ad276 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα...Εχω επιδοτηση και μου δινουν δωρεαν τα p smart S και το note 8 4/64.Τι μου προτεινετε;Απ οτι βλεπω εχουν ιδια χαρακτηριστικα,ιδιες καμερες,ιδια μπαταρια.Το huawei χωρις google services,οθονη oled,μικροτερο μεγεθος και 128 και το αλλο με snap,κορυφαιες πωλησεις,microsd..... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από ad276
ad276 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, ad276 είπε Καλημερα...Εχω επιδοτηση και μου δινουν δωρεαν τα p smart S και το note 8 4/64.Τι μου προτεινετε;Απ οτι βλεπω εχουν ιδια χαρακτηριστικα,ιδιες καμερες,ιδια μπαταρια.Το huawei χωρις google services,οθονη oled,μικροτερο μεγεθος και 128 και το αλλο με snap,κορυφαιες πωλησεις,microsd..... Στην εξισωση προστεθηκε και το realme 6s με 4/64
ad276 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 P smart S Redmi note 8 και προστεθηκε και το realme 6S Για εμενα ειναι δωρεαν ολα αυτα,πολυ σημαντικο,πιο ειναι καλυτερο;
koutsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ad276 είπε P smart S Redmi note 8 και προστεθηκε και το realme 6S Για εμενα ειναι δωρεαν ολα αυτα,πολυ σημαντικο,πιο ειναι καλυτερο; Αν χρησιμοποιείς Google services βγάζεις το Huawei απέξω . Από τα άλλα 2 κι εγώ το realme θα έλεγα... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από koutsis
ad276 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Εχω και εταιρικο p40 lite χωρις προβλημα με το play store.... Αυτο ειναι το προσωπικο μου τηλεφωνο....Νομιζω οτι το realme ειναι πολυ κοντα στο p40 lite.....απλα δεν γνωριζω την μαρκα καθολου.Ξερω οτι ειναι θυγατρικη της oppo αλλα μεχρι εκει.Δεν γνωριζω αν υπαρχει ελληνικο σερβις και αντιπροσωπεια.Αλλα θεωρω πως ναι αφου το προσφερει ο παροχος μου. Τα realme ειναι αξιοπιστα;Το p40 lite μου το δινει ο παροχος μου αλλα η τιμη ειναι αλλου γι αλλου..Και λογω μωρου δεν μπορω να διαθεσω ποσο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα