Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Για αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 400 μαξ χρήση υπολογιστή : office, browsing, streaming , αντε και κανα παιχνιδι της πλακας, υποτυπωδη καρτα γραφικων δηλαδη Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office , photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? συναρμολογηση απο PLAISIO RYZEN ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ
jgeorgiou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, corvidophile είπε Για αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 400 μαξ χρήση υπολογιστή : office, browsing, streaming , αντε και κανα παιχνιδι της πλακας, υποτυπωδη καρτα γραφικων δηλαδη Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office , photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? OXI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? συναρμολογηση απο PLAISIO RYZEN ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ οριακά σου χωράει ο ryzer 3200 ενώ ο Ι3 10100 είναι καλύτερη επιλογή και φθηνότερος
tzitzikas2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 έχει αυτό ακόμα https://www.plaisio.gr/turbo-x-sphere-sk335-desktop-amd-ryzen-5-3400g-8-gb-240-gb-ssd-radeon-rx-vega11-mto_3270912 αυτό έχω και εγώ, και μερικές φορές κάνει freeze κυρίως στον τερματισμό (σπάνια αλλα το κάνει) και κολλάνε τα windows 10. Ψάνχωντας είδα οτι κολάνε τα γραφικά (drivers λεει το report) αλλά μπορεί να είναι bios, hardware... Διάβασα σε ξένο φόρουμ οτι πολλοί χρήστες με μητρική Asrock A320M που έχει εμένα και με το bios P3.7 σε συνδυασμό με 3400G ή 3200G έχει αυτό το θέμα με freeze (bsod) κυρίως όταν παίζουν games. Το έλυσαν πολλοί με bios downgrade σε P3.3. Αλλα δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία γιατι πλέον η Asrock A320M δίνει ως bios για τον επεξεργαστή μου την P6.0. Κατα τα άλλα πάει καλά, γρήγορο για την δουλειά μου (μηχανικός- και δεν παίζω games), έχω αγοράσει και μια ακόμα Crucial ram 2400Mhz 8GB ίδια με αυτήν που είχε για να τις κάνω dual channel (τα ενσωματωμένα γραφικά τρώνε ως 2gb ram). Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, μάλλον θα έχει turbo-X psu και δεν ξέρω αν έχει επώνυμο ssd γιατι σε κανένα λογισμικό (speccy, cpu-z, hwinfo) δενξ εμφανίζει μάρκα. Παίζει να έχει μαιμουδέλ. το πήρα αρχές του 2020 σε "προσφορά" στα 450E και πρόσθεσα και 1ΤΒ σκληρό μηχανικό δίσκο (+50Ε). Το "προσφορά" το βάζω σε εισαγωγικά γιατι νομίζω με αυτά τα χρήματα χτίζεις ίδιο build με επώνυμο psu και ssd.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 παιδια επειδη δεν εχω ιδεα τι λετε αν χωραει κτλ, εννοω οτι θα ηθελα καποιος να μου προτεινει τι κομματια να αγορασω για να φτιαξω ενα αξιοπρεπες πισι ας ειναι και χωρις καρτα γραφικων για φετος
jgeorgiou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, corvidophile είπε παιδια επειδη δεν εχω ιδεα τι λετε αν χωραει κτλ, εννοω οτι θα ηθελα καποιος να μου προτεινει τι κομματια να αγορασω για να φτιαξω ενα αξιοπρεπες πισι ας ειναι και χωρις καρτα γραφικων για φετος όπως τα λένε ΧΩΡΙΣ cpu cooler γιατί είναι πολύ κρύο cpu και μια το μαμίσιο δουλεύει ρελαντί και αθόρυβα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
radiohead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, corvidophile είπε παιδια επειδη δεν εχω ιδεα τι λετε αν χωραει κτλ, εννοω οτι θα ηθελα καποιος να μου προτεινει τι κομματια να αγορασω για να φτιαξω ενα αξιοπρεπες πισι ας ειναι και χωρις καρτα γραφικων για φετος Eshop με στήσιμο από αυτούς σε βολεύει;
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ειμαι και εγω σε αναζητηση και βρηκα AMD 3400g σε 2 επιλογες στο eshop πολυ φτηνοτερα απο το πλαισιο 485 k 379 βεβαια με προβληματισε ο @tzitzikas2 με τις mobo που εχουν ASROCK B450M-HDV κ ASROCK A320M-HDV Το σκεφτομαι γιατι ειναι για επιχειρηση (θα μπει εμπορικη διαχειρηση κ προγραμματα) ,εχουν βεβαια 3 χρονια εγγυηση (το πλαισιο δινει 2) αλλα δεν λεει να αρχισουμε τα bsod με το καλημερα κ τα πηγαινε - ελα στο σερβις.
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, kukukali είπε Ειμαι και εγω σε αναζητηση και βρηκα AMD 3400g σε 2 επιλογες στο eshop πολυ φτηνοτερα απο το πλαισιο 485 k 379 βεβαια με προβληματισε ο @tzitzikas2 με τις mobo που εχουν ASROCK B450M-HDV κ ASROCK A320M-HDV Το σκεφτομαι γιατι ειναι για επιχειρηση (θα μπει εμπορικη διαχειρηση κ προγραμματα) ,εχουν βεβαια 3 χρονια εγγυηση (το πλαισιο δινει 2) αλλα δεν λεει να αρχισουμε τα bsod με το καλημερα κ τα πηγαινε - ελα στο σερβις. Ο Ι3 10100f θα σου κάνει καλύτερη δουλειά και είναι φθηνότερος. Με τα λεφτά του 3400g βάζεις Ι5 10400 που είναι πολύ-πολύ καλύτερος.
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδη αυτη η ετοιμη λυση στα 479 με I5-10400 ειναι ok σαν συνθεση? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από kukukali
tzitzikas2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kukukali είπε Ειμαι και εγω σε αναζητηση και βρηκα AMD 3400g σε 2 επιλογες στο eshop πολυ φτηνοτερα απο το πλαισιο 485 k 379 βεβαια με προβληματισε ο @tzitzikas2 με τις mobo που εχουν ASROCK B450M-HDV κ ASROCK A320M-HDV Το σκεφτομαι γιατι ειναι για επιχειρηση (θα μπει εμπορικη διαχειρηση κ προγραμματα) ,εχουν βεβαια 3 χρονια εγγυηση (το πλαισιο δινει 2) αλλα δεν λεει να αρχισουμε τα bsod με το καλημερα κ τα πηγαινε - ελα στο σερβις. διάβασε εδώ σχετικά με τις μητρικές αυτές και ryzen με ενσωματωμενα https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/720158/thread-stuck-in-device-driver-bsod-error-almost-daily/
radiohead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Windows από 1.95 https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Windows από 1.95 https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Ειναι για επιχειρηση δεν μπορω να βαλω τετοια κλειδια γιαυτο επιλεγω ετοιμη ειδαλως θα πρεπει να δωσω 100 ευρω παραπανω. Anyway κοντα ειναι στην ετοιμη λυση
radiohead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, kukukali είπε Ειναι για επιχειρηση δεν μπορω να βαλω τετοια κλειδια γιαυτο επιλεγω ετοιμη ειδαλως θα πρεπει να δωσω 100 ευρω παραπανω. Anyway κοντα ειναι στην ετοιμη λυση Ντεμέκ προσφορά. Το τροφοδοτικό τους στοιχίζει 8€ μη σου πω. Δεν ξέρω αν θα έχει στικερ επάνω για διευκρίνισέ το γιατί σε όλα τα προϊόντα σε πετάει σε σελίδα αλλά τα win είναι γκριζαρισμενα. 1
kukukali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Από την στιγμή που είναι dsp έχω το τιμολόγιο. Ακόμα κ σάπιο να είναι το τροφοδοτικό ου θα είναι,έχω καβατζα αλλα 2 της super flower 80+ για την κακία την ωρα(παθών μαθων) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα