NOODLE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2+ χρονια μεχρι στιγμής με την ikea markus.. value for money θα μπορούσα να πω. Το μοναδικό μειον δεν ρυθμιζονται τα μπράτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Δεν είναι της παρούσης στο θέμα μας να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση, αλλά είναι καλό να μην γράφουμε γενικόλογες τοποθετήσεις για κατηγορία προϊόντων, αποπροσανατολίζοντας αναγνώστες με βίντεο που αναφέρονται γενικά. Υπάρχουν gaming καρέκλες που είναι ανώτερες από άλλες - δήθεν - εργονομικές. Η μόνη σύγκριση μπορεί να γίνει επί συγκεκριμένων προϊόντων. Οι γενικότητες αποπροσανατολίζουν την επιλογή για έναν που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο. Επίσης, να βάλουμε στην εξίσωση και την παράμετρο της τιμής, στη σύγκριση προϊόντων και στο αν παρέχουν αυτά που προσδοκά ο καταναλωτής. Το βίντεο αφορά φθηνές κατά κύριο λόγο gaming καρέκλες σαν αυτές που έψαχνε ο φίλος. Δεν περιέχει γενικότητες. Και ούτε έχω γράψει "γενικόλογες τοποθετήσεις", δες το αρχικό ποστ. Η σύγκριση αφορά την πλειονότητα των gaming chairs (με το κλασσικό racing στυλ που αντιγράφουν) εναντίον πραγματικών και όχι "δήθεν" εργονομικών. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από bebius 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Όπως έγραψα και παραπάνω, το μοναδικό νόημα σύγκρισης βρίσκεται σε συγκεκριμένα προϊόντα μεταξύ τους και όχι σε κατηγορίες. Όλα τα άλλα αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση. Σχετικά με την IKEA Markus, μετά από πολλά χρόνια χρήσης και μη έχοντας πρόσβαση σε κάτι καλύτερο εκείνη την εποχή, μπορώ να πω ότι μια πολύ καλή all-around καρέκλα, που όμως δεν έχει σωστή καμπύλη πλάτης αν είσαι πάνω από 1.80. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όσοι την σκέφτονται ως αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Όπως έγραψα και παραπάνω, το μοναδικό νόημα σύγκρισης βρίσκεται σε συγκεκριμένα προϊόντα μεταξύ τους και όχι σε κατηγορίες. Όλα τα άλλα αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση. Έτσι λες εσύ. Υπάρχει νόημα και στη σύγκριση κατηγοριών. Αν κάποιος θέλει π.χ. οθόνη για photo editing, έχει νόημα η σύγκριση ανάμεσα σε διαφορετικά panel (κατηγορίες). Επιπλέον, οι gaming chairs στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμών που ρώτησε ο @drg1974 (€100) είναι σχεδόν όλες ίδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Έχει κανείς εμπειρία από Herman Miller και αν όντως αξίζουν τα χρήματά τους σαν επένδυση με δεδομένο τον όποιο χρόνο ζωής τους; Βλέπω κυρίως τα μοντέλα Aeron και Embody. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Έχει κανείς εμπειρία από Herman Miller και αν όντως αξίζουν τα χρήματά τους σαν επένδυση με δεδομένο τον όποιο χρόνο ζωής τους; Βλέπω κυρίως τα μοντέλα Aeron και Embody. Δεν έχω δει πουθενά να γράφει κάποιος ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους και αναφέρονται μόνο μικρές λεπτομέρειες σαν αρνητικά σημεία. Στο συγκεκριμένο νήμα δεν έχει εμφανιστεί προς το παρόν κάποιος κάτοχος. Επίσης, βλέπω εδώ ότι έχουν 12 χρόνια εγγύηση 😮 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C(r)y Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά από εντός αξίζει κάποια καρέκλα γραφείου μέχρι 200-250€; Έχω ένα πιστωτικό και λέω αν αξίζει καμια συγκεκριμένη να πάω να δοκιμάσω από κοντά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Βλέπω πολλές καλές κριτικές για την Autonomous Ergochair 2. Έχουμε τυχόν εμπειρίες από κατόχους εδώ μέσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Πριν από λίγο παρέλαβα και συναρμολόγησα την Smart D του Δρομέα. Την είχα παραγγείλει πριν 3 βδομάδες περίπου σε προσφορά στα €256,68 με ύφασμα κατηγορίας 4 (+€15 περίπου), το οποίο μου άρεσε στην υφή περισσότερο. Ήταν η μόνη καρέκλα που μπόρεσα να δοκιμάσω από κοντά από αυτές που είχα βάλει στο μάτι και γι' αυτό την τσίμπησα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Η συναρμολόγηση αστεία. Ποιοτική και στιβαρή κατασκευή εκτός από τα μπράτσα που δεν είναι τόσο στιβαρά αλλά ρυθμίζονται προς όλες τις διευθύνσεις. Έχει μεταλλική βάση βαμμένη, άνετη και υποστηρικτική έδρα και πλάτη και επίσης μου άρεσε η υποστήριξη της μέσης η οποία δεν είναι πολύ επιθετική και ρυθμίζεται καθ΄ ύψος. Σε σχέση με την Reflex D που έχουμε στη δουλειά, μου φαίνεται καλύτερη καθώς έχει πιο ορθολογική καμπύλη πλάτης. Αν παρατηρήσω κάτι επιπλέον τις επόμενες μέρες θα επανέλθω. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα σας, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γράφω εδώ. Παρέλαβα χθες από e-shop μια Nitro 560. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει μέσα στην συσκευασία βίδες και τάπες και αυτά τα εξαρτήματα για να την συναρμολογήσω. Μίλησα μαζί τους για να μου στείλουν αλλά δεν έχω ακόμα απάντηση. Είναι στάνταρ αυτές οι βίδες? μπορώ να πάω σε ένα μαγαζί και να πάρω από εκεί? Ή η λύση είναι να την επιστρέψω πίσω και να ζητήσω αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Θα επιμενεις μεχρι να σου τα στειλουν εφοσον συμπεριλαμβανονται στην συσκευασια, δεν θα πας να βαλεις αλλες βιδες που μπορει πχ να εχουν λαθος μηκος και να τρυπησεις κατι, επεμενε, γινε φορτικος, πρηξε τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
em0vskangoura Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Έψαχνα και εγώ να αγοράσω μια εργονομική και τελικά πήρα την NEC comfort-01 plus. Σαν εξυπηρέτηση ήταν άψογοι και μου την στείλανε ήδη στημένη αλλα πακεταρισμένη καλά και επαγγελματικά. Έχει πολύ στιβαρή κατασκευή. Η καρέκλα είναι ευρύχωρη με καλό ύφασμα και πολύ ρυθμιζόμενη όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο στη σελίδα της NEC. Το κάθισμα είναι φαρδύ οπότε έχω περιθώρια να "βουλιάζω" λίγο αλλά όχι πολύ - ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά καμιά φορά χρειάζεται και αυτό. Συνεπώς η καρέκλα (με τη μικρή μου εμπειρία στο θέμα καθώς σχεδόν ποτέ δεν κάθομαι σωστά) σε οδηγεί σε σωστές στάσεις αλλά χωρίς να κουράζει άπειρα. Το προσκέφαλο δεν βολεύει για άραγμα αλλα είναι εκεί για ψυχολογικούς λόγους κυρίως ή για όταν έχει κλιση προς τα πίσω η καρέκλα για ξεκούραση - οπότε αυτό το ήξερα και είναι σωστό, απλά είχα συνηθίσει στον λάθος τρόπο με προσκέφαλο που μου στήριζε τον αυχένα συνέχεια. Πιθανώς να υπάρχουν καλύτερες καρέκλες στα 400 ευρώ, βασικά μιας και ειναι υποκειμενικό ζήτημα: σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες στα 400 για κάποιους, ωστόσο εμένα με βόλεψε πολύ καθώς με εξυπηρέτησαν άμεσα και η καρέκλα έφτασε σε 1 μέρα στημένη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η NEC δεν φαίνεται να συνεργάζεται με πολλά μαγαζία στην Ελλάδα καθώς μόνο 2 καταστήματα στο σκρουτζ πουλάνε τις comfort. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι σχετικά με την Smart D που πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Κάτι δεν μου κάθεται καλά και κουράζομαι σχετικά γρήγορα όταν κάθομαι και με πονάνε και τα κωλομέρια. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το υλικό και την αρχιτεκτονική της έδρας. Έχω ξεκινήσει ήδη διαδικασία επιστροφής. (Την είχα δοκιμάσει αλλά προφανώς αξιόλογη δοκιμή είναι μόνο η χρήση για κάποιες ώρες/μέρες σερί.) Προσανατολίζομαι στην Stay ή την Trim της Αctiu από Green Office. Θα μπορούσατε @yanc και @webstic να γράψετε τις τελικές σας εντυπώσεις μετά από μερικούς μήνες χρήσης; Εdit: Η TRIM είναι στην περιοχή των €500 και ξεφεύγει από το budget μου. Επίσης καλοβλέπω και την Comfort Plus 01 της NEC λόγω καλών σχολίων και των πολλών ρυθμίσεων που έχει. Εdit2: @mitsdim1Aν έχεις την καλοσύνη γράψε δυο λόγια για την comfort 01 μετά απο μερικούς μήνες χρήσης. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από bebius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Έτσι όπως πάει με τις «καλές» λύσεις γύρω στα 300-500 ευρώ, να απορρίπτονται για τον έναν ή τον άλλον λόγο ... ... θα καταλήξουμε η μόνη ασφαλής επιλογή να είναι σε καρέκλες των 1500+ ευρώ. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ας παρεθεσω κι εγω την εμπειρια μου, προσωπικα ειχα παντα καρεκλες που κοστιζαν λιγοτερο απο 130 ευρω. Τελευταια πηρα την Comfy απο το Πλαισιο, οταν ηταν Black Friday στα 69 και την συνδιασα με το μαξιλαρακι που εχει στα 15 ευρω. Σιγουρα τα μαξιλαρακια της θα κατσουν με τον καιρο και δεν συγκρινεται με μια πολυ ακριβοτερη αλλα για καρεκλα στο κατοσταρικο επειδη το ειχα ψαξει παρα πολυ, ειναι η καλυτερη επιλογη imho. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα