Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, tsofras είπε Να πώ και εγώ Αν δεν είχα έναν συγκεκριμένο VPN client που θέλει αρκετό ζόρι να παίξει σε linux θα ήμουν με Fedora ή Manjaro Τώρα είμαι με mint στη δουλειά , έβαλα το τελευταίο mint στο σπίτι και επειδή είχα κάποιες ασυμβατότητες με το hardware παίζω με Ubuntu 20.04 LTS και είναι όλα μπόμπα Μετά απο τόσα χρόνια με apt ζορίζομαι κιόλας να πάω σε κάποια άλλη διανομή με διαφορετικό package manager ήμουν χρόνια σε ubuntu απο 2005- έως , όταν άλλαξε γραφικό περιβάλλον , σε αυτο που ειναι τώρα , οπότε και δεν ξαναχρησιμοποιησα ubuntu , ωστόσο αργότερα κατέληξα στην alt που έχει και apt- μόνο που είναι rpm 🙂 ....
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, pmav99 είπε Δεν είναι θέμα πυρήνα, είναι θέμα driver. Κάθε έκδοση cuda απαιτεί minimum version του driver. https://docs.nvidia.com/deploy/cuda-compatibility/index.html Κατά συνέπεια δεν μπορείς να βάλεις Cuda 11.1 στο debian. Βάλε cuda 11.0 η χαμηλότερο και θα παίξει. Τζιφος σε arch δεν ειναι απαραιτητο να εχεις εγκατεστημενο τους cuda, σιγα μην βαλω να πιανει 1.8gb χωρο
zynif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Ξεκίνησα με Debian Stable κάπου στο 2006, κάνα χρόνο μετα ubuntu μέχρι που έβαλε gnome3, μετά arch εως και το 2013. Τώρα το ξανάπιασα από την αρχή με Fedora, δoκίμασα Gentoo στην πρώτη καραντίνα ,(αλλά δεν...) και απο το 2021 μάλλον θα αλλάξω σε openSuse Tumbleweed me btrfs. 3
fearless Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, zynif είπε Ξεκίνησα με Debian Stable κάπου στο 2006, κάνα χρόνο μετα ubuntu μέχρι που έβαλε gnome3, μετά arch εως και το 2013. Τώρα το ξανάπιασα από την αρχή με Fedora, δoκίμασα Gentoo στην πρώτη καραντίνα ,(αλλά δεν...) και απο το 2021 μάλλον θα αλλάξω σε openSuse Tumbleweed me btrfs. openSuse Tumbleweed me btrfs τα σπαει. Που με εβρισκες που με εχανες σε fedora γυρνουσα. Και μετα Ubuntu Mint... οκ ηταν η διανομες που με κρατησαν στο Linux. Δεν θα ξεχασω που εμεινα με Mint Cinnamon για αρκετα χρονια οταν ειχα και εγω την ιδια απορια ''τι linux να βαλω'' πριν καμια 15 χρονια οταν με ειπε ενα παλικαρι (καπου) απο εδω μεσα... με το pc που εχεις βαλε Μint Cinnamon (ωτως το ειχα απολαυσει) αλλα μετα βγηκε το Gnome 3 και τo τρεχω πιο πολυ με fedora, arch, solus. (πουλουλο το gnome με solus 4.1). Tωρα ειδα στο plasma (οπου για μενα εστρωσε αρκετα απ την 5.19 και μετα) οτι πιο καλα με καθετε με Tumbleweed στην gpu τις υπογραφης μου. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από fearless
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, zynif είπε Fedora, δoκίμασα Gentoo στην πρώτη καραντίνα ,(αλλά δεν...) σκέφτεσαι να αλλάξεις διανομή λόγο κακής υποστήριξης υλικού ???
zynif Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, optimerious είπε σκέφτεσαι να αλλάξεις διανομή λόγο κακής υποστήριξης υλικού ??? Όχι, απλά είχα πάρα πολύ χρόνο στην πρώτη καραντίνα και είπα από περιέργεια να δοκιμάσω κάτι άλλο έξω από τα νερά μου.Το gentoo το άφησα γιατί απλά δεν γίνεται να περιμένω 3+ ώρες για αναβάθμιση σε gcc,llvm,clang,spidermonkey.
duffyduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, tsofras είπε Μετά απο τόσα χρόνια με apt ζορίζομαι κιόλας να πάω σε κάποια άλλη διανομή με διαφορετικό package manager Ακριβως αυτο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck 1
snowflake99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ δύσκολο να διαλέξω αγαπημένη ανάμεσα σε Arch και Debian. Παρόλο που χρησιμοποιώ Arch, έχω μεγάλη αγάπη και για τα 2. Το ίδιο και για Mint βασικά, με το οποίο έχω περάσει χρόνια. Πάντως από τα feedback που έχω διαβάσει, το NixOS φαίνεται επίσης πολύ αξιόλογο και με ψήνει να το δοκιμάσω όταν θα έχω χρόνο. 1
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εγω στο σπιτι εχω α)στον κυριο υπολογιστη dual boot linux mint cinnamon και windows β)στον αδύναμο φορητο elementary os και σε ενα αδυναμο σταθερο που τον εχω για γενικη χρηση dual boot με Μxlinux και kde neon.
mphxths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 H αγαπημενη μου διανομη ειναι : 1. Archlinux , γιατι βαζεις τα απολυτως απαραιτητα και η εγκατασταση βγαινει παναλαφρη. Γιατι εχει ... AUR 2. Manjaro , γιατι στηριζεται στο Arch , εχει AUR , και εχει φτιαξει πολυ καλα εργαλειακια. 3. Debian , γιατι ειναι ο μπαμπας μας 4. Fedora , γιατι απο αυτην ξεκινανε οι εξελιξεις. 5. OpenSUSE TW , γιατι διδασκει πως ειναι μια διανομη , σοβαρη και rolling. 6. Linux Mint , γιατι μας εφερε το cinnamon. 7. Pop_OS! , γιατι εχει κανει πολυ καλη δουλεια. 8. Xubuntu/kubuntu/lubuntu , γιατι ειναι ο,τι καλυτερο και κοντινοτερο στο ubuntu αλλα χωρις το μαλακιδι το gnome 3. Για τους λατρεις των χρεπιων και του ubuntu. 9.Deepin Linux , γιατι εφερε το deepin DE και μας διδαξε οτι το linux desktop μπορει να γινει ομορφο. 10. Solus , γιατι το Budgie ειναι ο,τι καλυτερο εχει να επιδειξει διανομη σε DE που ειναι gnome-based. 11. Gentoo , γιατι κανει τις καραντινες να περνανε νερακι 12. Το χαος - πλεμπα... Αυτοι ειναι οι 12 λογοι που δεν μπορω να επιλεξω διανομη 9
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έβλεπα τις διανομές στην σελιδα linux distro και επεσα πάνω σε μια διανομή την byzantineOS και μάλιστα ειχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα με , την γνωρίζατε ??? γιατί δεν την συνέχισαν??? , τωρα με αυτα που κάνουν οι (γείτονες) θα ήταν ότι πρέπει👍 ,..... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από optimerious
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ο κατακουζηνος την εφτιαξε? 2 ώρες πριν, optimerious είπε τωρα με αυτα που κάνουν οι (γείτονες) θα ήταν ότι πρέπει👍 ,..... ναι, θα φοβηθουν αμα την βαλουμε Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από tritonas00
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tritonas00 είπε ο κατακουζηνος την εφτιαξε? ναι, θα φοβηθουν αμα την βαλουμε χα δημιούργησε την εσυ και θα δούμε τι θα κάνουν αυτοί !!!!!!!!😀 παρεμπίπτοντος μου άρεσε η ιδέα να έχουμε κάτι δικό μας ,και ειδικά , να μην βασίζεται πουθενά debian arch και κτλπ , θα ήταν κατι πρωτόγνωρο ......🤔
Thanos300693 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ χρησιμοποιώ manjaro xfce και είναι μια χαρά με lts πύρινα και linux mint που εγκατέστησα στον παλιό υπολογιστή ενός φίλου μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα