Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α/2510Α

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι δισκάκι intenso έχω γράψει με το NEC έχει γραφτεί μια χαρά... Είναι λίγο κουφό το πρόβλημά σου αλλά που θα πάει, θα το λύσουμε... Έχω όμως κάποιες απορίες...

1. Έχεις δοκιμάσει άλλα δισκάκια;;; ή intenso από άλλο μαγαζί;;;...

2. Δες με το cdspeed (extras-->disc info) το mediacode από τα intenso και πες τον μας να το ψάξω το θέμα... Γιατί υπήρχαν παλιότερα φήμες πως έρχονταν με 2 mediacodes στην Ελλαδα (και μάλλον μόνο φήμες ήταν τελικά)

3. Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει το nero??? Θυμάσαι;;;...

Περιμένω την απάντησή σου, και θα σου απαντήσω το σηντομότερο...

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai kati diskakia apo to e-shop toyo meden kapos x4 poy grafontai apo x8 eixa akribos to idio problima . de pistebo oti ftene ta diskakia .

to problima :

grafei kanonika kai to buffer einai sinexia sto 100 mia stigmi eno grafi ena arxio poy einai okey testarismeno arxizi to buffer kai mionete kai leei time remaining gia to sigekrimeno file mallon 25sec paei to buffer sto 0 kai einai px to time remaining sto 10 sec mexri na paei sto 0 sec de ginete tpt de kouniete tpt molis paei sto 0 sec pernane 2-3 sec kai moy bgazi error reading data kai stamaei na grafei to dvd .

oso gia to nero cd-dvd speed emenea einai sta ellinika

pao epipleon > plirofories disku

kai leei

kataskeuastis prodisc r03

dvd+r

xrisi general taxitita egragis 2.4 - 8 kai xoritikotita

mipos einai kapoy allou ?

Δημοσ.

Μήπως εννοείς Taiyo Yuden?

Το πρόβλημα στο βγάζει σε συγκεκριμένο αρχείο? Δοκίμασες να γράψεις κάτι άλλο? Σου καίει και τα άλλα?

Δημοσ.

Με τα Ιντενσο κι εγω ειχα προβληματα,οχι ομως σαν αυτο που αναφερεις.Ενω ολα γραφονταν καλα,οταν μετα εβαζα καποια αρχεια να παιξουν,δε μπορουσε να τα διαβασει το Νεκ.Ομως σε αλλα dvd-rom(σε Toshiba&Pioneer) ,τα διαβαζει κανονικα!!Αυτο το προβλημα μου το παρουσιασαν και τα That's 4x που ειναι Taiyo Yuden και υποτιθεται οτι το Νεκ εχει την καλυτερη συμπεριφορα με αυτα τα δισκακια.Δοκιμασα οποιο firmware υπαρχει (ακομα και unofficial) αλλα δεν ειδα βελτιωση.Το μονο που εκανα τελικα ηταν να αλλαξω δισκακια.Τωρα παιρνω SKC 4Χ απο το Πλαισιο και προς το παρον δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα.Δοκιμασε με αλλα δισκακια και πες μας...

Δημοσ.

ta Taiyo Yuden enoo .

ta idia problima eixa kai me ta dio. to problima to bgazi me diafora arxia ta opia einai okey ! grafo sinithos arxia .bin alla me ola ta arxia kanei to idio problima

Δημοσ.
ta Taiyo Yuden enoo .

ta idia problima eixa kai me ta dio. to problima to bgazi me diafora arxia ta opia einai okey ! grafo sinithos arxia .bin alla me ola ta arxia kanei to idio problima

το πρόβλημα που περιγράφεις δεν είναι πρόβλημα του recorder αλλά ανάγνωσης... Δηλαδή, δεν μπορεί να διαβάσει καλά από την "πηγή" για κάποιο λόγο...

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Έχω το 2500Α και έκανα αναβάθμιση στην 2.16 και τώρα είναι 2510Α :D

Και τώρα το άσχημο της υπόθεσης. Έχω κάτι dvd intenso 8x και ενώ με το παλιό firmware έγραφα σε 8x κανονικά, τώρα με το 2.16 μου βγάζει το nero μόνο 2.4x speed. Δοκίμασα να αλλάξω firmware 2.06, ακόμα και 1.07, αλλά και πάλι μόνο 2.4 speed.Έβγαλα , ξαναέβαλα το nero, τίποτα. Έβαλα καινούργιο Nero 6.3.1.20 (από 6.3.0.3) , αλλά και πάλι τίποτα. Δεν έχω άλλα δισκακια για δοκιμή τώρα, αλλά έχω ανησυχήσει :shock:

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με τα intenso 8x;

Δημοσ.
ta Taiyo Yuden enoo .

το πρόβλημα που περιγράφεις δεν είναι πρόβλημα του recorder αλλά ανάγνωσης... Δηλαδή' date=' δεν μπορεί να διαβάσει καλά από την "πηγή" για κάποιο λόγο...[/quote']

kai ti kanoyme se auti ti periptosi ?

Δημοσ.

Τελικά διαβάζει μόνο THAT'S δισκάκια :shock:

Εάν έχει κάποιος το .bin 1.06 firmware για 2500Α και μπορεί να μου το στείλει, ας μου στείλει ένα pm , γιατί χάλασε η δισκέτα που έκανα backup το firmware.

Δημοσ.
ta Taiyo Yuden enoo .

το πρόβλημα που περιγράφεις δεν είναι πρόβλημα του recorder αλλά ανάγνωσης... Δηλαδή' date=' δεν μπορεί να διαβάσει καλά από την "πηγή" για κάποιο λόγο...[/quote']

kai ti kanoyme se auti ti periptosi ?

Αν δοκιμάζεις να γράψεις από τον δίσκο, προτύνω ένα check και defrag...

Αν δοκιμάζεις να γράψεις από άλλο δισκάκι, μην το γράψεις on the fly, αλλά κάνε πρώτα image στο σκληρό... Αν ούτε αυτό δεν πιάσει, γράψε το δισκάκι με reader και writer το NEC (με image πάλι φυσικά)

Δημοσ.
Τελικά διαβάζει μόνο THAT'S δισκάκια :shock:

Εάν έχει κάποιος το .bin 1.06 firmware για 2500Α και μπορεί να μου το στείλει' date=' ας μου στείλει ένα pm , γιατί χάλασε η δισκέτα που έκανα backup το firmware.[/quote']

Στείλε μου με PM το mail σου να σου το στείλω

Δημοσ.

paidia exw provlima me to nec2500A mou.. DEN to exw anava8misei, einai akoma me to mamisio firmware. Parousiazei to eksis provlima:

Grafw sini8ws se RiDisk diskakia 4x (apo Ritek). Grafonde kanonika se 4x, alla otan paw na ta diavasw, se ena pososto 50% kai panw, eite de diavazete olo to dvd (spanio) einai de diavazonde memonomena arxeia i fakeloi apo to dvd! Aisxos i katastasi kai exw apogoiteutei! Ftaiei to recorder san recorder? Ftaiei to read? ftane ta diskakia? Poia na dokimasw??

ps. to provlima parousiazete toso an ta diavazw me to nec, oso kai an ta diavazw me alla dvdroms se filous....

Help!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...