HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Δεν διαφωνώ , έχει όμως δωρεάν αλλαγή αν δεν σου κάνει το νούμερο , οπότε με μία αλλαγή στη χειρότερη θα το πετύχεις Εκτός βέβαια αν δεν σου κάνει καθόλου σαν φόρμα το παπούτσι (δεκτό και αυτό) Nαι το γνωριζω οτι μπορω να κανω αλλαγη απλα δεν θελω να μπαινω σ'αυτη τη διαδικασια σε κατι που δεν εχω δοκιμασει ποτε. Εννοω σε εταιρια που δεν εχω δοκιμασει ποτε τιποτα ειτε ειναι ρουχο ειτε ειναι παπουτσια. 1
Professor Xavier Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Πως γίνετε κάθε φορά που μαρεσει κάτι να εξαντλούνται πρώτα τα μεγάλα νούμερα! 😪
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Professor Xavier είπε Πως γίνετε κάθε φορά που μαρεσει κάτι να εξαντλούνται πρώτα τα μεγάλα νούμερα! 😪 Ετσι γινεται παντα.
nebtios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Παντως επειδή το χάζευα το site και ειχα εντοπισει μερικά παπουτσάκια για όλη τη οικογένεια, οι τιμές απο τη Πέμπτη που μας πέρασε αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δλδ , οσα ηταν 25 έγιναν 39 και τα παραπάνω ομοίως. Ισως λογω black friday και της χθεσινής ημέρας.
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nebtios είπε Παντως επειδή το χάζευα το site και ειχα εντοπισει μερικά παπουτσάκια για όλη τη οικογένεια, οι τιμές απο τη Πέμπτη που μας πέρασε αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δλδ , οσα ηταν 25 έγιναν 39 και τα παραπάνω ομοίως. Ισως λογω black friday και της χθεσινής ημέρας. Συμφωνώ γιαυτό άλλωστε αναφέρω ότι, ίσως, μόνο τα Zig kinetica αξίζουν σε αυτή την τιμή καθώς δεν βρίσκεις νούμερα και καλούς χρωματισμούς σε χαμηλή τιμή σχεδόν ποτέ (όσες φορές έχω ψάξει στο παρελθόν δεν υπήρχε τίποτα από 42 έως 45) . Στα 67€ αξίζουν με χίλια τα συγκεκριμένα. 56 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα χτυπησα και εγω χθες, θα προτιμουσα το μαυρο κοκκινο αλλα προφανως το προτιμησαν και πολλοι αλλοι Καλορίζικα!
Tecton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Τσίμπησα κι εγώ ένα ζευγάρι. Ευχαριστώ τον TS για την ανάρτηση. 1
Kydraen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Και εγώ πήρα ένα ζευγαράκι, κρίμα που δεν είχε τα μαύρα κόκκινα σε 45, αλλά και τα γκρι δεν είναι καθόλου άσχημα. Ευχαριστώ και εγώ τον TS για την ανάρτηση! 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Tecton είπε Τσίμπησα κι εγώ ένα ζευγάρι. Ευχαριστώ τον TS για την ανάρτηση. 34 λεπτά πριν, Kydraen είπε Και εγώ πήρα ένα ζευγαράκι, κρίμα που δεν είχε τα μαύρα κόκκινα σε 45, αλλά και τα γκρι δεν είναι καθόλου άσχημα. Ευχαριστώ και εγώ τον TS για την ανάρτηση! Θ'απαντησω εκ μερους του lionheart....... Καλοριζικα κι ευχαριστουμε για τις αγορες σας!!!
TikiTaka23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ο κωδικός EXTRA20 ισχύει γενικα για τη σελιδα ανέφερες? Γιατι προσπαθώ να τον εφαρμόσω στα C85 vintage και δε φαίνεται να λειτουργεί δυστυχώς...
nebtios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε Ο κωδικός EXTRA20 ισχύει γενικα για τη σελιδα ανέφερες? Γιατι προσπαθώ να τον εφαρμόσω στα C85 vintage και δε φαίνεται να λειτουργεί δυστυχώς... Για δοκιμασε αυτο : P47M-FRTH-KTPV-LZFG6 Πρέπει να δίνει 15%. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από nebtios 1
TikiTaka23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nebtios είπε Για δοκιμασε αυτο : P47M-FRTH-KTPV-LZFG6 Πρέπει να δίνει 15%. Ωχ δουλεψε! 25% εκπτωση! Να σαι καλα φιλε μου χιλια ευχαριστωωωω!!!
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Θ'απαντησω εκ μερους του lionheart....... Καλοριζικα κι ευχαριστουμε για τις αγορες σας!!! Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά γιατί δεν προλαβαίνω!!!
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ, τσίμπησα και εγώ τα μαύρα παπουτσάκια.. Κοιτούσα και για καμιά φόρμα αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου άρεσε και να είχε νούμερο.. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Ευχαριστώ, τσίμπησα και εγώ τα μαύρα παπουτσάκια.. Κοιτούσα και για καμιά φόρμα αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου άρεσε και να είχε νούμερο.. Καλορίζικα και σε σένα! 1
kSiS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Τα είχα πάρει και εγώ πριν καιρό σε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Δεν τα συνιστώ για τρέξιμο για τον λόγο ότι είναι βαριά (πιθανόν λόγω σόλας). Μου έκατσε το νούμερο 41 παρόλο που φοράω 42 - 42,5. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα