Bitbit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 από forum software είχα ασχοληθεί παλιά με το phpBB. Όχι τίποτα ιδιαίτερο όμως. Ψάχνω λοιπόν να κάνω ένα site με τη λογική του insomnia σε μικρότερο βαθμό. Δηλαδή να ανεβαίνουν κάποια ενημερωτικά άρθρα -ανακοινώσεις σχετικά με κάποιο θέμα και να υπάρχει το ανάλογα forum όπου θα θα γίνονται συζητήσεις πάνω στα άρθρα και γενικές συζητήσεις άσχετες των άρθρων. Τα άρθρα θα τα ανεβάζει ο διαχειριστής και όχι οι χρήστες. Οι χρήστες απλά θα συμμετέχουν στο forum, θα σχολιάζουν τα άρθρα. Μ αρέσει πολύ αυτό που έχει το Insomnia, που ανεβαίνει ένα άρθρο και μπορεί να γίνει συζήτηση από κάτω Τι θα προτείνετε να χρησιμοποιηθεί; Δωρεάν θα ήθελα σκεφτόμουν να συνδυάσω wordpress με bbPress. Καμιά καλύτερη πρόταση;
sinikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα φιλε. Αν ψαχνεις κατι για το χαβαλε ειχα δοκιμασει phpbb και smf και mybb. Μπορω μα πω οτι το mybb μου αρεσε παραπανω. Αν θες να κανεις κατι πολυ καλο και συγχρονο ομως, θεωρω οτι το ip.board ειναι μονοδρομος. Στο μονο που δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω καθολου αποψη ειναι το vbulletin. Υ.Γ. Εδω και αρκετο καιρο θελω να φτιαξω ενα φορουμ για ενα συγκεκριμενο τομεα. Εψαξα και εστησα αρκετες πλατφορμες φορουμ. Τελικα ξερεις τι εκανα; Εσβησα τα παντα και αποφασισα να περιμενω οταν εχω λεφτα να το στησω απο την αρχη σε ipboard.
skiabox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει και ο δρόμος του hardcore programmer που το φτιάχνεις μόνος σου. Θα έχω έτοιμο ένα τέτοιο μικρό προτζεκτάκι σε λίγο καιρό, αρχικά για λόγους εμπλουτισμού του portfolio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα