Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Reebok ZIG KINETICA 67,18€ @ Reebok Store [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα sneakers του τίτλου στα 67,18€ τελική από Reebok Store με την χρήση του κωδικού EXTRA20 στους κάτωθι 3 χρωματισμούς και νούμερα από 34,5 έως 47 με αρχική τα 83,97€:

ΜΑΥΡΑ

ΓΚΡΙ

ΑΣΠΡΑ

Υπάρχει -20% με τον παραπάνω κωδικό γενικά στην σελίδα, όμως μόνο τα παραπάνω θεωρώ καλή ευκαιρία για όποιον τα έψαχνε καθώς είναι δυσεύρετα σε νούμερα και εξαντλούνται συνήθως γρήγορα.

Ελλάδα από 74€ αλλά σε σπασμένα νούμερα, συνήθως μικρά ή πολύ μεγάλα:

SKROUTZ

BESTPRICE

Προσωπικά επέλεξα τα μαύρα. 

Περισσότερες πληροφορίες για το παπούτσι στο Runrepeat ΕΔΩ

Σύμφωνα με την εμπειρία μου σε Reebok sneakers προτιμάτε συνήθως μισό νούμερο κάτω από αυτό που φοράτε σε adidas ή nike. 

Zig_Kinetica_Shoes_Black_FZ0968_01_standard.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 9
  • Thanks 5
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dannie είπε

Ελα ρε συ τι ζημια μου κανεις.....

χαχαχα με συγχωρείς φίλε! :P 

Και εγώ όμως ζημιά έπαθα, καθώς τα έψαχνα καιρό σε 42.5 σε κάποιο καλό χρωματισμό και μόλις το ανακάλυψα τα χτύπησα άμεσα και φυσικά θέλησα να ενημερώσω την κοινότητα μήπως υπήρχε και κανείς άλλος που τα έψαχνε. :D 

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνα με τον οδηγο για μεγέθη που έχουν πρέπει να πάρω το 45 νούμερο. μου προτείνετε να πάρω μικρότερο? επειδή Nike και adidas παίρνω πάντα ότι λέει ο οδηγός και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

συμφωνα με τον οδηγο για μεγέθη που έχουν πρέπει να πάρω το 45 νούμερο. μου προτείνετε να πάρω μικρότερο? επειδή Nike και adidas παίρνω πάντα ότι λέει ο οδηγός και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Tι φορας σε Nike και Adidas?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε βοηθάει, σε nike και adidas φοράω 43 και 43 1/3 αντίστοιχα ενώ σε Reebok 42.5

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

σεadidas ultraboost 19 είχα παρει 46, ενω σε παλια pegasus της Nike εχω 45 

Eγω 45 σε Nike και 44 2/3 σε Adidas

9 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

αν επιτρέπεται, συμφωνα με τον οδηγο σε αυτα τα παπουτσια τι θα επρεπε να φορας?

Συμφωνα με τον οδηγο δεν θα αγοραζα τιποτα.

Αν δεν δοκιμασω δεν μπορω να κανω αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα χρονια να αγορασω Reebock  , δεν θυμαμαι πιο μοντελο ηταν αλλα  θυμαμαι οτι τα ειχα καταευχαρειστηθει , και ηταν πολυ ανθεκτικα , δεν ξερω βεβαια για τα συγκεκριμενα αλλα εριξα μια παραγγελια , thanks TS

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Εχω να παρω reebok παπουτσι για τρεξιμο απο τα πρωτα zigzag για οσους θυμουνται! Η καλυτερη αγορα παπουτσιου για τρεξιμο, κατω απο 100ε, για τα τοτε δεδομενα!

zigzag.jpg

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apathya είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Εχω να παρω reebok παπουτσι για τρεξιμο απο τα πρωτα zigzag για οσους θυμουνται! Η καλυτερη αγορα παπουτσιου για τρεξιμο, κατω απο 100ε, για τα τοτε δεδομενα!

Καλορίζικα! 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Eγω 45 σε Nike και 44 2/3 σε Adidas

Συμφωνα με τον οδηγο δεν θα αγοραζα τιποτα.

Αν δεν δοκιμασω δεν μπορω να κανω αγορα.

Δεν διαφωνώ , έχει όμως δωρεάν αλλαγή αν δεν σου κάνει το νούμερο , οπότε με μία αλλαγή στη χειρότερη θα το πετύχεις

Εκτός βέβαια αν δεν σου κάνει καθόλου σαν φόρμα το παπούτσι (δεκτό και αυτό)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...