Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α/2510Α

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα disable το service IMAPI αλλα και παλι δεν υπηρχε αποτελεσμα!

Θα δοκιμασω επεναγκατασταση ολων και βλεπουμε...

Δημοσ.
Έκανα disable το service IMAPI αλλα και παλι δεν υπηρχε αποτελεσμα!

Θα δοκιμασω επεναγκατασταση ολων και βλεπουμε...

Δοκίμασε απεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων εγγραφής και βάλε το nero το τελευταίο... Αν τελικά δεν πιάσει, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς το service... :(

Δημοσ.

Ειναι γενικα γνωστο οτι το Nec 2500Α εχει καποια προβληματα στο reading perfomance, πιθανοτατα φτωχο error correction. Οι εγγραφες του ειναι κατα κανονα αριστες, με χαμηλα PI PO averages, οποτε η αποδοση του ως reader δε θα με απασχολουσε προσωπικα ιδιατερα αν υπαρχει σε συνδυασμο με ενα DVD Rom drive.

Δημοσ.

Με απεγκατασταση ολων των προγραμματων εγγραφης, εκτελεση των εργαλειων για "καθαρισμο" και επανεγκαταστασh (ΝΕRΟ και μετα DiscJuggler) ολα δουλευεουν τωρα!

Επιτελους θα κανω backup τον δισκο μου!! :D :D

να σε καλα kogos :D

Δημοσ.

σήμερα ήρθε και το δικό μου nec 2500a από e-shop

θέλω να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος να γράψει σε 8Χ τα proformance DVD+R 8X ταχύτητας

του έχω βάλει το 1.7 firmware και έχω δοκιμάσει να γράψω σε creation-verbatin-primedisc-princo-sony με επιτυχία

Δημοσ.

paidia geia sas egw agorasa to nec edw kai treis meres alla den mou diavazei merika diskakia pou exoune grafei se alla dvd - r to evala kai se allo pc me ena lite on 811 ki ekeino ta diavaze kai ta dyo pou eixan provlima katevasa to 1.07 alla pali tipote :( :(

Δημοσ.

...they're referring to laser calibration data, which is data stored in a drive, is not included in the firmware, and is not changed by firmware flashes. If the 2500A is improperly calibrated for DL, then there would be problems (could be that the CDRInfo testers just got lucky with a drive whose calibration wasn't that far off from optimal)....

Σχετικά με την προειδοποίηση της NEC για το hacked firmware toy 2510 στο 2500.

Δισκάκια platinum +/- x8 certified και δοκιμασμένα στο δικό μου 2500 με 1euro..(λιανική) - εισαγωγέας infowin

Δημοσ.
...they're referring to laser calibration data' date=' which is data stored in a drive, is not included in the firmware, and is not changed by firmware flashes. If the 2500A is improperly calibrated for DL, then there would be problems (could be that the CDRInfo testers just got lucky with a drive whose calibration wasn't that far off from optimal)....

Σχετικά με την προειδοποίηση της NEC για το hacked firmware toy 2510 στο 2500.

Δισκάκια platinum +/- x8 certified και δοκιμασμένα στο δικό μου 2500 με 1euro..(λιανική) - εισαγωγέας infowin[/quote']

γνωστή η παράθεση και έχει αναφερθεί φίλε μου, ΑΛΛΑ η ίδια η nec έχει ανακοινώσει με report πως το 2500Α και το 2510 είναι hardware identical... Οπότε, τελικά είναι σαν να λέμε πως ένα 2510 δεν μπορεί να γράψει DL ενώ ένα άλλο 2510 μπορεί... Επίσης, υπάρχει και μία μικρή ανακρίβεια σε αυτό που παρέθεσες, και που είχα διαβάσει σε ένα άλλο site... Laser calibration data για τα BenQ, LiteON, Plextor, TEAC, NEC και HP dvdr είναι ''μέσα'' στο firmware, αντίθετα με όλα τα cdrw drives και τα sony dvdr (καθώς και άλλες μάρκες dvdr) που δεν είναι firmware adjustable... Φυσικά αντιλαμβάνομαι πως η ανακοίνωση έχει βγει από την επίσημη NeC αλλά και οι πληροφορίες που αναφέρω εδώ έχουν βγει επίσης από την NEC... Άλλοστε, 2-3 σελίδες πριν μπορεί κανείς να δει ένα (αρκετά μεγάλο) ποστ μου για την εγγραφή σε mitsubishi chemical DL δισκάκι (http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=558853#558853)... άρα, δεν νομίζω να είναι τόσο τυχαίο να έχουν στο cdrinfo αλλά και εγώ τα καλύτερα 2500Α... ας μην ξεχνάμε πως στην γερμανία γίνεται μαζική παραγωγή, οπότε πόσο πιθανό είναι ένα drive να δισφέρει από το άλλο, όταν όλα βγαίνουν από την ίδια μηχανή;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...