Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α/2510Α

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re paidia bitsetting f/w gia to nec yparxei?

ναι αλλά μέχρι τώρα μόνο hacked, και για τα 2 drive... είναι ένα σημείο που η nec πρέπει να προσέξει, καθώς DL χωρίς bitsetting είναι ψιλοάχρηστο...

Δημοσ.

Έχω κάτι να προτύνω προς τους mods... Πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να άλλαζε το όνομα του thread από NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α BULK 84 EURO σε κάτι του στυλ: NEC ND-2500Α / 2510Α, ώστε να συμπεριληφθούν και τα δύο drive στον τίτλο, για κάποιον που ψάχνει κάτι για τα εν λόγο drives... ειδικά τώρα που έγινε τόσο μεγάλο το thread και έχουν μαζευτεί αρκετές πληροφορίες...

Δημοσ.
mipos kseri kanis pou mporo na vro stin arhina diskakia dvd-r se megali pikilia ke aksioprepis times

mediastore, στην μπόταση... κάθετα στη στουρνάρη...

Δημοσ.
mipos kseri kanis pou mporo na vro stin arhina diskakia dvd-r se megali pikilia ke aksioprepis times

Ton xorhgo tou insomnia ton koitakses?

http://www.burnit.gr/

Pisteuo pos exei polu kales times.

Kai sta stelnei kai sto spiti sou. :)

πολύ καλές οι τιμές του... μπράβο, δεν το ήξερα... μόνο που είναι λίγο αμφίβολης μάρκας τα δισκάκια... αλλά στο nec παίζουν όλα, οπότε άφοβα... Κρίμα να μην έχει και ΤΥ

Δημοσ.
p.s. μα καλά, είδες πως έχεις άλλον επεξεργαστή και δεν είδες για dvdr που είναι και πιο εύκολό;;; άνοιξε nero και δες...

den eixe eggatestimeno leitourgiko sustima gia na dw poio antigrafiko itan. ton lathos epeksergasti ton katalava apo tin kouta. egrafe apeksw P4 kai mesa eixe manuals gia p4. kai stravos na isoun to katalavaines. afou eixa tetoio provlima me to antigrafiko tha asxoloumai???

padws, exoun megali diafora stin timi ta 2500 kai 2510? min plirwsa kai koroidistika diladi.

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε ολους. πριν απο λιγο καιρο πηρα το NEC 2500 του εβαλα το hacked firmware 1.07 ελπιζοντας οτι θα μπορω να γραφω σε 8χ αλλα :( σε ολα μου εβγαζε read error. δοκιμασα τα εξης media

-philips DVD+R 4Χ

-traxdata DVD+R 8x

-sony DVD-R 4X

-princo DVD-R 4X

-traxdata DVD-R 4X

και μερικα noname, αλλα κανενα δεν μου το εγραψε σε 8χ χωρις read error.

Τωρα τι γινετε θα πρεπει να περιμενουμε να βγουν καλυτερα DVD 8Χ για να μπορουμε να γραψουμε σε τετοια ταχυτητα?

Ή μηπως εχει προβλημα το nec μου και δεν μπορει να γραψει?

σημ. σε 4χ μου τα γραφει κανονικα εκτος απο το TRAXDATA DVD-R που δεν το εγραψε ποτε σωστα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...