toalex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, εχω τον συγκεκριμενο MAG 322w1 και με πεταει αυτο το μήνυμα στην οθονη: Επιτευχθηκε περιορισμούς της διάρκειας συνεχους αναπαραγωγής. Για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή πάτησε OK η EXIT. Εχει τύχει να το εμφανιση σε αλλον MAG;Τι μπορεί να ειναι αυτο γιατι αλλες φορες δεν μου το εβγαζε!! Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από toalex
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 για parental control φαίνεται το θέμα , θα το βρεις στις ρυθμίσεις. Αλλιώς ο γονιός που το ρύθμισε θα βάλει και τον κωδικό για απενεργοποίηση
toalex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου εβγαλε αυτη την ταμπέλα μετα απο 8 ώρες λειτουργίας πατησα ΟΚ και μου την ξαναεβγαλε μετα απο 3 ώρες παλι,δεν νομιζω να ειναι απο το parental control γιατι οταν αλλαζω καναλια δεν μου ζηταει κωδικο!!Εκανα και reset τον mag και το βγαζει!! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από toalex
manousos82003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, toalex είπε Σήμερα μου εβγαλε αυτη την ταμπέλα μετα απο 8 ώρες λειτουργίας πατησα ΟΚ και μου την ξαναεβγαλε μετα απο 3 ώρες παλι,δεν νομιζω να ειναι απο το parental control γιατι οταν αλλαζω καναλια δεν μου ζηταει κωδικο!!Εκανα και reset τον mag και το βγαζει!! Οπως ειπες "μετα απο 8 ώρες λειτουργίας". Μου εμφανιζει κατι παρομοιο αν δεν αλλαξω καναλι μετα απο ωρες....
toalex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Και σε σενα το ιδιο κανει; 39 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Οπως ειπες "μετα απο 8 ώρες λειτουργίας". Μου εμφανιζει κατι παρομοιο αν δεν αλλαξω καναλι μετα απο ωρες....
manousos82003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, toalex είπε Και σε σενα το ιδιο κανει; Μου βγαζει κατι παρομοιο (καπως ετσι το γραφει...) αν δεν αλλαξω καναλι για ωρες....Τον ιδιο αποκωδικοποιητη εχω... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από manousos82003
toalex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν πατήσεις ΟΚ η EXIT σε πεταει εξω απο τα καναλια;Αν δεν το πατησω εγω μετα απο λιγο με παει στην αρχικη οθονη!! 20 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Μου βγαζει κατι παρομοιο (καπως ετσι το γραφει...) αν δεν αλλαξω καναλι για ωρες....Τον ιδιο αποκωδικοποιητη εχω... 2 λεπτά πριν, toalex είπε Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από toalex
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Απλά ετοιμάζεται να κλείσει ο δέκτης μετά από κάποιες ώρες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί (που το "αντιλαμβάνεται" λογω του ότι δεν έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο). Καλά τόσες ώρες σερί χωρίς να πατήσεις ένα πλήκτρο; Έστω φωνή, έστω κάτι; 😆
toalex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alxnks είπε Απλά ετοιμάζεται να κλείσει ο δέκτης μετά από κάποιες ώρες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί (που το "αντιλαμβάνεται" λογω του ότι δεν έχει πατηθεί κάποιο πλήκτρο). Καλά τόσες ώρες σερί χωρίς να πατήσεις ένα πλήκτρο; Έστω φωνή, έστω κάτι; 😆 Παταμε πλήκτρα και φωνη,απλως οταν βγαλει το ταμπελακι και το αφησω χωρις να πατησω ΟΚ η EXIT για περιπου 1 λεπτο θα με βγαλει την αρχική σελιδα αυτη!Δες την φωτο! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από toalex
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, toalex είπε Παταμε πλήκτρα και φωνη,απλως οταν βγαλει το ταμπελακι και το αφησω χωρις να πατησω ΟΚ η EXIT για περιπου 1 λεπτο θα με βγαλει την αρχική σελιδα αυτη!Δες την φωτο! Εντάξει είσαι, το κάνουν αυτό σε γενικές γραμμές, μου το έκανε κι εμένα πρόσφατα ο 420w1. Έχεις βάλει το πιο πρόσφατο firmware update?
toalex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ναι το πιο προσφατο εχω! Προχθες το περασα μηπως στρωσει αλλα τα ιδια πινακακια βγαζει!Εσενα ο mag τα ιδια πινακακια με τα δικα μου σου εβγαλε; 2 ώρες πριν, Alxnks είπε Εντάξει είσαι, το κάνουν αυτό σε γενικές γραμμές, μου το έκανε κι εμένα πρόσφατα ο 420w1. Έχεις βάλει το πιο πρόσφατο firmware update? Ναι το πιο προσφατο εχω! Προχθες το περασα μηπως στρωσει αλλα τα ιδια πινακακια βγαζει!Εσενα ο mag τα ιδια πινακακια με τα δικα μου σου εβγαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα