Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω ένα pc και είπα να κάνω μία αναβάθμιση σε μνήμες και κάρτα γραφικών και θα ήθελα τα φώτα σας! Επεξεργαστή έχω τον i7 4770k μνήμες έχω κάνει παραγγελία Mushkin BlackLine 16GB DDR3-2400MHz  και κάρτα γραφικών έχω evga 970. Τι κάρτα γραφικών προτείνετε να πάρω. Να σας πω ότι εγώ δεν ασχολούμαι πλέον είναι για τον γιο μου που είναι 14 χρόνον. 

Δημοσ.

Καλημέρα. Κακώς πλήρωσες για καινούργιες μνήμες θα μπορούσες να βρεις εδώ στα μεταχειρισμένα κάτι πιο οικονομικό. Η 970 είναι τίμια δε χρειάζεται να βάλεις άλλη κάρτα. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/12/2020 στις 9:58 ΠΜ, radiohead είπε

Καλημέρα. Κακώς πλήρωσες για καινούργιες μνήμες θα μπορούσες να βρεις εδώ στα μεταχειρισμένα κάτι πιο οικονομικό. Η 970 είναι τίμια δε χρειάζεται να βάλεις άλλη κάρτα. 

68 ευρώ πιστεύω ήταν καλή τιμή. 

Την κάρτα δεν την γλυτώνω με τίποτα αν ξέρεις μπορείς να μου προτείνετε κάποιες κάρτες γραφικών, έψαχνα για 1060 αλλά επειδή δεν βλέπω να έχει τι άλλο θα μπορούσα να βάλω? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kaikas είπε

68 ευρώ πιστεύω ήταν καλή τιμή. 

Την κάρτα δεν την γλυτώνω με τίποτα αν ξέρεις μπορείς να μου προτείνετε κάποιες κάρτες γραφικών, έψαχνα για 1060 αλλά επειδή δεν βλέπω να έχει τι άλλο θα μπορούσα να βάλω? 

Να ξέρεις πως αυτή την εποχή ό,τι κάρτα γραφικών και να αγοράσεις θα πληρώσεις καπέλο. Είναι ίσως η χειρότερη περίοδος για αγορά gpu.

Δημοσ.

Από 970 δε θα πας σε 1060. 1660 super το μίνιμουμ και 5600xt για να δεις κάποια διαφορά. Οι σημερινές τιμές δεν είναι για αγορά ξέχασε το προς το παρόν. 68 ευρώ για ddr3 είναι πολλά ναι αλλά τώρα πάει τις πήρες. Μείνε ως έχεις τούμπανο είναι για 14χρονο. Αν πάλι το έχεις πάρει απόφαση στείλε μου pm ενδιαφέρομαι για την 970 :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεταχειρισμενη αλλιως οι τιμες για καινουριες  δυνατες ειναι μονο 4,5 ,6 κατοσταρικα.

δηλαδη οσο ενα πλειστεισον 5 περιπου.

κ ισως θελουν κ πιο δυνατο επεξεργαστη κ

φυσικα για οθονη των 250 , 400 ευρω.

σε 1080 παιζουν σχεδον ολες ..το ιδιο με την 970

το πρωταρχικο ειναι η οθονη.

αν ειναι παλια 1080 σχεδον ολες οι νεες καρτες δειχνουν περιπου οπως η 970

βεβαια ειναι της μοδας να βαζουν πολλοι καρτες 5 κατοσταρικα σε παλιες οθονες των 100 ευρω.

αλλα υποτιθεται οτι θα αλλαξουν καποτε την οθονη, η απλως τους αρεσουν τα νεα προιοντα κλπ

Επεξ/σία από peiraiask

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...