Salvation81 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, jimmyl είπε Παρελαβα σημερα , πρωτες εντωπωσεις καλες , θα τα δοκιμασω βεβαια και στο περπατημα , αλλα εκ πρωτης οψεως ειναι αρκετα ανετα Estimated Delivery Date 22. December 2020 - By End of Day Πηρα τηλεφωνο και μου λενε φταιει το Γερμανικο Ταχυδρομειο και το πως βαζουν τις παλετες. Αλλα οκ μεσα στην εβδομαδα ειπαν θα τα εχω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81 1
dimitrisp13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 εγω έκανα παραγγελια 1/12 στις 12:13π.μ. Η παραγγελία στάλθηκε στις 3/12 και στο tracking έχει κολλήσει από τις 4/12 στο Feucht Germany. Ενώ έλεγε για estimate delivery στις 14/12.
Salvation81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε εγω έκανα παραγγελια 1/12 στις 12:13π.μ. Η παραγγελία στάλθηκε στις 3/12 και στο tracking έχει κολλήσει από τις 4/12 στο Feucht Germany. Ενώ έλεγε για estimate delivery στις 14/12. Εγω παρελαβα χθες, ομορφα με σχετικα καλο κρατημα του ποδιου, δεν ενθουσιαστηκα ομως απο τον πατο. 1
dimitrisp13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω παρελαβα χθες, ομορφα με σχετικα καλο κρατημα του ποδιου, δεν ενθουσιαστηκα ομως απο τον πατο. αρα ειμαι ο μονος που δεν εχω παραλαβει ακομη?
Tecton Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimitrisp13 είπε αρα ειμαι ο μονος που δεν εχω παραλαβει ακομη? Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμη, ίδιο ιστορικό με την δική σου παραγγελία.
Salvation81 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Κατι τελευταιο, τα νουμερα ειναι λιγο off στο συγκεκριμενο σχεδιο. Σε ολα τα Αθλητικα φοραω 44 2/3 η 45, σε αυτο το 45 μου αφηνει το μεγαλο δαχτυλο του χεριου κενο μπροστα οποτε χαλαρα μου εκανε και το 44.
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα πάντως, όπως και σε όλα τα Reebok το μισό νούμερο κάτω σε σχέση με Nike & Αdidas μου έκατσε τέλεια για άλλη μια φορά.
Salvation81 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, lionheart75 είπε Εμένα πάντως, όπως και σε όλα τα Reebok το μισό νούμερο κάτω σε σχέση με Nike & Αdidas μου έκατσε τέλεια για άλλη μια φορά. Ναι οκ, εχω να αγορασω reebok ΠΟΛΛΑ χρονια. Αν τα κρατουσα για τρεξιμο θα εμπαινα στην διαδικασια να τα αλλαξω, αφου οχι δεν πειραζει, για περπατημα καλα ειναι. 1
jimmyl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Οντως ηθελε μισο νουμερο παρακατω και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο , για περπατημα μια χαρα
AntiCambeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, jimmyl είπε Οντως ηθελε μισο νουμερο παρακατω και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο , για περπατημα μια χαρα Το παπούτσι όμως ανοίγει στο πλάτος, θα σου "κολυμπούν" λίγο σε λίγες ημέρες.Οταν τα παπούτσια εφαρμόζουν σωστά, στηρίζουν σωστά τα πόδια και έχουν καλύτερη αίσθηση. Για να καταλάβεις το σωστό νούμερο σε παπούτσια, όταν το δοκιμάζεις με χαλαρά και λυτά κορδόνια, θα πρέπει όταν περπατήσεις να μην βγαίνει η φτέρνα και να είναι εφαρμοστά. Ποτέ δεν πρέπει να ακούς τους/τις πωλητές/πωλήτριες που απλά το μόνο που μπορούν να τσεκάρουν είναι το σημείο που φτάνει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερο και διαφορετικό σχήμα ποδιών, επίσης τα 2 πόδια στον κάθε άνθρωπο έχουν διαφορετικό μήκος, συνήθως το δεξί νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο. Δυστυχώς με την τωρινή κατάσταση δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε παπούτσια η οτιδήποτε άλλο σε κατάστημα, αν δεν σου κάνει, επιστροφή κλπ, αν μπλέξεις με Courier καλό 2021, αλλιώς με click away πήγαινε έλα. 1
jimmyl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το παπούτσι όμως ανοίγει στο πλάτος, θα σου "κολυμπούν" λίγο σε λίγες ημέρες.Οταν τα παπούτσια εφαρμόζουν σωστά, στηρίζουν σωστά τα πόδια και έχουν καλύτερη αίσθηση. Για να καταλάβεις το σωστό νούμερο σε παπούτσια, όταν το δοκιμάζεις με χαλαρά και λυτά κορδόνια, θα πρέπει όταν περπατήσεις να μην βγαίνει η φτέρνα και να είναι εφαρμοστά. Ποτέ δεν πρέπει να ακούς τους/τις πωλητές/πωλήτριες που απλά το μόνο που μπορούν να τσεκάρουν είναι το σημείο που φτάνει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερο και διαφορετικό σχήμα ποδιών, επίσης τα 2 πόδια στον κάθε άνθρωπο έχουν διαφορετικό μήκος, συνήθως το δεξί νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο. Δυστυχώς με την τωρινή κατάσταση δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε παπούτσια η οτιδήποτε άλλο σε κατάστημα, αν δεν σου κάνει, επιστροφή κλπ, αν μπλέξεις με Courier καλό 2021, αλλιώς με click away πήγαινε έλα. Επειδη εχω φαρδυ ποδι δεν νομιζω να εχω θεμα , ειδωμεν , γενικα αποφευγω τα παπουτσια που εχουν στενη φορμα και οτι δεν ειναι με κορδονι γιατι το δεξι εχει παθει σοβαρο διαστρεμμα και οταν μπορω δοκιμαζω παντα το δεξι για να ειμαι σιγουρος
Salvation81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Οποιος το πηρε μεγαλυτερο βαζει εναν πατο και ειναι κομπλε (εγω θα βαλω εναν τζελ πχ και θα ερθει στα ισα του). 1 1
Tecton Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Με παραγγελία 01/12 και αποστολή 03/12 παρέλαβα σήμερα 30/12. Το μέγεθος είναι σωστό και φαίνεται άνετο.Στην πράξη είναι η αλήθεια θα φανεί 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα