Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Reebok ZIG KINETICA 67,18€ @ Reebok Store [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Παρελαβα σημερα , πρωτες εντωπωσεις καλες , θα τα δοκιμασω βεβαια και στο περπατημα , αλλα εκ πρωτης οψεως ειναι αρκετα ανετα 

Estimated Delivery Date

22. December 2020 - By End of Day

Πηρα τηλεφωνο και μου λενε φταιει το Γερμανικο Ταχυδρομειο και το πως βαζουν τις παλετες. Αλλα οκ μεσα στην εβδομαδα ειπαν θα τα εχω.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω έκανα παραγγελια 1/12 στις 12:13π.μ. Η παραγγελία στάλθηκε στις 3/12 και στο tracking έχει κολλήσει από τις 4/12 στο Feucht Germany. Ενώ έλεγε για estimate delivery στις 14/12. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

εγω έκανα παραγγελια 1/12 στις 12:13π.μ. Η παραγγελία στάλθηκε στις 3/12 και στο tracking έχει κολλήσει από τις 4/12 στο Feucht Germany. Ενώ έλεγε για estimate delivery στις 14/12. 

Εγω παρελαβα χθες, ομορφα με σχετικα καλο κρατημα του ποδιου, δεν ενθουσιαστηκα ομως απο τον πατο.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω παρελαβα χθες, ομορφα με σχετικα καλο κρατημα του ποδιου, δεν ενθουσιαστηκα ομως απο τον πατο.

αρα ειμαι ο μονος που δεν εχω παραλαβει ακομη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε

αρα ειμαι ο μονος που δεν εχω παραλαβει ακομη?

Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμη, ίδιο ιστορικό με την δική σου παραγγελία.

Δημοσ.

Κατι τελευταιο, τα νουμερα ειναι λιγο off στο συγκεκριμενο σχεδιο. Σε ολα τα Αθλητικα φοραω 44 2/3 η 45, σε αυτο το 45 μου αφηνει το μεγαλο δαχτυλο του χεριου κενο μπροστα οποτε χαλαρα μου εκανε και το 44.

Δημοσ.

Εμένα πάντως, όπως και σε όλα τα Reebok το μισό νούμερο κάτω σε σχέση με Nike & Αdidas μου έκατσε τέλεια για άλλη μια φορά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Εμένα πάντως, όπως και σε όλα τα Reebok το μισό νούμερο κάτω σε σχέση με Nike & Αdidas μου έκατσε τέλεια για άλλη μια φορά. 

Ναι οκ, εχω να αγορασω reebok ΠΟΛΛΑ χρονια. Αν τα κρατουσα για τρεξιμο θα εμπαινα στην διαδικασια να τα αλλαξω, αφου οχι δεν πειραζει, για περπατημα καλα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jimmyl είπε

Οντως ηθελε μισο νουμερο παρακατω και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο , για περπατημα μια χαρα 

Το παπούτσι όμως ανοίγει στο πλάτος, θα σου "κολυμπούν" λίγο σε λίγες ημέρες.Οταν τα παπούτσια εφαρμόζουν σωστά, στηρίζουν σωστά τα πόδια και έχουν καλύτερη αίσθηση.

Για να καταλάβεις το σωστό νούμερο σε παπούτσια, όταν το δοκιμάζεις με χαλαρά και λυτά κορδόνια, θα πρέπει όταν περπατήσεις να μην βγαίνει η φτέρνα και να είναι εφαρμοστά.

Ποτέ δεν πρέπει να ακούς τους/τις πωλητές/πωλήτριες που απλά το μόνο που μπορούν να τσεκάρουν είναι το σημείο που φτάνει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερο και διαφορετικό σχήμα ποδιών, επίσης τα 2 πόδια στον κάθε άνθρωπο έχουν διαφορετικό μήκος, συνήθως το δεξί νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο.

Δυστυχώς με την τωρινή κατάσταση δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε παπούτσια η οτιδήποτε άλλο σε κατάστημα, αν δεν σου κάνει, επιστροφή κλπ, αν μπλέξεις με Courier καλό 2021, αλλιώς με click away πήγαινε έλα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το παπούτσι όμως ανοίγει στο πλάτος, θα σου "κολυμπούν" λίγο σε λίγες ημέρες.Οταν τα παπούτσια εφαρμόζουν σωστά, στηρίζουν σωστά τα πόδια και έχουν καλύτερη αίσθηση.

Για να καταλάβεις το σωστό νούμερο σε παπούτσια, όταν το δοκιμάζεις με χαλαρά και λυτά κορδόνια, θα πρέπει όταν περπατήσεις να μην βγαίνει η φτέρνα και να είναι εφαρμοστά.

Ποτέ δεν πρέπει να ακούς τους/τις πωλητές/πωλήτριες που απλά το μόνο που μπορούν να τσεκάρουν είναι το σημείο που φτάνει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερο και διαφορετικό σχήμα ποδιών, επίσης τα 2 πόδια στον κάθε άνθρωπο έχουν διαφορετικό μήκος, συνήθως το δεξί νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο.

Δυστυχώς με την τωρινή κατάσταση δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε παπούτσια η οτιδήποτε άλλο σε κατάστημα, αν δεν σου κάνει, επιστροφή κλπ, αν μπλέξεις με Courier καλό 2021, αλλιώς με click away πήγαινε έλα.

Επειδη εχω φαρδυ ποδι δεν νομιζω να εχω θεμα , ειδωμεν , γενικα αποφευγω τα παπουτσια που εχουν στενη φορμα και οτι δεν ειναι με κορδονι γιατι το δεξι εχει παθει σοβαρο διαστρεμμα και οταν μπορω δοκιμαζω παντα το δεξι για να ειμαι σιγουρος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με παραγγελία 01/12 και αποστολή 03/12 παρέλαβα σήμερα 30/12.

Το μέγεθος είναι σωστό και φαίνεται άνετο.Στην πράξη είναι η αλήθεια θα φανεί 😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...