Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζεις σε όλα τα amazon. Δεν πιάνεσαι 😄

Κανένα nas έχεις βρει να αξιζει; εβαλε σήμερα σε flash deal το UK. Χαμος έγινε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, panos7 είπε

Παιζεις σε όλα τα amazon. Δεν πιάνεσαι 😄

Κανένα nas έχεις βρει να αξιζει; εβαλε σήμερα σε flash deal το UK. Χαμος έγινε. 

To uk βγαζει συχνα σε deal τα terramaster. Σε BF/Cyber παντα.
(οντως δεν πιανεται o neos! :-) )
Την εχω την μηχανη, απο το Ιταλικο την ειχα παρει φυσικα, γι'αυτο δεν ψωνιζω, αλλα να πω οτι ειναι αψογη, οπως και το μεγαλυτερο μοντελο επισης.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nek4d είπε

Την εχω την μηχανη, απο το Ιταλικο την ειχα παρει φυσικα, γι'αυτο δεν ψωνιζω, αλλα να πω οτι ειναι αψογη, οπως και το μεγαλυτερο μοντελο επισης.

#offtopic

Είναι αξιόλογα τα Terra Master συγκριτικά με synology/qnap? 

Δημοσ.

@panos7 @nek4d Να 'στε καλά. Δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο στον ελεύθερο μου χρόνο οπότε λέω τουλάχιστον ας προσφέρω στην κοινότητα. 😁

Από NAS όχι δεν έπιασε τίποτα το μάτι μου.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Κάνει για καμία δεκαριά καφέδες την ημέρα ή θα διαλυθεί; @neosstoforumστα 306€ δεν είναι προσφορά; 

Επεξ/σία από thanasisxask
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Κάνει για καμία δεκαριά καφέδες την ημέρα ή θα διαλυθεί; @neosstoforumστα 306€ δεν είναι προσφορά; 

Συμφέρει και πάλι σε σύγκριση με την Ελλάδα, αλλά όπως είπαν η τελική τιμή ανεβαίνει αρκετά. Χθες αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 250€ και με μεταφορικά-ΦΠΑ πήγε σχεδόν 300€. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν αλλά το να πληρώσεις συν 50-60 ευρώ για το ίδιο προϊόν μετά από μια μέρα σίγουρα δεν είναι προσφορά.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...