Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η άβολη με πολύ κακή εργονομία, IKEA markus, θα σας κρατήσει άβολα για πολλά χρόνια..καθως χαλάει δύσκολα..πολύ επιτυχημένο σχόλιο.

Κατά τα άλλα οι gaming τύπου titan είναι σαφώς κάτω του μετρίου σε εργονομία, με υψηλό κόστος απόκτησης, ενώ στα ίδια χρήματα που απαιτούν υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

Λίγο καλύτερη η νέα gaming της fractal design.

Στην κορυφή, οι γνωστές επιλογές.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
  • Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για καρέκλα, η Markus δεν κάνει πια για το γέρικο κορμί μου 😜

Έκατσα σε μια Anda Seat στο Π στο Mall και μου άρεσε πολύ το μαξιλαράκι που έχει για τη μέση. Δεν ξέρω όμως πως θα μου φαίνεται και μετά από 2ωρο καθισμένος.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι 1,86 και 86 κιλά και ψάχνω για μία εργονομική καρέκλα μέχρι 150 ευρώ. Δεν κάθομαι περισσότερο από 2-3 ώρες την ημέρα και σερί το πολύ 30-40 λεπτά. Δεν υπάρχει πολύς χώρος περιμετρικά του γραφείου μου και γενικώς ψάχνω για κάτι και χωρίς μπράτσα ενδεχομένως μια ς και τώρα ακουμπάω τα χέρια μέχρι λίγο πριν του αγκώνες στο γραφείο. Θα προτιμούσα από Αθήνα ώστε να κάτσω πρώτα και να την δοκιμάσω. Έχω δει στο internet την ΟΝΕ του ΔΡΟΜΕΑ και κάποιες άλλες στο Praktiker(internet). Θα πάω σήμερα να δοκιμάσω την ΟΝΕ αλλά αν έχετε κάποια πρόταση παρακαλώ πείτε την.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολοι οι λόγοι που οι gaming chair ΔΕΝ ειναι καλη επιλογή

Η σωστή ενημέρωση ειναι το όπλο στην παραπληροφόρηση και στην διαμόρφωση καταναλωτικής παιδείας. Σε αντίθεση με τους κουπονάδες και σαιτ προσφορών τύπου lagonika.gr που κερδίσουν χρήματα μέσω affiliate link.

ειδική μνεία στην fractal design και σε κάποιες νέες gaming chairs που προσπαθούν να συνδιάσουν εργονομία με gaming σχεδιασμό και μπορεί να ειναι καλή επιλογή, ειδικά για πολύ ψηλούς.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι στην φάση αγοράς νέας καρέκλας γραφείου. Δουλεύω από το σπίτι και έχοντας την anda seat για 5 χρόνια η οποία πια με πονάει η μέση μου μαζί της (ξέρω ότι την πάτησα με τις gaming), είμαι ανάμεσα στην reflex d και action του δρομέα. Θα πάω από το κατάστημα στον Πειραιά για να τις δω. Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την τιμή που αξίζει να δω; 

Δημοσ.
13 hours ago, mogsub said:

Καλησπέρα,

Είμαι στην φάση αγοράς νέας καρέκλας γραφείου. Δουλεύω από το σπίτι και έχοντας την anda seat για 5 χρόνια η οποία πια με πονάει η μέση μου μαζί της (ξέρω ότι την πάτησα με τις gaming), είμαι ανάμεσα στην reflex d και action του δρομέα. Θα πάω από το κατάστημα στον Πειραιά για να τις δω. Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την τιμή που αξίζει να δω; 

Αν την πάρεις πες εντυπώσεις 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 15/2/2025 στις 10:38 ΠΜ, Tsino είπε

Αν την πάρεις πες εντυπώσεις 

Έχω την Action VX απο ergoaction και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οπότε την προτείνω. Θεωρώ σημαντικά καλύτερη από του δρομέα που τις δοκίμασα επισης. 

Επεξ/σία από geosoumb
  • Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, geosoumb said:

Έχω την Action VX απο ergoaction και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οπότε την προτείνω. Θεωρώ σημαντικά καλύτερη από του δρομέα που τις δοκίμασα επισης. 

Μένεις Θεσσαλονίκη? Τη δοκίμασες πριν την πάρεις? 

Δημοσ.
Στις 11/3/2025 στις 9:03 ΜΜ, Tsino είπε

Μένεις Θεσσαλονίκη? Τη δοκίμασες πριν την πάρεις? 

Ναι στο κέντρο στη θεσσαλονικη έχουν έκθεση. Απ ότι ξέρω έχουν και στην Αθήνα 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 10:23 ΜΜ, geosoumb είπε

Επειδή ακούγεται πολύ αυτή η καρέκλα, να πούμε κάτι πολύ βασικό, επειδή την έχω δοκιμάσει.

Είναι αποκλειστικά για πιο μικρόσωμους ανθρώπους, με το ζόρι μέχρι 1.75-1.80.

Πάντα ισχύει η βασική αρχή, δοκιμάζουμε μόνοι μας μια καρέκλα, ακόμα κι αν την έχουν συστήσει χιλιάδες άλλοι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και απο μένα

Εδω και περίπου 1,5 χρονο έχω αυτη την καρέκλα  https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-top-ii-mauri_3023974 η οποία είναι αρκετά κακή και η μέση μου πονάει συνέχεια.

Κάθομαι 10+ ώρες στην καρέκλα αφού δουλεύω από σπίτι. Ύψος 1.74 και 77 κιλα

Μου έχουν προτείνει αυτή: https://www.skroutz.gr/s/25533735/Anda-Seat-AD12XLLA-T-Pro-II-Yfasmatini-Karekla-Gaming-me-Rythmizomena-Mpratsa-Mayri.html

Το οικονομικό δεν είναι θέμα. έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε ?

Επεξ/σία από kostakis_gr
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Δοκίμασα σήμερα καρέκλες sato line, μου άρεσε πολύ η D-1. Οι πιο ακριβές, όπως η D-2 δεν μ ου ταίριαξαν στο σώμα τόσο καλά. Είμαι 75 κιλά, 1,73.  Λόγο εργασίας κάθομαι πολλές ώρες, 8+. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν την καρέκλα/μάρκα; Μου φάνηκε καλή κατασκευή,  με ικανοποιητικες ρυθμίσεις και καλή τιμή στα 159 ευρώ. 

https://www.entos.gr/el/home-office/karekles-grafeiou/d-1-detail

Επεξ/σία από rkb
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...