Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην μεγάλη αυτη παρέα και ομάδα .

Το προβλημα που αντιμετοπίζω εδω και καιρο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω ΑΣΥΡΜΑΤΑ (wifi) το pc μου (dell inspiron 15 5000) με την ΤV μου Samsung (Q46) εχω δοκιμασει τα παντα... δλδ εχω κανει ολα updates στο pc Μου (win10 home) επισης εχω κανει updates kai drivers του display kai network ,εχω κάνει επίσης και updates στην TV  αλλα το προβλημα παραμενει μου εμφανίζει την επιφανεια εργασιας κανονικα στην tv  αλλα δεν εχει κανενα εικονιδιο που εχω στο pc μου δειχνει μια σκετη παγωμενη εικονα και  τπτ αλλο

η εφαρμογη που διαθετει για να κανει την μεταδοση ειναι το miracast το οποιο έχω ελενξει και ειναι enable ... επισης έχω δοκιμασει με tablet και κινητο και γίνεται κανονικα η μεταδοση. Μιλησα με sumsung και με Dell service αλλα δυστηχως δεν εχω λαβει καποια απαντηση

Με HDMI δουλευει κανονικα , αλλα δεν με βολευει στο σημείο που είναι η TV kai ηθελα να κανει ασυρματη συνδεση , όπως επισης δεν θελω να καταφύγω σε λυση οπως smart box ,chromecast κτλ ... εφοσον υπραχει δυνατότητα πλεον σε smart συσκευες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...