zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, pantelis20 είπε Οσον αφορα αγορα με τιμολογιο τι ισχυει ; Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία που ξέρω καθαρίζεις αμέσως, στην Ελλάδα οι περισσότεροι εκτός μεγάλων αλυσίδων σου ζαλίζουν για πολύ καιρό τα ούμπαλα... 1
SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gosastgm είπε Δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο :((( Βασικα εχει ΤΝ panel.... 5
kostasgpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Βάσει νόμου πλέον (από 13 Ιουνίου 2014) όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται μέσα στην Ε.Ε καλύπτονται από τουλάχιστον 2ετή εγγύηση (το ένα έτος που βλέπεις είναι η παγκόσμια εγγύηση του κατασκευαστή): http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns//greece/index_el.htm Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία που ξέρω καθαρίζεις αμέσως, στην Ελλάδα οι περισσότεροι εκτός μεγάλων αλυσίδων σου ζαλίζουν για πολύ καιρό τα ούμπαλα... το θέμα είναι ότι αν χαλάσει στον 1μισι χρόνο, πρέπει να το στείλεις γερμανία;
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, gosastgm είπε Δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο :((( Και δεν κάνει ούτε φραπέδες, κρίμα!
Spectrus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Το παράγγειλα! Μου έστειλαν ένα email στα γερμανικά. Από google translate που μετέφρασα λέει θα μου στείλουν σύντομα άλλο ένα με κόστος, φόρους, μεταφορικά κλπ. Για να δούμε...!
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostasgpa είπε το θέμα είναι ότι αν χαλάσει στον 1μισι χρόνο, πρέπει να το στείλεις γερμανία; 2 χρόνια Πανευρωπαϊκή εγγύηση...
foler79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Spectrus είπε Το παράγγειλα! Μου έστειλαν ένα email στα γερμανικά. Από google translate που μετέφρασα λέει θα μου στείλουν σύντομα άλλο ένα με κόστος, φόρους, μεταφορικά κλπ. Για να δούμε...! Για ενημέρωσε μας για τελική τιμή... 1
kostasgpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Spectrus είπε Το παράγγειλα! Μου έστειλαν ένα email στα γερμανικά. Από google translate που μετέφρασα λέει θα μου στείλουν σύντομα άλλο ένα με κόστος, φόρους, μεταφορικά κλπ. Για να δούμε...! αρα δεν παρήγγειλες
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Βασικα εχει ΤΝ panel.... Αν και με TN οθόνη & μέτρια ποιότητα κατασκευής AMD Ryzen 7 4700U / 16 GB RAM / 512 GB SSD, στα 549 € + 15.90 € μεταφορικά είναι super περίπτωση, στην Ελλάδα θα κόστιζε...1000άρικο σε...προσφορά! Για ρίξε μια ματιά: https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/350461/15-6.html?o=λαπτοπ&order_by=pricevat&order_dir=desc&price_max=700%2C00&price_min= Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από zacharis1955
Spectrus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, kostasgpa είπε αρα δεν παρήγγειλες Σωστός, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Περιμένω πώς και πώς να μου απαντήσουν. Λογικά θα στείλουν κάποιο link που παραπέμπει σε πλατφόρμα πληρωμής;
kostasgpa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Spectrus είπε Σωστός, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Περιμένω πώς και πώς να μου απαντήσουν. Λογικά θα στείλουν κάποιο link που παραπέμπει σε πλατφόρμα πληρωμής; δεν εχω ιδέα. πότε σκοπεύουν;
deadp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Σε κάθε thread, περιμένω να ρωτήσει κάποιος τι γίνεται με τα τιμολόγια... Πολύ ωραίο μηχάνημα, αυτό της προσφοράς. Προσωπικά γράφω σε μηχάνημα με Γερμανικό πληκτρολόγιο, υπάρχουν ειδικά σετ με αυτοκόλλητα που μπορείτε να βρείτε και να βάλετε μέχρι να το συνηθίσετε (σε αυτό της προσφοράς που δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, βολεύει): https://www.cosmoprice.gr/product/2813/aytokollito-universal-gia-pliktrologio-notebook-white.html
nk9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, deadp είπε Σε κάθε thread, περιμένω να ρωτήσει κάποιος τι γίνεται με τα τιμολόγια... Πολύ ωραίο μηχάνημα, αυτό της προσφοράς. Προσωπικά γράφω σε μηχάνημα με Γερμανικό πληκτρολόγιο, υπάρχουν ειδικά σετ με αυτοκόλλητα που μπορείτε να βρείτε και να βάλετε μέχρι να το συνηθίσετε (σε αυτό της προσφοράς που δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, βολεύει): https://www.cosmoprice.gr/product/2813/aytokollito-universal-gia-pliktrologio-notebook-white.html Για λύσε μου την απορία μιας και το χρησιμοποιείς... Πέραν της διάταξης, τα πλήκτρα είναι ακριβώς τα ίδια με το english layout; Σε ρωτάω γιατί σε κάποια σχέδια που ανέβασε ο TS φαίνεται να μην έχουν τα ίδια.
deadp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι ίδια, εγώ όμως με τυφλό σύστημα δεν έχω πρόβλημα (εκτός από τις παρενθέσεις), η σύζυγος έχει ένα θέμα, αλλά οκ. Εννοείται έχουμε greek-english layout. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από deadp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα