Teotsala Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα στο forum εχω το iphone 6s 2 χρονια απο επιδοτηση της cosmote και πριν μια εβδομαδα μ εβγαλε αυτο το προβλημα τι μπορει να φταιει;; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Teotsala
koukis hlias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 τι εκανες εκεινη την ωρα , το μνμ αυτο εμφανιζεται λογο πολυ μεγαλης θερμοκρασιας και σβηνει το κντ ωστε να μην υπαρξει βλαβη λογο ζεστης
Teotsala Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, koukis hlias είπε τι εκανες εκεινη την ωρα , το μνμ αυτο εμφανιζεται λογο πολυ μεγαλης θερμοκρασιας και σβηνει το κντ ωστε να μην υπαρξει βλαβη λογο ζεστης Το πήγα σε ένα παιδί και μ είπε ότι θέλει αλλαγή ένα τσιπάκι θερμοκρασίας
kostasbm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 αν το κανεις repeater και ταυτοχρονα ειναι στη φορτιση σιγουρα ζεσταινεται παρα πολυ γιατι το εκανα εγω οταν το ειχα ,,,,,..............
koukis hlias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Teotsala είπε Το πήγα σε ένα παιδί και μ είπε ότι θέλει αλλαγή ένα τσιπάκι θερμοκρασίας εννοω τι προκαλεσε το κντ να βγαλει αυτο το μνμ
Teotsala Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Τίποτα φίλε απλα το ειχα και ήμουν στο ινσταγκραμ
Zenor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει chip θερμοκρασίας. Αυτό το μήνυμα στο βγάζει είτε από μπαταρία είτε πιο συχνά από βραχυκύκλωμα στο wifi. 1
Teotsala Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ι 4 ώρες πριν, Zenor είπε Δεν υπάρχει chip θερμοκρασίας. Αυτό το μήνυμα στο βγάζει είτε από μπαταρία είτε πιο συχνά από βραχυκύκλωμα στο wifi. αρα τι να παρω για το φτιαξω;; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Teotsala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα