The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, wicked_d είπε είχε τελευταία μέρα το revo uninstaller pro? 🤣 κατεβάσατε που κατεβάσατε ένα σωρό σαβούρες.. τώρα πάρτε το revo για να τις απεγκαταστήσετε 3
wicked_d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε δεν περνάει παιδιά ούτε το "chip Franzis fotographie" το product code δεν αλλάζει είναι σταθερά FTW-22166000 βάζω το 2 το 3 το 4, με αντιγραφή επικόλληση (προσεκτικά, χωρίς να πάρω κενό πριν ή μετά) και πάλι δεν περνάει, μήπως περιμένουν να τα ενεργοποιήσουν κάποια γερμανική ώρα Σε χρέη google translate για τους ενδιαφερόμενους: Εγγραφή σε 4 στάδια 1) Πάτα το κουμπί internet 2) Συμπλήρωσε την φόρμα που ανοίγει στο link. Θα λάβεις το προσωπικό σου User ID και κωδικό με email. 3)Συμληρωσέ τα σε αυτήν την φόρμα 4) Πάτα για να ξεκινήσει η εγκατάσταση 7 λεπτά πριν, The_Judas είπε κατεβάσατε που κατεβάσατε ένα σωρό σαβούρες.. τώρα πάρτε το revo για να τις απεγκαταστήσετε Ακριβώς αυτό σκέφτηκα 🤣 1
Doubt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, The_Judas είπε κατεβάσατε που κατεβάσατε ένα σωρό σαβούρες.. τώρα πάρτε το revo για να τις απεγκαταστήσετε Και το revo ίσως να μην είναι η τρέχουσα έκδοση πλέον, θα τσεκάρω και μπορεί να "φύγει" κι αυτό. Γενικά, πολύ γερμανικό software και παλιές (αλλά πλήρεις) εκδόσεις. Για όποιον αρέσκεται στις δοκιμές είναι "λουκούμι".
cleeverblade Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 @FatMan https://www.heise.de/download/blog/Der-heise-Adventskalender-2020-4946971 1
strange_thomas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Απο τα 10 που εχω κατεβάσει ζήτημα στα δυο να μην χτύπησε antivirus....
x_revenge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καποιος που κατεβασε το revo μπορει να μου πει ποια εκδωση του προγραμματος ειναι; Εχω την 3,1,7 απο παλιο giveaway αλλα δεν κανει update.
enteacher04 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, x_revenge είπε Καποιος που κατεβασε το revo μπορει να μου πει ποια εκδωση του προγραμματος ειναι; Εχω την 3,1,7 απο παλιο giveaway αλλα δεν κανει update. Είναι η έκδοση 3.2.1
vsk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει και η AVM, που φτιάχνει τα προϊόντα FRITZ!, κάτι αντίστοιχο με καθημερινά δώρα : The AVM advent calendar | AVM International Δεν είναι βέβαια προγράμματα, όπως λέει ο τίτλος του θέματος, αλλά φαντάζομαι ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από vsk
x_revenge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Είναι η έκδοση 3.2.1 Ευχαριστω, το κατεβασα. Δε μου ζητησε καν κωδικο γιατι βρηκε αυτον της αλλης εγκαταστασης που εχω, απο οτι φαινεται ουτε αυτο κανει update.
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, enteacher04 είπε Είναι η έκδοση 3.2.1 Υπ' όψιν, τρέχουσα έκδοση είναι η 4.
HateMe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Που το βρήκατε το revo σε όλα αυτά τα link ;
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, HateMe είπε Που το βρήκατε το revo σε όλα αυτά τα link ; Στο 3ο εκ των τεσσάρων. 1
smerliao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, HateMe είπε Που το βρήκατε το revo σε όλα αυτά τα link ; https://www.pcwelt.de/specials/xmas/xmas-vollversions-kalender αλλα κλείσε ότι adblocker έχεις , δεν το ανοιγει αλλιως το εξτρα παράθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα