chatzithares Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω ενα μαλλον ασυνήθιστο προβλημα στη Tv μου, μια Sony EX 600 10ετιας. Βλεποντας απο media player/tv box, τα χρωματα της οθονης μου μετα απο λιγη ωρα παρακολουθησης παιρνουν μια αποχρωση του μπλε που καθιστουν σχεδον αδυνατη τη παρακολουθηση. Ξεκινησε απο το xtreamer, αλλα σε αυτο το εκανε μονο στο menu. Μετα σε ενα κινεζικο android tv box, που νομιζα οτι αυτο εχει θεμα και τωρα στο Xiaomi mi Box S. Αυτο γινεται μονο στη συγκεκριμενη TV (εχω δοκιμασει σε αλλη κι ηταν κομπλε), σε ολες τις θυρες HDMI κ μονο με media player/tv box. PS4, Nova παιζουν κανονικα. Σιγουρα καλυτερα θα ηταν μια νεα TV αλλα κατα τ'αλλα παιζει μια χαρα οποτε θελω να τη κρατησω.
chatzithares Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ναι. Επισης εβαλα τα καλωδια αλλου κ λειτουργουσαν κανονικα
graphist83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καποια ασυμβατοτητα με την συσκευη. Μπες στα μενου του player και δοκιμασε να κατεβασεις αναλυση, οπως και αλλαξεις τιποτε settings σχετικα με την εξοδο σηματος.
chatzithares Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Φιλε, σε ευχαριστώ παρα πολυ. Αυτο ηταν! Αλλαξα τα color space settings απο το boxακι κι ολα κομπλε, κανενα προβλημα. Ισως επειδη η tv μου ειναι full hd 1
Crocpap Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα. Τι ρύθμιση color space settings πρέπει να βάλω σε παρακαλώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα