xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε πολύ καλή κάρτα αρκεί να μην θες να παίξεις παιχνίδια μέχρι minecraft , sims Μάλλον δεν έχεις παίξει minecraft ποτέ για να το λες αυτό 😝. Spoiler [spoiler]Επίσης γράφεται, ΠΙΟ, όχι ποιο. Το ποιος/α/ο είναι ερωτηματική αντωνυμία. Το πιο είναι επίρρημα. Πιο δυνατος επεξεργαστής, πιο μεγάλος κύκλος, πιο καλος άνθρωπος, πιο πολύ. Σορι δεν άντεξα να βλέπω "ποιο καλή"[/spoiler] επίσης ρε παιδιά εσείς προτείνετε πράγματα και καλά κάνετε και σωστά και ωραία, αλλά ο TS σας γράφει κανονικά ρωτώντας και τα ίδια. Και ξεκινώντας θέμα "gaming pc με όχι κάτι τρελό" και "τι προτείνετε intel ή amd?"... Flame war θα καταντήσει το θέμα σίγουρα. Λείπει το διαθέσιμο budget (λείπει και η ram). Που ο Γεωργίου o άνθρωπος από πάνω καλά του γράφει για sims, και αυτό gaming είναι. Άλλος μπορεί το "όχι κάτι τρελό να θεωρήσει τον 5600x και μια 3080 και 24gb ram, και να του πει 2000€ pc. Που ακόμα και τον ryzen 5 2600 (είμαι υπέρ αυτής της επιλογής) να βάλει πάνω, με την nvidia 740, το μπουκάλι που θα φάει ο επεξεργαστής δε λέγεται, πεταμένα λεφτά πραγματικά. Και βασικά τι θα παίξει σήμερα με αυτή την κάρτα ένα τέτοιο pc? @KROK555 δες το hardware που έχει αυτός στο video και φτιάξε το ίδιο, είναι gaming pc και δεν είναι κάτι τρελό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr
KROK555 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ όλους για τις σημαντικές απαντήσεις σας!! σκευτομουν να βάλω τα εξής πράγματα κια θα ήθελα την γνώμη σας X470 GAMING PRO MAX Ryzen 5 3500x CMD16GX4M2B3200C16 Be Quiet Shadow Rock 3 Be Quiet Power Supply 650W ATX 24 pin Straight
duffyduck Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν τα βρηκες σε καλες τιμες τοτε ειναι μια χαρα επιλογες. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
leros2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μάλλον δεν έχεις παίξει minecraft ποτέ για να το λες αυτό 😝. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου [spoiler]Επίσης γράφεται, ΠΙΟ, όχι ποιο. Το ποιος/α/ο είναι ερωτηματική αντωνυμία. Το πιο είναι επίρρημα. Πιο δυνατος επεξεργαστής, πιο μεγάλος κύκλος, πιο καλος άνθρωπος, πιο πολύ. Σορι δεν άντεξα να βλέπω "ποιο καλή"[/spoiler] επίσης ρε παιδιά εσείς προτείνετε πράγματα και καλά κάνετε και σωστά και ωραία, αλλά ο TS σας γράφει κανονικά ρωτώντας και τα ίδια. Και ξεκινώντας θέμα "gaming pc με όχι κάτι τρελό" και "τι προτείνετε intel ή amd?"... Flame war θα καταντήσει το θέμα σίγουρα. Λείπει το διαθέσιμο budget (λείπει και η ram). Που ο Γεωργίου o άνθρωπος από πάνω καλά του γράφει για sims, και αυτό gaming είναι. Άλλος μπορεί το "όχι κάτι τρελό να θεωρήσει τον 5600x και μια 3080 και 24gb ram, και να του πει 2000€ pc. Που ακόμα και τον ryzen 5 2600 (είμαι υπέρ αυτής της επιλογής) να βάλει πάνω, με την nvidia 740, το μπουκάλι που θα φάει ο επεξεργαστής δε λέγεται, πεταμένα λεφτά πραγματικά. Και βασικά τι θα παίξει σήμερα με αυτή την κάρτα ένα τέτοιο pc? @KROK555 δες το hardware που έχει αυτός στο video και φτιάξε το ίδιο, είναι gaming pc και δεν είναι κάτι τρελό. Ε προφανώς κάνει πλάκα ο topic starter. Όσο έχω εγω ferrari άλλο τόσο ενδιαφέρεται πραγματικά και εκείνος 1
KROK555 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Επισεις σε τι τροφοδοτικό θα μπορούσα να πάω 550w η παραπάνω για να μην έχω κάποιο θέμα από άποψη να (ζορίζεται) το pc?
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Ε προφανώς κάνει πλάκα ο topic starter. Όσο έχω εγω ferrari άλλο τόσο ενδιαφέρεται πραγματικά και εκείνος Νομίζω ή τρολαρει ή απλώς χρησιμοποιούν 2 άτομα τον λογαριασμό αυτόν ή έχει Αλτσχάιμερ. Δες τώρα, πριν μας είπε για 650w τροφοδοτικό και τώρα ρωτάει για 550 ή μεγαλύτερο.
KROK555 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Νομίζω ή τρολαρει ή απλώς χρησιμοποιούν 2 άτομα τον λογαριασμό αυτόν ή έχει Αλτσχάιμερ. Δες τώρα, πριν μας είπε για 650w τροφοδοτικό και τώρα ρωτάει για 550 ή μεγαλύτερο. Γενικά ρωτάω γτ ποιο πολλοι βάζουν 550 τι είναι καλύτερο για την αποδοση? 1
raul7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, KROK555 είπε Γενικά ρωτάω γτ ποιο πολλοι βάζουν 550 τι είναι καλύτερο για την αποδοση? Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα ποιοτικό 550 για τις ανάγκες σου, εκτός αν σκοπεύεις να βάλεις καμία κάρτα 800€ με μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα, που μάλλον είναι λίγο απίθανο.
Xrds Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 εγω εχω κουμπωμενη μια evga gtx 680 classified edition και συνεργαζεται με εναν ryzen 5 3600x εχω 750 τροφοδοτικο γιατι σκοπευω να κανω αναβαθμιση σε 1080 η 2070super... βεβαια δε γνωριζω αν ειναι υπεραρκετα τα watt για να υποστηρηξουν τις gpu.. αν θελετε ολο το συστημα με χαρα να σας το πω..
FasTaker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://outervision.com/power-supply-calculator αυτο για τα Watt. https://www.skroutz.gr/s/20582092/Super-Flower-Leadex-III-650W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html αυτο για το PSU ή https://www.skroutz.gr/s/22110442/Super-Flower-Leadex-III-ARGB-650W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html αν θες RGB lighting. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από FasTaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα