Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A, είχα την εντύπωση 

4 λεπτά πριν, csontheline είπε

Full adhesive εννοούν ότι έχει κόλλα ολόκληρο το τζαμάκι και όχι μόνο περιμετρικά. Προσωπικά, μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει γυαλί που να μην έχει κόλλα παντού.

Για curved οθόνη, κοίτα για military grade silicone screen protector. Η διαδικασία για να κολλήσει είναι διαφορετική και λόγω της σιλικόνης ακολουθεί επακριβώς την επιφάνεια. Είχα σε ένα nexus 5 και στην οθόνη και στο πίσω κομμάτι, απίστευτη αίσθηση και δεν χαρασσόταν με τίποτα (σε λογικά πλαίσια).

Edit : Τώρα βρήκα ότι άλλη εναλλακτική είναι τα hydrogel films (πχ ebay)

Ευχαριστώ για το tip, είχα την εντύπωση ότι επειδή το αναφέρει ως full glue εννοεί ότι έχει κάποιου είδους κόλλα άλλη που κολλάει πάνω στην οθονη, όσα άλλα τζάμια αγοράζα που δεν είχαν αυτό το μαύρο περίγραμμα δεν έγραφε Full glue πάνω, παρόλα αυτά όλο το τζάμι κολλούσε στην οθόνη, και φοβόμουν ότι αυτό το full glue θα κολλάει πανω στην οθονη και δεν θα ξεκολλάει μετά, όπως με κάτι τζελ που βάζουν και τα περνάνε από φουρνακι μετά και κολλάει γι; μια ζωή και μετά τους βγαίνει η ψυχή να τα ξεκολησουν και ρήμαζουν και την γνήσια ολεοφοβικη επίστρωση της οθόνης, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να βγαίνει εύκολα αν χρειαστεί. 

Δημοσ.

Βάζω tempered glass σε κάθε κινητό που έχω εδώ και 7-8 χρόνια. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα με την αφή .

Εδώ και 2 χρόνια εξαιτίας του  κινητού μου βάζω tempered με υγρή κόλλα που παγώνει με uv. Είναι πανευκολο στην εφαρμογή και βγαίνει εξίσου εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...