kasp123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, το τελευταιο μηνα το pc εκει που λειτουργουσε κανονικα ξαφνικα εσβηνε και καποιες φορες δεν ανοιγε μετα καθολου(οταν εσβηνε εμενε σταθερα αναμενο το ledaki του cpu και μερικες φορες αναβοσβηνε της καρτας)Η εγγυηση εχει χαθει οποτε το πηγα σε ενα μαγαζι για service στη πολη μου.αυτος δοκιμασε αλλη καρτα, να τον ξεκινησει μονο με τα γραφικα του cpu αλλα το προβλημα συνεχιζε.Ειπε οτι ελεγξε και το τροφοδοτικο με μηχανημα και οτι ειναι οκ(το 1ο τροφοδοτικο ηρθε DOA πριν 2 χρονια και αυτο τωρα ειναι το 2ο)Δεν μπορεσε να βρει μητρικη και cpu για να τα δοκιμασει και αυτα(αν και μου ειπε πως ειναι σπανιο να εχει το προβλημα ο επεξεργαστης οποτε σκεφτομαι πως μαλλον η μητρικη εχει το προβλημα αλλα θελω να το σιγουρεψω).Το pc οσο το ειχα δεν ανεβαζε θερμοκρασιες. Να το παω σε κανενα αλλον μηπως και τσεκαρει και τα υπολοιπα?? cpu:ryzen 5 1600 gpu:1050 ti ram:16gb gskill motherboard:msi b450m pro vdh Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από kasp123
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας καλός Τεχνικός δοκιμάζει ένα άλλο καλό τροφοδοτικό και όχι μόνο να μετράει το υπάρχον τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα