Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α/2510Α

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλα δισκάκια, για να εντοπίσεις το πρόβλημα τουλάχιστον. Το πιο πιθανό είναι να φταίνε τα δισκάκια πάντως.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά κάτι να ρωτήσω. Έκανα ένα back-up τις προάλλες με το ND-2500A με το hacked firmware (2k5107v2b5dl.rar). Χρησιμοποίησα δικάκια That's 4x +R (by TAIYO YUDEN) και αφού άλλαξα το book type με το DVD info pro 2.28 σε DVD-ROM για τα +R δισκάκια, η εγγραφή έγινε επιτυχώς με nero v6.3.1.13 και με πολύ καλή ποιότητα. Το θέμα είναι ότι σε ένα pioneer 500M dvd-rom που έχω δεν το διαβάζει το δισκάκι. Είναι φυσιολογικό αυτό? Με book-type -R θα το διάβαζε? Απλά με έπιασε ο φόβος μήπως τα δισκάκια δεν διαβάζονται μετά πουθενά αλλού. Λέμε τώρα...

Υ.Γ.1

Γενικά πέρα από την συμβατότητα με τα deck dvd-players η αλλαγή του book-type προσφέρει τπτ περισσότερο? Αν έχει κανείς κανά url να διαβάσω σχετικά please post.

Υ.Γ.2

Kogos έκανα όλα όσα αναφέρεις στο post σου εκ μέρους της Nec για την διόρθωση της ανάγνωσης στο drive αλλά τπτ. Μόνο την boot disk δεν δοκίμασα. Το πρόβλημα το έχω με princo -R 4x (μερικά μόνο δισκάκια... τα περισσότερα τα διαβάζει κυριλέ... αλλά όλα τα διαβάζει το pioneer :shock: ) Έχεις να προτείνεις άλλη λύση?

Υ.Γ.3

Με τα original firmwares η δραστηριότητα στο Nec προκαλούσε το άναμμα του disk LED, ενώ με το hacked όχι. Είναι κακό αυτό? Πάντως δεν μου έχει κάψει δισκάκι ακόμα. Γράφει σαν σκυλί. :D

Δημοσ.

Υ.Γ.2

Kogos έκανα όλα όσα αναφέρεις στο post σου εκ μέρους της Nec για την διόρθωση της ανάγνωσης στο drive αλλά τπτ. Μόνο την boot disk δεν δοκίμασα. Το πρόβλημα το έχω με princo -R 4x (μερικά μόνο δισκάκια... τα περισσότερα τα διαβάζει κυριλέ... αλλά όλα τα διαβάζει το pioneer :shock: ) Έχεις να προτείνεις άλλη λύση?

exw... service... sorry :(

Δημοσ.

re paidia exo to eksis provlima

nec 2500 mama 1.07 fw

winxp sp2

intel p 2.8

nero, 6.3.1.6 kai 6.3.1.20

ksekinaei na grafei kai kapou sto 60% kollaei kai den sinexizei katholou, to pc kollaei. anoigei men to portaki alla den sinexizei na grafei, kai mou kaiei eite to cd eite to dvd

kamia idea?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

grafo dedomena se 8x dvd datawrite.parathro oti to buffer level anebokatebainei.pou mporei na ofeiletai afto apidia.kathysterei i diadikasia etsi?xrisimopoio to nero 6.3.0.3

mou grafei ta dvd se 2.4 taxytita den eixa ayto to problima

exo firmware 1.07...mipos na balo xana tin 1.06?

to dma prepei na einai on?

Δημοσ.

Exw to NEC 2510A me to FW 2.16 ....exw parei kati traxdata 8.5+RDL kai den mporw na ta grapsw...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Exei dokimasei kaneis na grapsei me afto to NEC se afta ta diskakia???

To nero mou vgazei kati minimata "ILLEGAL DISC" klp.....

Apo oti vlepw sto cdinfo tou nero to diskaki to vlepei (stin xwritikotita anaferei 8.15) alla i eggrafi den ksekinaei kan...Episis exw dokimasei me to DISC JUGGLER kai to RECORD NOW MAX....tzifos.........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η Nec εβγαλε νεο firmware 2.17 για το 2510. Εψαξα λιγο στο επισημο site αλλα δεν βρηκα τιποτα πληροφοριες για αυτο. Μηπως ξερει κανεις τι ακριβως διορθωνει και αν αξιζει να το βαλουμε? :?:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποια είναι η προτεινόμενη τώρα για το NEC ND-2500A;

Έχω μείνει με την 1.07 (του herrie αν θυμάμαι καλά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...