The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω αγοράσει έναν καταστροφέα εγγράφων Fellowes Powershred ο οποίος ,όπως όλοι οι καταστροφείς, χρειάζεται που και που χρήση λιπαντικού. Εχω ένα παλιό και φθηνό λάδι σε μορφή σπρει από το πλαίσιο που το χρησιμοποιοήσα σε έναν παλιό καταστροφέα. Στις οδηγίες χρήσης του fellowes αναφέρεται ρητά ότι δεν πρέπει να γίνεται χρήση λιπαντικών σε μορφή αεροζολ αλλά μόνο το ειδικό φυτικό λιπαντικό όπως αυτό της fellowes! Ισχύει αυτό ή είναι απλά σύσταση της εταιρείας για να αγοράζεις το δικό τους -και πιο ακριβό- λιπαντικό; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από The_Judas
bloodraven Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Και ενα απλό λιπαντικό σπρέι δεν θα του κάνει κακό. Τώρα ο κατασκευαστής σίγουρα θα ενημερώσει πώς συνιστά μόνο το δικό του προϊόν λυπανσης και για να λέει και φυτικό λιπαντικό κοιτάει και την οικολογική πλευρά. Σε έναν καταστροφέα HSM που έχω λαδάκι σιλικόνης σε σπρέι του βάζω και δουλεύει απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα