...