Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω στο thesis πολυ μεγαλες εκπτωσεις για Pre black friday.. δεν ειχα τσεκαρει τιμες στο παρελθον οποτε ξερει κανεις αν ειναι κανονικες οι εκπτωσεις η μουφα? και αν ειναι καποια προταση για εργονομικη High end καρεκλα? 

https://www.thesis-shop.gr

Επεξ/σία από peponas
Δημοσ.

S6 και S7 που τις κοίταγα , έχουν τις ίδιες τιμές που είχαν. Δεν ξέρω αν έχουν ανεβάσει τις αρχικές. H ergoaction απο την άλλη απλά έχει κατεβάσει κάνα 20-30 € κάποιες καρέκλες.

Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 12:50 ΠΜ, peponas είπε

Βλεπω στο thesis πολυ μεγαλες εκπτωσεις για Pre black friday.. δεν ειχα τσεκαρει τιμες στο παρελθον οποτε ξερει κανεις αν ειναι κανονικες οι εκπτωσεις η μουφα? και αν ειναι καποια προταση για εργονομικη High end καρεκλα? 

https://www.thesis-shop.gr

Καλησπέρα στην s8 που γλυκοκοιτάζω από σεμπτεμβρη ακριβώς ίδια τιμή 549 ούτε ευρώ στις άλλες δεν γνωρίζω 

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσους θα εκφρασει αυτο που θα πω,

και σιγουρα μια εργονομικη καρεκλα ειναι μια προσεγμενη καρεκλα,

αλλα....πλεον....αν δεν μπει και ειδικο μαξιλαρακι μεσης, θεωρω οτι δεν βλεπει κανεις σοβαρα θετικα αποτελεσματα στη μεση του.

Δημοσ.
Στις 5/2/2024 στις 8:34 ΜΜ, kostasgr78 είπε

'Εχω πάρει την ErgoAction Luna εδώ και κάποιο διάστημα και θα επανέρθω στο επόμενο διάστημα με την πρώτη εμπειρία από καθημερινή χρήση.

Επανέρχομαι αρκετούς μήνες μετά, να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την καρέκλα, για τα χρήματά της (περίπου 350 ευρώ).

Είχα δοκιμάσει όλες τις καρέκλες της ErgoAction από κοντά, και λόγω ύψους τα άλλα πιο γνωστά μοντέλα δεν μού έκαναν.

Η συγκεκριμένη στην αρχή το πρώτο διάστημα είχε πιο αναπαυτικό κάθισμα, τώρα λίγους μήνες μετά και χωρίς πολύωρη χρήση, δεν είναι το ίδιο αναπαυτική. Επίσης, λίγο καιρό μετά άρχισε να τρίζει σε διάφορα σημεία που δεν μού έχει συμβεί με άλλες καρέκλες στο παρελθόν.

Είναι η πρώτη και η τελευταία καρέκλα που παίρνω από ErgoAction. Πάμε γι' άλλα.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην αναζήτηση για μια καρέκλα γραφείου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει σε κάτι καθώς δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα.

Χρειάζομαι κάτι με καλή υποστήριξη για πλάτη, ιδανικά και για κεφάλι αλλά και να μπορεί να παίρνει διαφορετικές κλίσεις. Διαβάζω πολλές ώρες κάθε μέρα για την σχολή και κάνω και λίγο gaming οπότε θα πρέπει να είναι άνετη.

Το budget μου είναι max 100€. Δεν ψάχνω για κάποια υπερπαραγωγή, απλά κάτι τίμιο για τα χρήματά του.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ψαχνω και εγω να αγορασω καρεκλα για γραφειο σπιτιου τωρα με τις black friday εκπτωσεις. 

Εχω καταλυξει σε αυτες εδω απο ravena εχει κανεις αναλογη εμπειρια;  Budget 85-120eur.

Στο γραφειο εχω μια Dromeas και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα.

https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-sesta-mavri-69-x-62-x-91-5-101-5_161738/

https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-karekla-grafeiou-roby-mavri_161744/

https://www.ravenna.gr/el/epipla/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/ravenna-diefthyntiki-karekla-grafeiou-krohn-mavri_161754/?srsltid=AfmBOopApkvL7WQ5hzmRgrXuMfRPpf2uI6mStZwt8r7ozMDw3H9kusY-

Αν καποιος εχει αγορασει απο αυτο το καταστημα και εχει εμπειρια αν μπορει να με ενημερωσει.

Η αν εχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα. 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kavroulis
Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 12:08 ΜΜ, atypicalcoder είπε

Θυμάστε αν οι dromeas βγαίνουν σε προσφορά blackfriday και πόσο? ζαχαρώνω την https://eshop.dromeas.gr/el/karekles-ergasias/515-kathisma-ergasias-one.html

αν την βγάλει σε BF προσφορά στα 100ε την τσίμπησα.

γνώμες? αξίζει σε γενικές γραμμές για κάτι φθηνό?

Για 100-120 νομιζω οτι ειναι ΟΚ. Με προβληματιζουν τα πλαστικα ποδια. Εχω δει πολλες που σπανε τα ποδια τους μετα απο καιρο. Σηγουρα πρεπει να την δεις απο κοντα και να την δοκιμασεις

7 ώρες πριν, mindreader είπε

Δεν ξερω ποσους θα εκφρασει αυτο που θα πω,

και σιγουρα μια εργονομικη καρεκλα ειναι μια προσεγμενη καρεκλα,

αλλα....πλεον....αν δεν μπει και ειδικο μαξιλαρακι μεσης, θεωρω οτι δεν βλεπει κανεις σοβαρα θετικα αποτελεσματα στη μεση του.

Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Τι εννοεις ειδικο μαξιλαρακι μεσης?

Δημοσ.
2 hours ago, Chris2756 said:

Για 100-120 νομιζω οτι ειναι ΟΚ. Με προβληματιζουν τα πλαστικα ποδια. Εχω δει πολλες που σπανε τα ποδια τους μετα απο καιρο. Σηγουρα πρεπει να την δεις απο κοντα και να την δοκιμασεις

Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Τι εννοεις ειδικο μαξιλαρακι μεσης?

Εχω παρει με memory foam, αφρο μνημης. Η μεση αν ειχε στομα να μιλησει, θα μου ελεγε ποσο με ευγνωμονεί!

Δημοσ.

Επιδει με ενδιαφερει, το θεμα, ριχνοντας μια ματια, ειδα οτι σε διαφορα μοντελα απο αυτα οι αξιολογισεις ειναι απο πολυ καλες εως πολυ κακες. Θα εχεις σηγουρα ψαχτει, αφου το χρησιμοποιεις ηδη. Δωσε μας περισσοτερες λεπτομεριες για την επιλογη του, αν δεν σου κανει κοπο. Ευχαριστω

Δημοσ.

Πριν πολλά - πολλά χρόνια (μπορεί και 20) είχα πάρει μια Sedia δερμάτινη με πλαίσιο αλουμινίου κοντά στο χιλιάρικο. Ακόμα κρατάει,  το δε δέρμα δεν έχει φθαρεί καθόλου και χρειάστηκε μόνο να αλλάξω ροδάκια με 20€.

Γενικώς επενδύστε σε καλές καρέκλες, δεν ξέρω αν η Sedia βγάζει ακόμα καλές αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αξίζει να επενδύσετε σε καλή καρέκλα αν η δουλειά σας Ίνια καθιστική.   

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/9/2024 στις 8:28 ΜΜ, Chris2756 είπε

Θαλεγα ειναι λεπτο το μαξιλαρι της εδρας, εμενα δεν με ενοχλει, καποιοι ισως θελουν πιο παχυ μαξιλαρι. Οπως και ναχει παιδια, η γνωμη μου ειναι, ειτε καρεκλα των 50Ε, ειτε των 5000Ε, καλο ειναι να την δοκιμαζουμε, πριν την παραγγελια

Πήρα κ εγώ μια Markus και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης. Έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ ήθελα με αφορμή αυτό να ρωτήσω, είναι και σε εσάς έτσι μαλακό το μαξιλάρι της έδρας; Σαν να κάθεσαι πάνω στο ξύλο ένα πράγμα. Σχεδόν πατιεται όλο. Ενώ την δοκίμασα στο ικεα δεν θυμάμαι να μου έκανε τόσο κακή εντύπωση. Παίζει να είναι παλιότερο μοντέλο στα εκθεσιακά; Η μήπως είναι θέμα συνήθειας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...