Προς το περιεχόμενο

NEC DVD+/-R/RW ND-2500Α/2510Α

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, δεν εχουμε πει οτι είναι μια χαρά;

Το έχω και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τα DVD+R 4x της TY τα γράφει όντως με 8x και η τιμή τους ~1euro είναι μια χαρά...

Δημοσ.

όπως είχα πει και παλιότερα, είναι τόσο καλό που ακόμα και μπιφτέκι να του βάλεις μέσα, θα σου το κάνει burn κι αυτό...

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ...

Γιατί το λέω αυτό;;; Για 2 λόγους... ο πρώτος είναι γνωστός λίγο πολύ και είναι το bit setting που σε λίγο καιρό θα υποστηρίζεται με καινούργιο firmware (μάλλον θα βγει πρώτα το hacked firmware όμως)... Τον δεύτερο λόγο θα τον κρατήσω κρυφό (όπως κάνει άλλοστε και η NEC, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι επίσημο αφού μόνο σε εμένα ήρθε η πληροφορία από nec Γερμανίας, αλλά μάλλον σε λίγες μέρες θα τα πουν επίσημα από τη NEC... )

Τώρα γιατί μου έρχετε στο μυαλό η λέξη dual, δεν ξέρω... Τα λέμε σε λίγες μέρες φίλε μου, και μεγιά το εργαλείο...

Δημοσ.
Lege mas tetoia' date=' lege mas tetoia!!! :D :D :D :D :D

Bitsetting firmware uparxei hdh pantws (hacked).[/quote']

Απόσπασμα από mail της nec γερμανίας (όπου βλέπετε τελίτσες, έχω κρύψει προσωπικά στοιχεία και άλλα στοιχεία που δεν μπορώ να αποκαλύψω, γιατί αλλιώς από αύριο θα είμαι άνεργος):

Now, about the NEC 2500A drive connected to USB2 to IDE device.................... all previous updates dont create a dual layer writing function...................... However, the device is capable of dual layer writing but there wont be a firmware update available untill late July. Please remember: to be on the safe side, you can also update drive by our service partner Euro Point external. You have to send drive to the following adress:

Euro Point Communication GmbH

Sign: Firmwareupdate

Seligenstδdter Straίe 100 - Halle 41

DE-63791 Karlstein a. M.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

Δημοσ.

Έχει καμια διαφορά το bulk απο το retail (πχ να μην παίρνει το Bulk κάποια firmwares)? Ή είναι μόνο στο softwear τα δισκάκια και τις βίδες??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...