agribilos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτο; http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.331625 Είναι καλό ή είναι μάπα? :?
HamerZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Ε, δεν εχουμε πει οτι είναι μια χαρά; Το έχω και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα DVD+R 4x της TY τα γράφει όντως με 8x και η τιμή τους ~1euro είναι μια χαρά...
agribilos Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Ok paidia me peisate tha to parageilo.Thanks
kogos Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 όπως είχα πει και παλιότερα, είναι τόσο καλό που ακόμα και μπιφτέκι να του βάλεις μέσα, θα σου το κάνει burn κι αυτό... ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ... Γιατί το λέω αυτό;;; Για 2 λόγους... ο πρώτος είναι γνωστός λίγο πολύ και είναι το bit setting που σε λίγο καιρό θα υποστηρίζεται με καινούργιο firmware (μάλλον θα βγει πρώτα το hacked firmware όμως)... Τον δεύτερο λόγο θα τον κρατήσω κρυφό (όπως κάνει άλλοστε και η NEC, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι επίσημο αφού μόνο σε εμένα ήρθε η πληροφορία από nec Γερμανίας, αλλά μάλλον σε λίγες μέρες θα τα πουν επίσημα από τη NEC... ) Τώρα γιατί μου έρχετε στο μυαλό η λέξη dual, δεν ξέρω... Τα λέμε σε λίγες μέρες φίλε μου, και μεγιά το εργαλείο...
GP Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Lege mas tetoia, lege mas tetoia!!! Bitsetting firmware uparxei hdh pantws (hacked).
sweaty_LOLITA Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 ayto to DVD recorcer, einai ayto pou yparxei, sthn kentriki selida tou insomnia ? an nai, tote mallon prepei na treksoun oloi na to apoktisoun...
Mouris Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Trekse parto file...To exw ena mhna peripoy kai einai fovero..Value For Money
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 dual dual xtipa to Krima pou den to pira kai pira tin patatoula to TEAC h allios to lite on 811s
kogos Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Lege mas tetoia' date=' lege mas tetoia!!! Bitsetting firmware uparxei hdh pantws (hacked).[/quote'] Απόσπασμα από mail της nec γερμανίας (όπου βλέπετε τελίτσες, έχω κρύψει προσωπικά στοιχεία και άλλα στοιχεία που δεν μπορώ να αποκαλύψω, γιατί αλλιώς από αύριο θα είμαι άνεργος): Now, about the NEC 2500A drive connected to USB2 to IDE device.................... all previous updates dont create a dual layer writing function...................... However, the device is capable of dual layer writing but there wont be a firmware update available untill late July. Please remember: to be on the safe side, you can also update drive by our service partner Euro Point external. You have to send drive to the following adress: Euro Point Communication GmbH Sign: Firmwareupdate Seligenstδdter Straίe 100 - Halle 41 DE-63791 Karlstein a. M. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Έχει καμια διαφορά το bulk απο το retail (πχ να μην παίρνει το Bulk κάποια firmwares)? Ή είναι μόνο στο softwear τα δισκάκια και τις βίδες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.