Προς το περιεχόμενο

ΚΟΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!

Cerberus23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα πάνω σε μία MSI 865PE NEO2 έναν PRESCOTT επεξεργαστή,τα υπόλοιπα είναι RADEON 9600 256ΜΒ DUAL DDR400

SAMSUNG ΚΑΙ SATA MAXTOR 80GB,το πρόβλημα είναι το εξής σε παιχνίδια όπως CALL OF DUTY,FARCRY κολάει και μένει εκεί ούτε reboot δεν κάνει,αναρωτίεμαι τι να είναι μήπως έχει να κάνει με το TIMING της μνήμης όποιος υποψιάζεται κάτι να μου το πει....και μια σημείωση κάποιος μου είχε πει ότι οι PRESCOTT δεν ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες κατόπιν δοκιμής έχω έρθει σε απόγνωση!

Δημοσ.

Καταρχην να σου πω να γράφεις με μικρά γράμμματα και όχι μα κεφαλαία όπως επισημαίνεται στους κανόνες του forum

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις μια αναβάθμιση στο bios καθώς η υποστήριξη των μηρικών για τους Prescott δεν είναι η καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμη· Αν δε λυθεί κάτι δοκίμασε νεους drivers πχ για την ati και αν δε γίνει πάλι τπτ ψάξε το hardware για τυχόν προβλήματα κυρίως τη μνήμη με το memtest ή γενικά τρέξε το prime να δεις τι παίζει

ΕDIT: Είσαι σίγουρος ότι σου είπε κάποιος οτι οι prescott δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες??

Το λέω γιατί έχει βουήξει ο τόπος ότι είναι prestost!

Δημοσ.

Εκτός του ότι ανεβάζουν θερμοκρασίες, είσαι σίγουρος ότι η μητρική σου υποστηρίζει Prescott; Πολλές δεν τα καταφέρνουν από άποψη power requirements.

Δημοσ.

Ego pisteuo pos prepei na elexeis to psu prota k meta ola ta upoloipa ;)

k kalo einai na agoraseis kapoio kalo gnosto psu gia na exeis to kefali sou isixo ! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...