atypicalcoder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2024 στις 7:22 ΜΜ, mitsdim1 είπε Πήρα κ εγώ μια Markus και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης. Έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ ήθελα με αφορμή αυτό να ρωτήσω, είναι και σε εσάς έτσι μαλακό το μαξιλάρι της έδρας; Σαν να κάθεσαι πάνω στο ξύλο ένα πράγμα. Σχεδόν πατιεται όλο. Ενώ την δοκίμασα στο ικεα δεν θυμάμαι να μου έκανε τόσο κακή εντύπωση. Παίζει να είναι παλιότερο μοντέλο στα εκθεσιακά; Η μήπως είναι θέμα συνήθειας; Επειδή διαβάζω συνέχεια για Markus (δεν τις έχω δει από κοντά). Ρε παιδιά μπήκα στο site και την είδα και δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι. 180 ευρώ καρέκλα τώρα με τόσο λεπτά μπράτσα. Σαν design δεν το συζητώ ότι δεν μου αρέσει αλλά αν είναι όντως εργονομική ποιος νοιάζεται για το design. Δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι. Στις 21/11/2024 στις 4:19 ΜΜ, alejsalonica είπε Πριν πολλά - πολλά χρόνια (μπορεί και 20) είχα πάρει μια Sedia δερμάτινη με πλαίσιο αλουμινίου κοντά στο χιλιάρικο. Ακόμα κρατάει, το δε δέρμα δεν έχει φθαρεί καθόλου και χρειάστηκε μόνο να αλλάξω ροδάκια με 20€. Γενικώς επενδύστε σε καλές καρέκλες, δεν ξέρω αν η Sedia βγάζει ακόμα καλές αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αξίζει να επενδύσετε σε καλή καρέκλα αν η δουλειά σας Ίνια καθιστική. Πολλές εταιρίες βγάζουν wannabe-εργονομικές καρέκλες χωρίς να έχουν ιδέα τι πάει να πει εργονομία, χωρίς να έχουν ανθρώπους/R&D για αυτό. Αλλά ακόμα και οι καλές μάρκες θεωρώ ότι είναι 50-50. Μπορεί μια καρέκλα να είναι εργονομική αλλά όχι για σενα. Για αυτό πάντα πρέπει να τις δοκιμάζουμε. Και για αυτό πολλές φορές μια απλή καρέκλα είναι πιο άνετη από μια ακριβή. Η απορία μου είναι: γιατί δίνετε τόσα λεφτά ενώ μπορείτε να αγοράσετε πιο φθηνά και να τις αλλάζετε πιο τακτικά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από atypicalcoder
alejsalonica Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 7:19 ΜΜ, atypicalcoder είπε Επειδή διαβάζω συνέχεια για Markus (δεν τις έχω δει από κοντά). Ρε παιδιά μπήκα στο site και την είδα και δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι. 180 ευρώ καρέκλα τώρα με τόσο λεπτά μπράτσα. Σαν design δεν το συζητώ ότι δεν μου αρέσει αλλά αν είναι όντως εργονομική ποιος νοιάζεται για το design. Δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι. Πολλές εταιρίες βγάζουν wannabe-εργονομικές καρέκλες χωρίς να έχουν ιδέα τι πάει να πει εργονομία, χωρίς να έχουν ανθρώπους/R&D για αυτό. Αλλά ακόμα και οι καλές μάρκες θεωρώ ότι είναι 50-50. Μπορεί μια καρέκλα να είναι εργονομική αλλά όχι για σενα. Για αυτό πάντα πρέπει να τις δοκιμάζουμε. Και για αυτό πολλές φορές μια απλή καρέκλα είναι πιο άνετη από μια ακριβή. Η απορία μου είναι: γιατί δίνετε τόσα λεφτά ενώ μπορείτε να αγοράσετε πιο φθηνά και να τις αλλάζετε πιο τακτικά. Η φθήνια τρώει τον παρά. Γενικά είμαι της άποψης να επενδύεις σε ακριβές αγορές για να κρατήσουν χρόνια αυτά που αγοράζεις. Το φθηνό μπορεί να κρατήσει ελάχιστα και να τρέχεις με εγγυήσεις κλπ.
rhtoras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 4:33 ΜΜ, kavroulis είπε Καλησπέρα, Ψαχνω και εγω να αγορασω καρεκλα για γραφειο σπιτιου τωρα με τις black friday εκπτωσεις. Εχω καταλυξει σε αυτες εδω απο ravena εχει κανεις αναλογη εμπειρια; Budget 85-120eur. Στο γραφειο εχω μια Dromeas και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα. https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-sesta-mavri-69-x-62-x-91-5-101-5_161738/ https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-roby-mavri_161744/ https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-diefthyntiki-karekla-grafeiou-krohn-mavri_161754/?srsltid=AfmBOopApkvL7WQ5hzmRgrXuMfRPpf2uI6mStZwt8r7ozMDw3H9kusY- Αν καποιος εχει αγορασει απο αυτο το καταστημα και εχει εμπειρια αν μπορει να με ενημερωσει. Η αν εχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα. Ευχαριστώ Με ενδιαφέρουν κι εμένα. Έχει κανείς άποψη? Είναι όντως έκπτωση ή μαρκετιστικο ? Αξίζουν ? Θα πάω να δοκιμάσω αυτές τις μέρες. 1
Chris2756 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 7:19 ΜΜ, atypicalcoder είπε 180 ευρώ καρέκλα τώρα με τόσο λεπτά μπράτσα. Η λαμα των μπρατσων εχει 3 χιλιοστα παχος και 35 χιλιοστα πλατος. Πολυ γερη και σταθερη κατασκευη. Το προβλημα, για εμενα, ειναι οτι τα μπρατσα ειναι πολυ χαμηλα και δεν στηριζουν τους αγκωνες, οταν οι βραχυονες, ακουμπουν στο γραφειο, π.χ. οταν πληκτρολογεις 1
kavroulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2024 στις 4:33 ΜΜ, kavroulis είπε Καλησπέρα, Ψαχνω και εγω να αγορασω καρεκλα για γραφειο σπιτιου τωρα με τις black friday εκπτωσεις. Εχω καταλυξει σε αυτες εδω απο ravena εχει κανεις αναλογη εμπειρια; Budget 85-120eur. Στο γραφειο εχω μια Dromeas και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα. https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-sesta-mavri-69-x-62-x-91-5-101-5_161738/ https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-roby-mavri_161744/ https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-diefthyntiki-karekla-grafeiou-krohn-mavri_161754/?srsltid=AfmBOopApkvL7WQ5hzmRgrXuMfRPpf2uI6mStZwt8r7ozMDw3H9kusY- Αν καποιος εχει αγορασει απο αυτο το καταστημα και εχει εμπειρια αν μπορει να με ενημερωσει. Η αν εχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα. Ευχαριστώ Καλημερα! Οποιος εχει ravena η εχει κατσει η εχει καποια εμπειρια με αυτες τις καρεκλες θα ηταν πολυ βοηθητικο να πει την γνωμη του! Ευχαριστω! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από kavroulis 1
SpEcTer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/24509716/Karekla-Grafeiou-me-Anaklisi-kai-Rythmizomena-Mpratsa-Claudia-026956-Mayro-Ravenna.html είχαμε πάρει αυτή πρόπερσι αν δεν κάνω λάθος. Γενικά για τα 105€ συγκρίνοντας την με την δερμάτινη marcus που είχα πάρει πριν 5 χρόνια 180 αν δεν κάνω λάθος. Γενικά προσοχή στα κιλά και στο πως κάθεται ο καθένας επάνω. Διότι είναι πλαστικές κατασκευές , σκληρές μέν αλλά αν βάζεις δύναμη στην πλάτη έχει μια <ελαστικότητα> το πλαστικό της. Για 1 χρόνο που γίνεται χρήση από άτομο γυρω στα 70-80 κιλά είναι μια χαρά τίμια. Ισως βέβαια μια παρόμοια που έχει βγάλει το πλαίσιο στα 69€ είναι το best vfm αυτό τον καιρό. Μιλάμε για καρέκλες με΄χρι 100 περίπου ευρώ , γεμάτες πλαστικό... Από ότι βλέπω η claudia είναι αντίστοιχη της Tiana τώρα στην Ravenna. https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-diefthyntiki-karekla-grafeiou-tiana-mavri_161736/ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από SpEcTer 1
rhtoras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, SpEcTer είπε https://www.skroutz.gr/s/24509716/Karekla-Grafeiou-me-Anaklisi-kai-Rythmizomena-Mpratsa-Claudia-026956-Mayro-Ravenna.html είχαμε πάρει αυτή πρόπερσι αν δεν κάνω λάθος. Γενικά για τα 105€ συγκρίνοντας την με την δερμάτινη marcus που είχα πάρει πριν 5 χρόνια 180 αν δεν κάνω λάθος. Γενικά προσοχή στα κιλά και στο πως κάθεται ο καθένας επάνω. Διότι είναι πλαστικές κατασκευές , σκληρές μέν αλλά αν βάζεις δύναμη στην πλάτη έχει μια <ελαστικότητα> το πλαστικό της. Για 1 χρόνο που γίνεται χρήση από άτομο γυρω στα 70-80 κιλά είναι μια χαρά τίμια. Ισως βέβαια μια παρόμοια που έχει βγάλει το πλαίσιο στα 69€ είναι το best vfm αυτό τον καιρό. Μιλάμε για καρέκλες με΄χρι 100 περίπου ευρώ , γεμάτες πλαστικό... Από ότι βλέπω η claudia είναι αντίστοιχη της Tiana τώρα στην Ravenna. https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-diefthyntiki-karekla-grafeiou-tiana-mavri_161736/ Ένας στο skroutz κατάφερε και την έσπασε. Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να σπάσει ? Και κυρίως είναι ανατομική ? Εννοώ σε πολύ τη εργασία κουράζει?
SpEcTer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, rhtoras είπε Ένας στο skroutz κατάφερε και την έσπασε. Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να σπάσει ? Και κυρίως είναι ανατομική ? Εννοώ σε πολύ τη εργασία κουράζει? Εύκολο δεν είναι , αλλά είναι πλαστικό αν βάλεις δύναμη θα σπάσει... Ανατομική στα 100 ευρώ δύσκολο να την πείς.. Κατα τα άλλα για τα λεφτά της είναι τίμια. Αν δεν είστε υπερβολικά απαιτητικός και κάθεστε σε κάτι πολύ απλό τώρα , θα είναι αρκετά καλή αναβάθμιση. 1
rhtoras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://kelepoyri.gr/product/καρέκλα-γραφείου-εργονομική-με-ανάκλ/?_gl=1*1wu0gtq*_up*MQ..*_gs*MQ..*_ga*NTE0NjM2ODE3LjE3MzI2MTQ2MjA.*_ga_VH282T6X47*MTczMjYxNDYxOS4xLjEuMTczMjYxNDc0Ni4wLjAuNzQ2NDkzODQ.&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V_-4_vJbzAS44DtwxadReahG1RB7QoGvuDIOzJWh-UEkFL3AKTcUWsaAtQOEALw_wcB Βρήκα και αυτή σε καλή τιμή. Τι λέτε παιδιά ? Και αυτή εδώ: https://www.e-dructer.com/vendors/vinsetto/εργονομικη-καρεκλα-γραφειου-vinsetto-με-ρυθμιζόμενο-υψοσ-με-στηριγμα-ποδιων-και-προσκεφαλο-60x59x114-122-cm-γκρι.htm Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από rhtoras
thanasis00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά δεν υπάρχει καρέκλα που να κάνει σε όλους τέλεια. Ο καθένας νιώθει διαφορετικά την άνεση και την υποστήριξη σε κάθε καρέκλα. Ένας που βρίσκει μια καρέκλα τέλεια, άλλος θα τη θεωρεί σκουπίδι, και αυτό γιατί έχουμε διαφορετικό σωματότυπο. Όπως επίσης κάποιος μπορεί να βρει τέλεια μια καρέκλα των 1000 ευρώ και άλλος μια καρέκλα των 100 ευρώ. Θεωρώ λίγο άσκοπο να ρωτάτε αν αυτή ή η άλλη καρέκλα είναι καλή. Το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε να δοκιμάσετε οι ίδιοι τις καρέκλες. Γενικές οδηγίες ας πούμε για να έχετε για μπούσουλα την ώρα που δοκιμάζετε είναι: Μπορώ να βρω ένα σωστό ύψος στο κάθισμα έτσι ώστε τα γόνατά μου να βρίσκονται σε ορθή γωνία όταν κάθομαι; Είναι αρκετά βαθιά η έδρα έτσι ώστε όταν κάθομαι τα μπούτια μου να στηρίζονται και να μην είναι έξω από την έδρα; Μπορώ να ρυθμίσω τα μπράτσα έτσι ώστε να μου στηρίζουν τα χέρια όταν είμαι σε γραφείο; Υπάρχει αρκετή στήριξη στη πλάτη μου όταν ακουμπάω πίσω; Υπάρχει η δυνατότητα η πλάτη της καρέκλας να ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός μου και να μη με αναγκάζει να κάθομαι σε μια συγκεκριμένη στάση; Μπορώ να ρυθμίσω την αντίσταση της πλάτης της καρέκλας όταν θέλω να τη σπρώξω για να κάτσω πιο πίσω; (Αν μας ενδιαφέρει το προσκέφαλο) Υπάρχει θέση στο προσκέφαλο που να στηρίζει το κεφάλι σε θέση έτσι ώστε να στέκεται ίσιο; Μπορεί η πλάτη να κλειδώνει σε διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα τη στάση/θέση που θέλω να έχω; Είναι η έδρα αρκετά μαλακή μετά από κάποια ώρα χρήσης; Νιώθω κάποιο μούδιασμα κάπου; Αν υπάρχει lumbar support, νιώθω κάποια ενόχληση στη μέση μετά από κάποια ώρα χρήσης; Είναι παραμετροποιήσιμο το lumbar support για να το φέρω στα μέτρα μου; Αυτές είναι κάποιες σκέψεις που πρέπει να κάνετε όταν δοκιμάζετε καρέκλες. Ίσως κάποιοι να μη τα θέλετε όλα τα παραπάνω, αλλά σε όσα πιο πολλά κουτάκια κάνετε check, τόσο πιο πιθανό είναι να σας ταιριάζει η καρέκλα. Και να θυμάστε, η καρέκλα είναι προσωπική επιλογή, πρέπει οι ίδιοι να δείτε αν μπορείτε να παραμετροποιήσετε την εκάστοτε καρέκλα έτσι ώστε να βρείτε τις ιδανικές ρυθμίσεις για εσάς, που να κάνουν τη καρέκλα άνετη και ξεκούραστη στη πολύωρη χρήση. 3
foniki_melitzana Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 να το κάνω; ή να πάω για την Ergohuman Project στα 329?
@topos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 On 21/11/2024 at 19:22, mitsdim1 said: Πήρα κ εγώ μια Markus και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης. Έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ ήθελα με αφορμή αυτό να ρωτήσω, είναι και σε εσάς έτσι μαλακό το μαξιλάρι της έδρας; Σαν να κάθεσαι πάνω στο ξύλο ένα πράγμα. Σχεδόν πατιεται όλο. Ενώ την δοκίμασα στο ικεα δεν θυμάμαι να μου έκανε τόσο κακή εντύπωση. Παίζει να είναι παλιότερο μοντέλο στα εκθεσιακά; Η μήπως είναι θέμα συνήθειας; Ειναι οντως καπως σκληρα τα μαξιλαρια στις καρεκλες του ΙΚΕΑ, ομως πιστευω πως σε πολυωρη χρηση ειναι πιο ξεκουραστα απο τα πολυ μαλακα/αφρατα.Επιπλεον κρατανε για παρα πολυ καιρο και δεν αλλαζουν σχημα/κανουν βαθουλωματα. 10 hours ago, thanasis00 said: Παιδιά δεν υπάρχει καρέκλα που να κάνει σε όλους τέλεια. Ο καθένας νιώθει διαφορετικά την άνεση και την υποστήριξη σε κάθε καρέκλα. Ένας που βρίσκει μια καρέκλα τέλεια, άλλος θα τη θεωρεί σκουπίδι, και αυτό γιατί έχουμε διαφορετικό σωματότυπο. Όπως επίσης κάποιος μπορεί να βρει τέλεια μια καρέκλα των 1000 ευρώ και άλλος μια καρέκλα των 100 ευρώ. Θεωρώ λίγο άσκοπο να ρωτάτε αν αυτή ή η άλλη καρέκλα είναι καλή. Το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε να δοκιμάσετε οι ίδιοι τις καρέκλες. Γενικές οδηγίες ας πούμε για να έχετε για μπούσουλα την ώρα που δοκιμάζετε είναι: Μπορώ να βρω ένα σωστό ύψος στο κάθισμα έτσι ώστε τα γόνατά μου να βρίσκονται σε ορθή γωνία όταν κάθομαι; Είναι αρκετά βαθιά η έδρα έτσι ώστε όταν κάθομαι τα μπούτια μου να στηρίζονται και να μην είναι έξω από την έδρα; Μπορώ να ρυθμίσω τα μπράτσα έτσι ώστε να μου στηρίζουν τα χέρια όταν είμαι σε γραφείο; Υπάρχει αρκετή στήριξη στη πλάτη μου όταν ακουμπάω πίσω; Υπάρχει η δυνατότητα η πλάτη της καρέκλας να ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός μου και να μη με αναγκάζει να κάθομαι σε μια συγκεκριμένη στάση; Μπορώ να ρυθμίσω την αντίσταση της πλάτης της καρέκλας όταν θέλω να τη σπρώξω για να κάτσω πιο πίσω; (Αν μας ενδιαφέρει το προσκέφαλο) Υπάρχει θέση στο προσκέφαλο που να στηρίζει το κεφάλι σε θέση έτσι ώστε να στέκεται ίσιο; Μπορεί η πλάτη να κλειδώνει σε διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα τη στάση/θέση που θέλω να έχω; Είναι η έδρα αρκετά μαλακή μετά από κάποια ώρα χρήσης; Νιώθω κάποιο μούδιασμα κάπου; Αν υπάρχει lumbar support, νιώθω κάποια ενόχληση στη μέση μετά από κάποια ώρα χρήσης; Είναι παραμετροποιήσιμο το lumbar support για να το φέρω στα μέτρα μου; Αυτές είναι κάποιες σκέψεις που πρέπει να κάνετε όταν δοκιμάζετε καρέκλες. Ίσως κάποιοι να μη τα θέλετε όλα τα παραπάνω, αλλά σε όσα πιο πολλά κουτάκια κάνετε check, τόσο πιο πιθανό είναι να σας ταιριάζει η καρέκλα. Και να θυμάστε, η καρέκλα είναι προσωπική επιλογή, πρέπει οι ίδιοι να δείτε αν μπορείτε να παραμετροποιήσετε την εκάστοτε καρέκλα έτσι ώστε να βρείτε τις ιδανικές ρυθμίσεις για εσάς, που να κάνουν τη καρέκλα άνετη και ξεκούραστη στη πολύωρη χρήση. 100% Σωστος 12 hours ago, rhtoras said: https://kelepoyri.gr/product/καρέκλα-γραφείου-εργονομική-με-ανάκλ/?_gl=1*1wu0gtq*_up*MQ..*_gs*MQ..*_ga*NTE0NjM2ODE3LjE3MzI2MTQ2MjA.*_ga_VH282T6X47*MTczMjYxNDYxOS4xLjEuMTczMjYxNDc0Ni4wLjAuNzQ2NDkzODQ.&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V_-4_vJbzAS44DtwxadReahG1RB7QoGvuDIOzJWh-UEkFL3AKTcUWsaAtQOEALw_wcB Βρήκα και αυτή σε καλή τιμή. Τι λέτε παιδιά ? Και αυτή εδώ: https://www.e-dructer.com/vendors/vinsetto/εργονομικη-καρεκλα-γραφειου-vinsetto-με-ρυθμιζόμενο-υψοσ-με-στηριγμα-ποδιων-και-προσκεφαλο-60x59x114-122-cm-γκρι.htm On 25/11/2024 at 23:27, rhtoras said: Ένας στο skroutz κατάφερε και την έσπασε. Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να σπάσει ? Και κυρίως είναι ανατομική ? Εννοώ σε πολύ τη εργασία κουράζει? Γενικα εγω εχω καταληξει πως ολες αυτες του ~100ευρου εινα για περιστασιακη χρηση για μη "βαρυκοκκαλους" η γενικα απο petite ατομα, σε διαφορετικη περιπτωση πιστευω πως πολυ γρηγορα θα θελησουν αλλαγμα και θα κλαιτε τα χρηματα σας. Εαν π.χ εχετε ενα γραφειο στο σπιτι που παιζει να κατσετε μια φορα την βδομαδα κανενα 3ωρο να κανετε π.χ "λογαριασμους" και απο κανενα μισαωρακι την μερα για κανενα mail ισως κρατησουν.Εαν απο την αλλη βγαζετε δουλεια απο αυτες 8+ ωρα/5θημερο προσπαθηστε για κατι ποιο στιβαρο/ανετο. Και οπως εγραψε και ο thanassis000 απο πανω ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ καρεκλα που δεν εχετε κατσει πανω(ειδικα εαν ξεφευγετε απο τον μεσω ορο σωματοτυπου προς τα πανω η προς τα κατω) -και εαν ξεφευγετε αρκετα θελετε αλλα υψη στα παντα ->οθονες/γραφεια κοκ αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση..- 1
rhtoras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 27/11/2024 στις 12:11 ΠΜ, @topos είπε Ειναι οντως καπως σκληρα τα μαξιλαρια στις καρεκλες του ΙΚΕΑ, ομως πιστευω πως σε πολυωρη χρηση ειναι πιο ξεκουραστα απο τα πολυ μαλακα/αφρατα.Επιπλεον κρατανε για παρα πολυ καιρο και δεν αλλαζουν σχημα/κανουν βαθουλωματα. 100% Σωστος Γενικα εγω εχω καταληξει πως ολες αυτες του ~100ευρου εινα για περιστασιακη χρηση για μη "βαρυκοκκαλους" η γενικα απο petite ατομα, σε διαφορετικη περιπτωση πιστευω πως πολυ γρηγορα θα θελησουν αλλαγμα και θα κλαιτε τα χρηματα σας. Εαν π.χ εχετε ενα γραφειο στο σπιτι που παιζει να κατσετε μια φορα την βδομαδα κανενα 3ωρο να κανετε π.χ "λογαριασμους" και απο κανενα μισαωρακι την μερα για κανενα mail ισως κρατησουν.Εαν απο την αλλη βγαζετε δουλεια απο αυτες 8+ ωρα/5θημερο προσπαθηστε για κατι ποιο στιβαρο/ανετο. Και οπως εγραψε και ο thanassis000 απο πανω ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ καρεκλα που δεν εχετε κατσει πανω(ειδικα εαν ξεφευγετε απο τον μεσω ορο σωματοτυπου προς τα πανω η προς τα κατω) -και εαν ξεφευγετε αρκετα θελετε αλλα υψη στα παντα ->οθονες/γραφεια κοκ αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση..- πήρα μια με 65€ με τα μεταφορικά δοκιμασα διάφορες και δε μου έκαναν οπότε πάω σε κατι φτηνό και ότι κάτσει δεν ειμαι πολύ ψηλός ουτε πάνω από 90 κιλά οπότε δεν πιστεύω θα εχω πρόβλημα θα σας πω εντυπώσεις τα σχολια ήταν ενθαρρυντικά που διάβασα
twisted_g Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει το κλασσικό μοντέλο της colamy? Παντού λένε τα καλύτερα, φαίνεται απο βίντεο/εικόνες πολύ ποιοτική, αλλά προφανώς δε μπορώ να τη δοκιμάσω και το καθεστώς επιστροφής δεν είναι ό,τι καλύτερο. Την έχει δουλέψει κανείς; 1.75-75. Καμία αντιπρόταση, ΠΟΛΎ ΜΑΞ στο ίδιο budget? Με ενδιαφέρει όρθια θέση (όσο πιο κοντά στις 90, υποστήριξη στην πλάτη -σχετικά ψηλά-, και ποιοτική συναρμογή. Δε με πειράζουν 5d μπράτσα και μέταλλο, αν δεν είναι φτηνή η κατασκευή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα