Bitbit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 κάνω μια ερώτηση εδώ στα γρήγορα για να μη ψάχνω για νόμους. Θέλω να πάρω κάποια ρούχα από online κατάστημα. Ενδέχεται όμως να μη μου κάνουν, αν υπάρχει το νούμερο μου στοκ, κάνουμε αλλαγή και όλα καλά τι γίνεται όμως αν το νούμερο μου τελικά δεν υπάρχει; Μπορώ να τα επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Ισχύει νομίζω ότι έχω το δικαίωμα μέσα σε 14 μέρες χωρίς να μου πουν το παραμικρό επειδή είναι από online αγορά. Στέκει αυτό; Μιλάμε για ελληνικά καταστήματα και επειδή το ποσό θα είναι πάνω από 100€ δε θέλω να το ρισκάρω.
james01gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Στις 30/11/2020 στις 11:57 ΜΜ, Bitbit είπε κάνω μια ερώτηση εδώ στα γρήγορα για να μη ψάχνω για νόμους. Θέλω να πάρω κάποια ρούχα από online κατάστημα. Ενδέχεται όμως να μη μου κάνουν, αν υπάρχει το νούμερο μου στοκ, κάνουμε αλλαγή και όλα καλά τι γίνεται όμως αν το νούμερο μου τελικά δεν υπάρχει; Μπορώ να τα επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Ισχύει νομίζω ότι έχω το δικαίωμα μέσα σε 14 μέρες χωρίς να μου πουν το παραμικρό επειδή είναι από online αγορά. Στέκει αυτό; Μιλάμε για ελληνικά καταστήματα και επειδή το ποσό θα είναι πάνω από 100€ δε θέλω να το ρισκάρω. κανονικά στέκει. θα πρέπει να σου επιστρέψουν τα χρήματα, βέβαια, μπορεί να σε καθυστερήσουν λίγο... εάν θέλεις να είσαι σίγουρος για την επιστροφή των χρημάτων, συναλλαγή μέσω κάρτας και όχι τραπεζική κατάθεση. καλό είναι βέβαια να τους κάνεις και ένα τ/φ ή να στείλεις και κάποιο email να είσαι και καλυμμένος. εδώ υπάρχουν καταστήματα με έναν μήνα δυνατότητα αλλαγής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα