Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Reebok ZIG KINETICA 67,18€ @ Reebok Store [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν διαφωνώ , έχει όμως δωρεάν αλλαγή αν δεν σου κάνει το νούμερο , οπότε με μία αλλαγή στη χειρότερη θα το πετύχεις

Εκτός βέβαια αν δεν σου κάνει καθόλου σαν φόρμα το παπούτσι (δεκτό και αυτό)

Nαι το γνωριζω οτι μπορω να κανω αλλαγη απλα δεν θελω να μπαινω σ'αυτη τη διαδικασια σε κατι που δεν εχω δοκιμασει ποτε.

Εννοω σε εταιρια που δεν εχω δοκιμασει ποτε τιποτα ειτε ειναι ρουχο ειτε ειναι παπουτσια.

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Professor Xavier είπε

Πως γίνετε κάθε φορά που μαρεσει κάτι να εξαντλούνται πρώτα τα μεγάλα νούμερα! 😪

Ετσι γινεται παντα.

Δημοσ.

Παντως επειδή το χάζευα το site και ειχα εντοπισει μερικά παπουτσάκια για όλη τη οικογένεια, οι τιμές απο τη Πέμπτη που μας πέρασε αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δλδ , οσα ηταν 25 έγιναν 39 και τα παραπάνω ομοίως. Ισως λογω black friday και της χθεσινής ημέρας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nebtios είπε

Παντως επειδή το χάζευα το site και ειχα εντοπισει μερικά παπουτσάκια για όλη τη οικογένεια, οι τιμές απο τη Πέμπτη που μας πέρασε αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δλδ , οσα ηταν 25 έγιναν 39 και τα παραπάνω ομοίως. Ισως λογω black friday και της χθεσινής ημέρας.

Συμφωνώ γιαυτό άλλωστε αναφέρω ότι, ίσως, μόνο τα Zig kinetica αξίζουν σε αυτή την τιμή καθώς δεν βρίσκεις νούμερα και καλούς χρωματισμούς σε χαμηλή τιμή σχεδόν ποτέ (όσες φορές έχω ψάξει στο παρελθόν δεν υπήρχε τίποτα από 42 έως 45) . Στα 67€ αξίζουν με χίλια τα συγκεκριμένα. :) 

56 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τα χτυπησα και εγω χθες, θα προτιμουσα το μαυρο κοκκινο αλλα προφανως το προτιμησαν και πολλοι αλλοι :P

Καλορίζικα! 

Δημοσ.

Και εγώ πήρα ένα ζευγαράκι, κρίμα που δεν είχε τα μαύρα κόκκινα σε 45, αλλά και τα γκρι δεν είναι καθόλου άσχημα.
Ευχαριστώ και εγώ τον TS για την ανάρτηση!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tecton είπε

Τσίμπησα κι εγώ ένα ζευγάρι.

Ευχαριστώ τον TS για την ανάρτηση.

34 λεπτά πριν, Kydraen είπε

Και εγώ πήρα ένα ζευγαράκι, κρίμα που δεν είχε τα μαύρα κόκκινα σε 45, αλλά και τα γκρι δεν είναι καθόλου άσχημα.
Ευχαριστώ και εγώ τον TS για την ανάρτηση!

Θ'απαντησω εκ μερους του lionheart.......

Καλοριζικα κι ευχαριστουμε για τις αγορες σας!!!

Δημοσ.

Ο κωδικός EXTRA20 ισχύει γενικα για τη σελιδα ανέφερες? Γιατι προσπαθώ να τον εφαρμόσω στα C85 vintage και δε φαίνεται να λειτουργεί δυστυχώς... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Ο κωδικός EXTRA20 ισχύει γενικα για τη σελιδα ανέφερες? Γιατι προσπαθώ να τον εφαρμόσω στα C85 vintage και δε φαίνεται να λειτουργεί δυστυχώς... 

Για δοκιμασε αυτο : P47M-FRTH-KTPV-LZFG6

Πρέπει να δίνει 15%.

Επεξ/σία από nebtios
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nebtios είπε

Για δοκιμασε αυτο : P47M-FRTH-KTPV-LZFG6

Πρέπει να δίνει 15%.

Ωχ δουλεψε! 25% εκπτωση! Να σαι καλα φιλε μου χιλια ευχαριστωωωω!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Θ'απαντησω εκ μερους του lionheart.......

Καλοριζικα κι ευχαριστουμε για τις αγορες σας!!!

Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά γιατί δεν προλαβαίνω!!! :D :P 

Δημοσ.

Ευχαριστώ, τσίμπησα και εγώ τα μαύρα παπουτσάκια.. Κοιτούσα και για καμιά φόρμα αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου άρεσε και να είχε νούμερο.. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Ευχαριστώ, τσίμπησα και εγώ τα μαύρα παπουτσάκια.. Κοιτούσα και για καμιά φόρμα αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου άρεσε και να είχε νούμερο.. 

Καλορίζικα και σε σένα! :D 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα είχα πάρει και εγώ πριν καιρό σε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. 
Δεν τα συνιστώ για τρέξιμο για τον λόγο ότι είναι βαριά (πιθανόν λόγω σόλας).
Μου έκατσε το νούμερο 41 παρόλο που φοράω 42 - 42,5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...