Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω την παραπάνω κάρτα και επειδή σε κάποια παιχνίδια πχ f1 2020 μου λείπουν μερικά fps 2-5 ώστε να πιάνω χωρίς θέματα 72 fps στα high μήπως ξέρει κανείς πόσο μπορώ να την ανεβασω για να πάρω το μάξιμουμ από την κάρτα;

Δημοσ.

Γιατί θέλεις 72; Τι διαφορά θα έχουν από τα 67-70;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Γεια σας έχω την παραπάνω κάρτα και επειδή σε κάποια παιχνίδια πχ f1 2020 μου λείπουν μερικά fps 2-5 ώστε να πιάνω χωρίς θέματα 72 fps στα high μήπως ξέρει κανείς πόσο μπορώ να την ανεβασω για να πάρω το μάξιμουμ από την κάρτα;

msi afterburner και παίζεις με τα Mhz/volts/ανεμιστήρα

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Με volts όχι, δεν αλλάζει το voltage στις Turing..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Με volts όχι, δεν αλλάζει το voltage στις Turing..

Ναι τα volt δεν με αφήνει να τα πειράξω

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

msi afterburner και παίζεις με τα Mhz/volts/ανεμιστήρα

Θα το πάω 10/10 και τα δύο να δω πόσο θα φτάσει 

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί θέλεις 72; Τι διαφορά θα έχουν από τα 67-70;

Θέλω να είναι όσο ποιο smooth γίνεται δεν με χαλάνε και τα 67 αλλά να είναι εκεί σταθερά μην πέφτουν ξέρω γω κάτω από τα 60 κάποια στιγμή γιατί θα είναι χάλια 

Δεν ξέρω αν γίνεται να τα κλειδώσω στα 65 ξέρω γω να είναι εκεί μόνιμα 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ναι τα volt δεν με αφήνει να τα πειράξω

Θέλω να είναι όσο ποιο smooth γίνεται δεν με χαλάνε και τα 67 αλλά να είναι εκεί σταθερά μην πέφτουν ξέρω γω κάτω από τα 60 κάποια στιγμή γιατί θα είναι χάλια 

Δεν ξέρω αν γίνεται να τα κλειδώσω στα 65 ξέρω γω να είναι εκεί μόνιμα 

για τα drops συνήθως φταίει η cpu

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Τον πυρήνα να τον πηγαίνεις 15-15. Τόσο είναι το βήμα στις Turing. Με την μνήμη ξεκίνα από +1000 και κατέβαινε ή ανέβαινε ανά 50..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Ανάλογα και το υπόλοιπο σύστημα που έχεις εγώ θα σου πρότεινα να μην την «πειράζεις» διότι μπορεί αντί για τα fps να πάρεις την ίδια στο χέρι.

Λογικά έχει ακόμα εγγύηση, πούλα την σε μια νορμάλ τιμή, βάλε και κάνα 50ρι-100ρι ακόμα και πάρε την 1650 super ή ακόμα καλύτερα την 1660 super.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ανάλογα και το υπόλοιπο σύστημα που έχεις εγώ θα σου πρότεινα να μην την «πειράζεις» διότι μπορεί αντί για τα fps να πάρεις την ίδια στο χέρι.

Λογικά έχει ακόμα εγγύηση, πούλα την σε μια νορμάλ τιμή, βάλε και κάνα 50ρι-100ρι ακόμα και πάρε την 1650 super ή ακόμα καλύτερα την 1660 super.

Σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση σε κάποιο καιρό με μια rtx 3050 ή μια rtx 2060 και απλώς θέλω να την ξεζουμισω μέχρι την αναβάθμιση 

Εξάλλου και να πάθει κάτι θα πάει πίσω στο eshop όλο το pc και θα μου την αντικαταστήσουν και μάλλον θα δώθει σε έναν φίλο μου το καλοκαίρι οπότε τότε θα γίνει αναβαθμιση

Ένας i3 9100f με μια h310 mobo και ένα cougar bronze psu

50 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τον πυρήνα να τον πηγαίνεις 15-15. Τόσο είναι το βήμα στις Turing. Με την μνήμη ξεκίνα από +1000 και κατέβαινε ή ανέβαινε ανά 50..

Ok θα το δω 

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

για τα drops συνήθως φταίει η cpu

Ναι το ξέρω έχω μάπα cpu αλλά θα αλλαχθεί κάποια στιγμή και αυτός 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

i3 9100f με μια h310

η cpu είναι αξιοπρεπής , απλά εδώ φωνάζουμε συνέχεια ότι το ελάχιστο για 1080 gaming είναι η 1660super και λίγοι μας ακούν.

το πρόβλημα σου είναι 100% ανεπαρκής GPU

αν βρεις να την δώσεις την 1650 και με 100ευρώ παραπάνω αγοράσεις 1660super θα λύσεις όλα τα προβλήματα σου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε

η cpu είναι αξιοπρεπής , απλά εδώ φωνάζουμε συνέχεια ότι το ελάχιστο για 1080 gaming είναι η 1660super και λίγοι μας ακούν.

Ναι το ξέρω για την gpu απλώς λέω για το cpu επειδή είναι 4/4 για αυτό μήπως φταίει αυτός για τα fps drops 

1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

αν βρεις να την δώσεις την 1650 και με 100ευρώ παραπάνω αγοράσεις 1660super θα λύσεις όλα τα προβλήματα σου

Θα πάρω κάρτα το καλοκαίρι αλλά ίσως πρώτα αλλάξω λίγο ποιο νωρίς με έναν i5 10400f 

Δημοσ.

Το cpu είναι ανεπαρκές πάντως. 4/4 είναι λίγο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Ναι το ξέρω για την gpu απλώς λέω για το cpu επειδή είναι 4/4 για αυτό μήπως φταίει αυτός για τα fps drops 

στην περίπτωση σου δεν φταίει

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το cpu είναι ανεπαρκές πάντως. 4/4 είναι λίγο..

Ειναι λίγο αν έχεις RTX κάρτα , με 1650 και 1660 ο Ι3 9100 είναι υπεβολικά καλός και δεν θα δημιουργήσει ποτέ λαιμομπούκαλο

ΥΓ

Η 1650 είναι ανεπαρκής , μην ψάχνεις βαθύτερα αίτια κοίτα το προφανές που φωνάζει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Παίξε AC με 4/4 :P

αν έχεις 1650 ή 1660 το 4/4 στα 3.7ghz μας μάρανε (άλλωστε μιλάμε για ήδη αγορασμένο , δεν το προτείνομε για καινούριο)

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...