Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των παρακατω τριων tempered glass, και ποια επιλογη ειναι η καλυτερη; Εχω μπερδευτει.

https://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-full-cover-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-5139704.html

https://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-matte-full-cover-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-5639704.html

https://www.protectionfilms24.com/article/3x-brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-3839704.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των παρακατω τριων tempered glass, και ποια επιλογη ειναι η καλυτερη; Εχω μπερδευτει.

https://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-full-cover-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-5139704.html

https://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-matte-full-cover-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-5639704.html

https://www.protectionfilms24.com/article/3x-brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-10t-pro-5g-3839704.html

image.png.0b1c5ecae61478e892c7964f0065e5bf.png

image.png.d1316f549ee366154b14565c5b96ae64.png

image.png.3d0f09059a06e502d1e91f1647690c9c.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτα τα βλεπω και εγω. Πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν. Μονο το τριτο ειναι tempered glass; Τα αλλα ειναι πλαστικο;

Επεξ/σία από Lazostat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Ναι αυτα τα βλεπω και εγω. Πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν. Μονο το τριτο ειναι tempered glass; Τα αλλα ειναι πλαστικο;

Το airglass από ότι βλέπω δε θα σου πιάνει όλη την οθόνη επειδή είναι curved. Το δεύτερο είναι ματ οπότε δε θα γυαλίζει καθόλου αλλά θα χάνει λίγο σε χρώμα και μαύρο 

Επεξ/σία από adi32
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, καθότι άσχετος με τα τζαμακια για κινητό ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τι ακριβώς είναι τα full glue, συγκεκριμένα αγόρασα ένα sony xperia 5 ii και πάρα πολύ δύσκολα βρίσκεις τζαμακι στην Ελλάδα, τελικά βρήκα ένα της mocolo αν θέλετε μπορώ να βάλω και link και συγκεκριμένα λέει δεν έχει κόλλα μόνο στις άκρες αλλά σε όλο το τζάμι, τι εννοεί δηλαδή ότι το βάζεις και κολλάει σε όλη την οθόνη? Και αν θέλω να το βγάλω θα μείνει η κόλλα πάνω στην οθόνη? Έως τώρα πήγαινα σε ένα κατάστημα και μου βάζανε ένα πλαστικό τζάμι από πάνω και ότι ώρα ήθελα το έβγαζα και έβαζα άλλο. Αυτό τι ήταν? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Taoustaoys είπε

Καλησπέρα παιδιά, καθότι άσχετος με τα τζαμακια για κινητό ήθελα να σας ρωτήσω εσάς τι ακριβώς είναι τα full glue, συγκεκριμένα αγόρασα ένα sony xperia 5 ii και πάρα πολύ δύσκολα βρίσκεις τζαμακι στην Ελλάδα, τελικά βρήκα ένα της mocolo αν θέλετε μπορώ να βάλω και link και συγκεκριμένα λέει δεν έχει κόλλα μόνο στις άκρες αλλά σε όλο το τζάμι, τι εννοεί δηλαδή ότι το βάζεις και κολλάει σε όλη την οθόνη? Και αν θέλω να το βγάλω θα μείνει η κόλλα πάνω στην οθόνη? Έως τώρα πήγαινα σε ένα κατάστημα και μου βάζανε ένα πλαστικό τζάμι από πάνω και ότι ώρα ήθελα το έβγαζα και έβαζα άλλο. Αυτό τι ήταν? 

Στο δικό μου κινητό αγοράζω μόνο ακριβή θήκη ... Έτσι όταν πέφτει κατω είναι αδύνατο να σπάσει το τζάμι...spigen μάρκα

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Στο δικό μου κινητό αγοράζω μόνο ακριβή θήκη ... Έτσι όταν πέφτει κατω είναι αδύνατο να σπάσει το τζάμι...spigen μάρκα

Εννοείς το έχεις το κινητό χωρίς tempered glass μόνο η οθόνη χωρίς προστασία? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε

Εννοείς το έχεις το κινητό χωρίς tempered glass μόνο η οθόνη χωρίς προστασία? 

καμια προστασια στην οθονη. οτι βαζεις πανω στην οθονη καποια στιγμή σου κανει νερα στο touch...αυτο ειναι αρκετο για να μου σπασει τα νευρα

Δημοσ.

Ε και έτσι δεν υπάρχει φόβος να γρατζουνιστει η οθόνη? 

3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

καμια προστασια στην οθονη. οτι βαζεις πανω στην οθονη καποια στιγμή σου κανει νερα στο touch...αυτο ειναι αρκετο για να μου σπασει τα νευρα

Ε και έτσι δεν υπάρχει φόβος να γρατζουνιστει η οθόνη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Taoustaoys είπε

Ε και έτσι δεν υπάρχει φόβος να γρατζουνιστει η οθόνη? 

Ε και έτσι δεν υπάρχει φόβος να γρατζουνιστει η οθόνη

πλεον οι οθονες εχουν πολυ ισχυρο γυαλι , δεν γινοντε οι γρατζουνιες που ειχαμε παλια. αλλα για μενα πιο πολυ μετραει να δουλευει το touch στο 100%.... μια φορα την μερα να μην μου δουλευει ειναι αρκετο για να μου σπασει τα νευρα...

Δημοσ.

Εντάξει συμφωνώ ότι το βασικό είναι να δουλεύει το touch, απλά πχ εγω το βάζω στο τζαντακι του ομού στην μπροστά τσέπη που έχει φερμουάρ, βαλε βγάλε θα τριβεται σίγουρα πάνω στα δόντια του φερμουάρ, λίγο βέβαια αλλά συναιχεια, anyway, έχεις καμιά ιδέα σχετικά με αυτό που ρώτησα παραπάνω με τα τζαμακια full glue? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Εντάξει συμφωνώ ότι το βασικό είναι να δουλεύει το touch, απλά πχ εγω το βάζω στο τζαντακι του ομού στην μπροστά τσέπη που έχει φερμουάρ, βαλε βγάλε θα τριβεται σίγουρα πάνω στα δόντια του φερμουάρ, λίγο βέβαια αλλά συναιχεια, anyway, έχεις καμιά ιδέα σχετικά με αυτό που ρώτησα παραπάνω με τα τζαμακια full glue? 

Αν έχεις curve οθόνη μην πάρεις τζάμι, καλύτερα η πλαστική ζελατίνα γιατί τα τζάμια ξεκολλάνε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε

Αν έχεις curve οθόνη μην πάρεις τζάμι, καλύτερα η πλαστική ζελατίνα γιατί τα τζάμια ξεκολλάνε

Οκ, ευχαριστώ για το tip, και τον χρόνο σου, δηλαδή όλα τα τζάμια θεωρούνται Full glue?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε

Οκ, ευχαριστώ για το tip, και τον χρόνο σου, δηλαδή όλα τα τζάμια θεωρούνται Full glue?

Full adhesive εννοούν ότι έχει κόλλα ολόκληρο το τζαμάκι και όχι μόνο περιμετρικά. Προσωπικά, μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει γυαλί που να μην έχει κόλλα παντού.

Για curved οθόνη, κοίτα για military grade silicone screen protector. Η διαδικασία για να κολλήσει είναι διαφορετική και λόγω της σιλικόνης ακολουθεί επακριβώς την επιφάνεια. Είχα σε ένα nexus 5 και στην οθόνη και στο πίσω κομμάτι, απίστευτη αίσθηση και δεν χαρασσόταν με τίποτα (σε λογικά πλαίσια).

Edit : Τώρα βρήκα ότι άλλη εναλλακτική είναι τα hydrogel films (πχ ebay)

Επεξ/σία από csontheline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...