neosstoforum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 https://www.amazon.it/Gaggia-Brera-RI9305-Macchina-Argento/dp/B002Y2VY1Q/ Skroutz από 409€ https://www.skroutz.gr/s/257766/Gaggia-Brera-Black.html Geizhals από 480.44€ στο πρώτο κατάστημα μετά το Amazon https://geizhals.eu/gaggia-ri9833-71-brera-silber-a504864.html 2 1
panos7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Παιζεις σε όλα τα amazon. Δεν πιάνεσαι 😄 Κανένα nas έχεις βρει να αξιζει; εβαλε σήμερα σε flash deal το UK. Χαμος έγινε.
nek4d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, panos7 είπε Παιζεις σε όλα τα amazon. Δεν πιάνεσαι 😄 Κανένα nas έχεις βρει να αξιζει; εβαλε σήμερα σε flash deal το UK. Χαμος έγινε. To uk βγαζει συχνα σε deal τα terramaster. Σε BF/Cyber παντα. (οντως δεν πιανεται o neos! ) Την εχω την μηχανη, απο το Ιταλικο την ειχα παρει φυσικα, γι'αυτο δεν ψωνιζω, αλλα να πω οτι ειναι αψογη, οπως και το μεγαλυτερο μοντελο επισης. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από nek4d 1
CaptainGR10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, nek4d είπε To uk βγαζει συχνα σε deal τα terramaster. Σε BF/Cyber παντα. (οντως δεν πιανεται o neos! ) Την εχω την μηχανη, απο το Ιταλικο την ειχα παρει φυσικα, γι'αυτο δεν ψωνιζω, αλλα να πω οτι ειναι αψογη, οπως και το μεγαλυτερο μοντελο επισης. #offtopic Είναι αξιόλογα τα Terra Master συγκριτικά με synology/qnap?
neosstoforum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 @panos7 @nek4d Να 'στε καλά. Δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο στον ελεύθερο μου χρόνο οπότε λέω τουλάχιστον ας προσφέρω στην κοινότητα. 😁 Από NAS όχι δεν έπιασε τίποτα το μάτι μου. 7 1
thanasisxask Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nek4d είπε To uk βγαζει συχνα σε deal τα terramaster. Σε BF/Cyber παντα. (οντως δεν πιανεται o neos! ) Την εχω την μηχανη, απο το Ιταλικο την ειχα παρει φυσικα, γι'αυτο δεν ψωνιζω, αλλα να πω οτι ειναι αψογη, οπως και το μεγαλυτερο μοντελο επισης. Κάνει για καμία δεκαριά καφέδες την ημέρα ή θα διαλυθεί; @neosstoforumστα 306€ δεν είναι προσφορά; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από thanasisxask
kkatsaplias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 αν δεν κάνω λάθος πάει πάνω απο 400 ευρώ με μεταφορικα-φορους.....Αν Δεν Κάνω Λάθος.
spirospatra1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, kkatsaplias είπε αν δεν κάνω λάθος πάει πάνω απο 400 ευρώ με μεταφορικα-φορους.....Αν Δεν Κάνω Λάθος. 358 ή κάτι τέτοιο περίπου
neosstoforum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε Κάνει για καμία δεκαριά καφέδες την ημέρα ή θα διαλυθεί; @neosstoforumστα 306€ δεν είναι προσφορά; Συμφέρει και πάλι σε σύγκριση με την Ελλάδα, αλλά όπως είπαν η τελική τιμή ανεβαίνει αρκετά. Χθες αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 250€ και με μεταφορικά-ΦΠΑ πήγε σχεδόν 300€. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν αλλά το να πληρώσεις συν 50-60 ευρώ για το ίδιο προϊόν μετά από μια μέρα σίγουρα δεν είναι προσφορά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από neosstoforum 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα