atypicalcoder Δημοσ. Παρασκευή στις 07:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2024 στις 7:22 ΜΜ, mitsdim1 είπε Πήρα κ εγώ μια Markus και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης. Έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ ήθελα με αφορμή αυτό να ρωτήσω, είναι και σε εσάς έτσι μαλακό το μαξιλάρι της έδρας; Σαν να κάθεσαι πάνω στο ξύλο ένα πράγμα. Σχεδόν πατιεται όλο. Ενώ την δοκίμασα στο ικεα δεν θυμάμαι να μου έκανε τόσο κακή εντύπωση. Παίζει να είναι παλιότερο μοντέλο στα εκθεσιακά; Η μήπως είναι θέμα συνήθειας; Επειδή διαβάζω συνέχεια για Markus (δεν τις έχω δει από κοντά). Ρε παιδιά μπήκα στο site και την είδα και δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι. 180 ευρώ καρέκλα τώρα με τόσο λεπτά μπράτσα. Σαν design δεν το συζητώ ότι δεν μου αρέσει αλλά αν είναι όντως εργονομική ποιος νοιάζεται για το design. Δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι. Στις 21/11/2024 στις 4:19 ΜΜ, alejsalonica είπε Πριν πολλά - πολλά χρόνια (μπορεί και 20) είχα πάρει μια Sedia δερμάτινη με πλαίσιο αλουμινίου κοντά στο χιλιάρικο. Ακόμα κρατάει, το δε δέρμα δεν έχει φθαρεί καθόλου και χρειάστηκε μόνο να αλλάξω ροδάκια με 20€. Γενικώς επενδύστε σε καλές καρέκλες, δεν ξέρω αν η Sedia βγάζει ακόμα καλές αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αξίζει να επενδύσετε σε καλή καρέκλα αν η δουλειά σας Ίνια καθιστική. Πολλές εταιρίες βγάζουν wannabe-εργονομικές καρέκλες χωρίς να έχουν ιδέα τι πάει να πει εργονομία, χωρίς να έχουν ανθρώπους/R&D για αυτό. Αλλά ακόμα και οι καλές μάρκες θεωρώ ότι είναι 50-50. Μπορεί μια καρέκλα να είναι εργονομική αλλά όχι για σενα. Για αυτό πάντα πρέπει να τις δοκιμάζουμε. Και για αυτό πολλές φορές μια απλή καρέκλα είναι πιο άνετη από μια ακριβή. Η απορία μου είναι: γιατί δίνετε τόσα λεφτά ενώ μπορείτε να αγοράσετε πιο φθηνά και να τις αλλάζετε πιο τακτικά. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:24 μμ από atypicalcoder
alejsalonica Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 22/11/2024 στις 7:19 ΜΜ, atypicalcoder είπε Επειδή διαβάζω συνέχεια για Markus (δεν τις έχω δει από κοντά). Ρε παιδιά μπήκα στο site και την είδα και δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι. 180 ευρώ καρέκλα τώρα με τόσο λεπτά μπράτσα. Σαν design δεν το συζητώ ότι δεν μου αρέσει αλλά αν είναι όντως εργονομική ποιος νοιάζεται για το design. Δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι. Πολλές εταιρίες βγάζουν wannabe-εργονομικές καρέκλες χωρίς να έχουν ιδέα τι πάει να πει εργονομία, χωρίς να έχουν ανθρώπους/R&D για αυτό. Αλλά ακόμα και οι καλές μάρκες θεωρώ ότι είναι 50-50. Μπορεί μια καρέκλα να είναι εργονομική αλλά όχι για σενα. Για αυτό πάντα πρέπει να τις δοκιμάζουμε. Και για αυτό πολλές φορές μια απλή καρέκλα είναι πιο άνετη από μια ακριβή. Η απορία μου είναι: γιατί δίνετε τόσα λεφτά ενώ μπορείτε να αγοράσετε πιο φθηνά και να τις αλλάζετε πιο τακτικά. Η φθήνια τρώει τον παρά. Γενικά είμαι της άποψης να επενδύεις σε ακριβές αγορές για να κρατήσουν χρόνια αυτά που αγοράζεις. Το φθηνό μπορεί να κρατήσει ελάχιστα και να τρέχεις με εγγυήσεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα