Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Reebok ZIG KINETICA 67,18€ @ Reebok Store [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τα παρελαβα νωριτερα απ οτι εγραφε. Παραγγειλα 2/12 και παρελαβα σημερα στα Χανια σε μολις 8 μερες!

Ηρθαν με DHL.

Ευτυχως ειχα διαβασει τα σχολια ενος φιλου σχετικα με την αντιστοιχια στα νουμερα συγκριτικα με τα adidas και το μεγεθος ειναι μια χαρα.

Πρωτη εντυπωση στην ανεση υστερουν σε σχεση με τα ultraboost 19 αλλα ειναι νωρις για συμπερασματα. Θα τα δοκιμασω αργοτερα στο διαδρομο να δω τι λενε! Σαν ποιοτητα κατασκευης φαινονται αρκετα καλα!

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dannie είπε

Ποια εταιρεια σου τα εφερε;;;;Εμενα επρεπε να ειχαν ερθει κ ακομα τιποτα.Εσενα ηρθαν την καθορισμενη ημερομηνια η αργησαν;;;;

Με DHL ήρθαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθαν τελικά και σε εμένα, νωρίτερα απο το χρόνο παράδοσης που αναγραφόταν. Καλα μου φάνηκαν εκ πρώτης άποψης, αν και λόγω βροχερου καιρού θα τα δοκιμασω απο βδομαδα στη δραση :)

Δημοσ.

Εμενα παλι ακομα τιποτα αλλα οκ δεν ειναι λες και τα βιαζομαι.

3 ώρες πριν, ppetros είπε

Εγω τα παρελαβα νωριτερα απ οτι εγραφε. Παραγγειλα 2/12 και παρελαβα σημερα στα Χανια σε μολις 8 μερες!

Ηρθαν με DHL.

Ευτυχως ειχα διαβασει τα σχολια ενος φιλου σχετικα με την αντιστοιχια στα νουμερα συγκριτικα με τα adidas και το μεγεθος ειναι μια χαρα.

Πρωτη εντυπωση στην ανεση υστερουν σε σχεση με τα ultraboost 19 αλλα ειναι νωρις για συμπερασματα. Θα τα δοκιμασω αργοτερα στο διαδρομο να δω τι λενε! Σαν ποιοτητα κατασκευης φαινονται αρκετα καλα!

Ωραιοι πατοι, χαλια ολο το υπολοιπο. Πραγματικα, σαν τα ASICS Nimbus και 360 Gel δυσκολα βρισκεις παπουτσι που να ειναι ΓΕΝΙΚΑ καλο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dannie είπε

Τελικα στην επαρχια πανε πιο γρηγορα απο οτι στην Αθηνα...Απιστευτο.....

Λιγότεροι κάτοικοι ανά ταχυδρόμο/κούριερ, οπότε λογικά έχουν φρακάρει λιγότερο αυτό τον καιρό. Συν ότι ο κόσμος στην επαρχία μάλλον ψωνίζει λιγότερο σε γενικές γραμμές. Ειδικά online.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Λιγότεροι κάτοικοι ανά ταχυδρόμο/κούριερ, οπότε λογικά έχουν φρακάρει λιγότερο αυτό τον καιρό. Συν ότι ο κόσμος στην επαρχία μάλλον ψωνίζει λιγότερο σε γενικές γραμμές. Ειδικά online.

Το θεμα ειναι αν και Αθηνα ερχονται με την DHL γιατι αν οχι την μαμησαμε.

Δημοσ.

Εμενα σημερα ηρθαν(ενω καποια ρουχα ακομα δεν εχουν ερθει)τα παπουτσια.Αυτο που εγινε σε εμενα ηταν παραξενο στο γεγονος οτι ο κουριερ δεν ανεβαινει στον οροφο(εχει εντολες απο την εταιρεια DHL) στο βαζει στο ασανσερ κ ανεβαινει(κ πως ειναι σιγουρος οτι αυτος που θα το παραλαβει ειναι ο ιδιος;;;)η μπορεις να κατεβεις κατω στην εισοδο να το παραλαβαεις.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dannie είπε

Εμενα σημερα ηρθαν(ενω καποια ρουχα ακομα δεν εχουν ερθει)τα παπουτσια.Αυτο που εγινε σε εμενα ηταν παραξενο στο γεγονος οτι ο κουριερ δεν ανεβαινει στον οροφο(εχει εντολες απο την εταιρεια DHL) στο βαζει στο ασανσερ κ ανεβαινει(κ πως ειναι σιγουρος οτι αυτος που θα το παραλαβει ειναι ο ιδιος;;;)η μπορεις να κατεβεις κατω στην εισοδο να το παραλαβαεις.

Εγω παλι δεν ξερω τι εχει γινει, το tracking στο σαιτ της DHL εχει κολλησει εκει που ηταν και την Πεμπτη και ακομα τιποτα. Και παραγγειλα 3 το πρωι 1η του μηνα (εφυγε 7 και κατι το ιδιο απογευμα απο εκει). 11 μερες μετα με λιγα λογια οποτε δεν ξερω και εγω τι κανουν.,

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εγω παλι δεν ξερω τι εχει γινει, το tracking στο σαιτ της DHL εχει κολλησει εκει που ηταν και την Πεμπτη και ακομα τιποτα. Και παραγγειλα 3 το πρωι 1η του μηνα (εφυγε 7 και κατι το ιδιο απογευμα απο εκει). 11 μερες μετα με λιγα λογια οποτε δεν ξερω και εγω τι κανουν.,

Mε DHL θα σου έρθουν 100% και λογικά από βδομάδα. Δευτέρα-Τρίτη να τα περιμένεις. Επίσης επειδή τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί 2 δέματα με DHL να ξέρεις ότι αν μένεις σε πολυκατοικία δεν ανεβαίνουν πάνω αλλά είτε στα αφήνουν στην είσοδο μέσα είτε στα βάζουν στο ασανσέρ αν τους το ζητήσεις. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Mε DHL θα σου έρθουν 100% και λογικά από βδομάδα. Δευτέρα-Τρίτη να τα περιμένεις. Επίσης επειδή τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί 2 δέματα με DHL να ξέρεις ότι αν μένεις σε πολυκατοικία δεν ανεβαίνουν πάνω αλλά είτε στα αφήνουν στην είσοδο μέσα είτε στα βάζουν στο ασανσέρ αν τους το ζητήσεις. 

DHL δεχομαι σχεδον καθε μερα δεματα, αυτο με εχει παραξενεψει λιγο. Ηρθαν Δευτερα, Τεταρτη και Πεμπτη αλλα παπουτσια καπουτ. Και το τρακινγκ ειναι ακομα κολλημενο. Απλα παραξενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα έβαλα σήμερα για πρώτη φορά σε περίπατο 4,5 χλμ. Πολύ άνετο παπούτσι, όμορφο και φαίνεται ποιοτικό.

Υπόψη ότι έχω και τα ultraboost, ultraboost s&l, ultraboost 19, nimbus 21, nike odyssey react flyknit 2, puma nrgy neko, under armour bandit 3 κ.α για να τα συγκρίνω. 

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Tα έβαλα σήμερα για πρώτη φορά σε περίπατο 4,5 χλμ. Πολύ άνετο παπούτσι, όμορφο και φαίνεται ποιοτικό.

Υπόψη ότι έχω και τα ultraboost, ultraboost s&l, ultraboost 19, nimbus 21, nike odyssey react flyknit 2, puma nrgy neko, under armour bandit 3 κ.α για να τα συγκρίνω. 

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. 

Θα σου πω και εγω την γνωμη μου αφου απο το 15 μεχρι σημερα εχω παρει γυρω στα 40 αθλητικα.

Παντως με 67ε (και αρχικη 119ε) δεν περιμενω θαυματα.

5 ώρες πριν, jimmyl είπε
Sa, 12.12.2020, 12:01
The shipment has arrived in the destination country/destination area
Λογικα την Δευτερα - Τριτη θα  παραλαβουμε

Και εμενα το ιδιο λεει οποτε για να δουμε, ουτως η αλλιως αρχικη ημερομηνια παραδοσης ειχε τις 15 οποτε οκ.

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα , πρωτες εντωπωσεις καλες , θα τα δοκιμασω βεβαια και στο περπατημα , αλλα εκ πρωτης οψεως ειναι αρκετα ανετα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...