Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/8/2024 στις 10:45 ΠΜ, johnnymous είπε

Για να πω κ εγώ το πόνο μου, η Zody στο 3μηνο πάνω άρχισε να τρίζει :(. Επίσης δεν ξέρω αν είναι έτσι by design αλλά η έδρα κουνίεται αρκετά αριστέρα δεξιά όταν είναι κλειδωμένη η πλάτη της καρέκλας. Θα κάνω μια προσπάθεια να μιλήσω με την asset, γιατί συγκριτικά η Markus δεν μου έτριξε ποτέ και ήταν στο 1/3 της τιμής. 

Καλησπέρα, επειδή έχω την ίδια καρέκλα, δεν αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις, και την έχω πολύ περισσότερο καιρό από σένα. Μίλα με asset λογικά θα μπορούν να βοηθήσουν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 18/8/2024 στις 4:54 ΜΜ, @topos είπε

Και εγώ αυτό πίστευα για τα προσκέφαλα,

Όμως δεν φταιγανε αυτά, όταν είσαι ψηλός και δεν φτάνει στο σωστό ύψος το προσκέφαλο αντί να σε βολεύει σου "σπρώχνει" μπροστά τον σβέρκο και είναι όντως άβολο και δεν στηρίζει προφανώς και το κεφάλι.

Επίσης το να μην το χρησιμοποιείς ίσως είναι ένδειξη ότι έχεις και πιο χαμηλά από ότι θα έπρεπε και το ύψος της οθόνης(ψάξε το λίγο και αυτό εάν η οθόνη σου είναι με την  εργοστασιακη βάση)

Από τότε που πήρα την jarvafallet το χρησιμοποιώ συνέχεια μιας και "πέφτει" σε σωστό υψος(ιδανικά θα το ήθελα ~3-4cm πιο ψηλό)

Στο τέλος της μερας κάνει αρκετή διαφορά.

Οποτε θα έλεγα εάν το προσκέφαλο είναι add on από την sigma και "πεφτει" στο σωστό ύψος για το δικό σου σωματότυπο να το παραγγείλεις.

Υ.γ Γενικά για τους ψηλούς όλα τα default είναι λάθος εργονομικά, από το ύψος της καρέκλας, τα ύψη των monitor ακόμα και το ύψος του γραφείου.Οσοι είστε πάνω από ~1.85+ δώστε λίγο προσοχή σε όλα τα παραπάνω γιατί μπορεί εάν είστε σε μικρή ηλικία να μην σας πολύ ενοχλούν αλλά όσο περνάει ο χρόνος όλο και κάτι ποναλακια, πιασίματα κτλ θα βγουν στην επιφάνεια.

Υ.γ2 Τα παραπάνω τα διαπίστωσα και βγήκα από την βολή μου για να τα στρώσω και πλέον έχω φτάσει σε σχετικά καλό σημείο(καρέκλα jarvafallet, πόδια γραφείου olov επεκτεινόμενα Ikea και έξτρα βάσεις οθονών).

Αυτο που μου μένει είναι πως θα θελα γραφείο να ανεβοκατεβαίνει ηλεκτρικά ώστε να δουλεύω και κάποια ώρα όρθιος,αλλά δυστυχώς στον χώρο που βρίσκετε το γραφείο μου δεν μπορεί να μπει κάτι τέτοιο λόγο παραθύρου.

Το προσκέφαλο στην sigma είναι ουσιαστικά άλλη καρέκλα που ανήκει στις διευθυντικές και δεν βόλευε το max config του.  Ίσως δοκιμάσω ένα universal addition αν αντιμετωπίσω πρόβλημα. Γενικά το γεγονός ότι διάφορες εταιρίες δεν δίνουν μεγαλύτερο εύρος configuration είναι περίεργο. Ίσως το κάνουν για maximum profit. Όσο αν αφορά το γραφείο και εγώ περιμένω ένα καινούργιο με δυνατότητα ανύψωσης ALMA HT

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, thomas_ferf said:

Το προσκέφαλο στην sigma είναι ουσιαστικά άλλη καρέκλα που ανήκει στις διευθυντικές και δεν βόλευε το max config του.  Ίσως δοκιμάσω ένα universal addition αν αντιμετωπίσω πρόβλημα. Γενικά το γεγονός ότι διάφορες εταιρίες δεν δίνουν μεγαλύτερο εύρος configuration είναι περίεργο. Ίσως το κάνουν για maximum profit. Όσο αν αφορά το γραφείο και εγώ περιμένω ένα καινούργιο με δυνατότητα ανύψωσης ALMA HT

Δεν είχα καταλάβει πως ήταν άλλη καρέκλα αυτή με το προσκέφαλο(νόμιζα πως ήταν add on).

Δεν είναι καθόλου περίεργο, το ~90% του πληθυσμού είναι ας πούμε στο μέσο όρο του υψους, οπότε επικεντρώντε εκεί -ας πούμε 1.65-1.85

Τώρα εάν θα χάσουν ένα 5% από τους "ψηλούς" και άλλο τόσο από τους "κοντούς" ce la vie.

Αφού το πας σωστά, όταν σου έρθει η καρέκλα και το γραφείο κοίταξε και για το σωστό ύψος της οθονης(πιθανότατα να χρειαστείς έξτρα vesa βαση+- οι απλές είναι αρκετά φθηνές).

Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 4:36 ΜΜ, buypcfast είπε

Καλησπέρα στα παιδιά.

Αφού δεν βρίσκω πουθενά την markus διαθέσιμη, κοιτάω την oklahoma στην ergoaction που την έχει και σε προσφορά. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?https://ergoaction.gr/product/ergonomiki-karekla-grafeiou-oklahoma-pdh-mavri/

Καλησπερα σε ολους. Εχετε γνώμη για τος ergoaction? Ειναι καλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μια και που αναφέρθηκε η ergoaction , κοιτάω 2 καρεκλίτσες και η μια είναι της ergoaction : Action Chair VX black και η άλλη είναι της thesis : S7. Το κακό είναι ότι και στις 2 δεν μπορώ να τις τσεκάρω απο κοντά. 

Έχει πάρει κανείς κάποια απο τις 2 να μου πει απόψεις , ιδιαίτερα για την έδρα  ??? ΟΚ , δεν είμαστε όλοι το ίδιο , εγώ ειμαι και βαρύς (1,81 , 110 kg) αλλά μια άποψη για την καρέκλα απο κάποιν που την χρησιμοποιεί δεν θα μας χαλάσει !!!

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.
Στις 19/8/2024 στις 8:41 ΜΜ, @topos είπε

Δεν είχα καταλάβει πως ήταν άλλη καρέκλα αυτή με το προσκέφαλο(νόμιζα πως ήταν add on).

Δεν είναι καθόλου περίεργο, το ~90% του πληθυσμού είναι ας πούμε στο μέσο όρο του υψους, οπότε επικεντρώντε εκεί -ας πούμε 1.65-1.85

Τώρα εάν θα χάσουν ένα 5% από τους "ψηλούς" και άλλο τόσο από τους "κοντούς" ce la vie.

Αφού το πας σωστά, όταν σου έρθει η καρέκλα και το γραφείο κοίταξε και για το σωστό ύψος της οθονης(πιθανότατα να χρειαστείς έξτρα vesa βαση+- οι απλές είναι αρκετά φθηνές).

Ήδη δουλεύω διπλό βραχίονα στις οθόνες. Ίσως χρειαστούν προσαρμογές όλα αλλά θα φανεί. Θα επιστρέψω με comments όταν τα παραλάβω γιατί κάνουν και 2 μήνες! 😂

Δημοσ.

Δεδομένου ότι εργάζομαι 80% από το σπίτι, θέλω να κάνω μια καλή επένδυση στην καρέκλα μου. έχω ένα 20% έκπτωση για αγορά καρέκλας από το Πλαίσιο. Είμαι 180, 90kg (καθοδικά, ελπίζω)

Βλέπω έχει δύο Ergohuman, την Luxury 2 (@699) Και την Project (@469). Έχει και κάτι άλλες @Work οι οποίες μου είναι άγνωστες τελείως.

Γενικά μέχρι το budget της Luxury2 τι θα προτείνατε;

Δημοσ.
5 hours ago, foniki_melitzana said:

Δεδομένου ότι εργάζομαι 80% από το σπίτι, θέλω να κάνω μια καλή επένδυση στην καρέκλα μου. έχω ένα 20% έκπτωση για αγορά καρέκλας από το Πλαίσιο. Είμαι 180, 90kg (καθοδικά, ελπίζω)

Βλέπω έχει δύο Ergohuman, την Luxury 2 (@699) Και την Project (@469). Έχει και κάτι άλλες @Work οι οποίες μου είναι άγνωστες τελείως.

Γενικά μέχρι το budget της Luxury2 τι θα προτείνατε;

Καλή έκπτωση έχεις.Στην θέση σου θα πήγαινα να τις δω από κοντά(πιθανότατα να μην υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα plaisio αλλά λογικά εάν παρεις στο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορούν να σου πουν σε ποια καταστήματα υπάρχουν).

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, @topos είπε

Καλή έκπτωση έχεις.Στην θέση σου θα πήγαινα να τις δω από κοντά(πιθανότατα να μην υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα plaisio αλλά λογικά εάν παρεις στο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορούν να σου πουν σε ποια καταστήματα υπάρχουν).

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση αυτό το διάστημα και πριν αρχίσω τις επισκέψεις και στις υπόλοιπες εταιρείες (Haworth, steelcase, etc) είχα στείλει mail στο πλαίσιο πριν λίγες μέρες να ρωτήσω σε ποια καταστήματα στην Αττική είχαν την luxury, και μου είπαν δεν την έχουν πουθενά στημένη. 

• Like 1
Δημοσ.

θα περάσω ούτως ή άλλως από Πλαίσιο στο Μολ σήμερα και θα αναφέρω. Γενικά μην εμπιστεύεσαι τα κεντρικά για το τι μπορεί να συμβαίνει στο κατάστημα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

+100€ η Luxury, +130€ η Project. Μας δουλεύει το Πλαίσιο

Όχι, μάλλον ετοιμάζεται (τιμολογιακά) για την νέα σχολική χρονιά! :P

• Like 2
Δημοσ.

ε δεν πρέπει να κάνει και κανά κατοστάρικο έκπτωση λόγω της νέας σχολικής χρονιάς;
Πως θα βγεί αυτό;  

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2024 στις 8:07 ΠΜ, jobous είπε

Καλημέρα. Μια και που αναφέρθηκε η ergoaction , κοιτάω 2 καρεκλίτσες και η μια είναι της ergoaction : Action Chair VX black και η άλλη είναι της thesis : S7. Το κακό είναι ότι και στις 2 δεν μπορώ να τις τσεκάρω απο κοντά. 

Έχει πάρει κανείς κάποια απο τις 2 να μου πει απόψεις , ιδιαίτερα για την έδρα  ??? ΟΚ , δεν είμαστε όλοι το ίδιο , εγώ ειμαι και βαρύς (1,81 , 110 kg) αλλά μια άποψη για την καρέκλα απο κάποιν που την χρησιμοποιεί δεν θα μας χαλάσει !!!

Έχω την Αction VX και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ειδικά το κάθισμα της είναι το πιο αναπαυτικό από οποιαδήποτε άλλη καρέκλα είχα. Εγώ είμαι 178 και 95 κιλά και είναι μια χαρά ως μέγεθος. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία από τις καρέκλες URBANWORKS; τις φέρνει το eshop. Δεν μπορώ να βρω κάποια σελίδα του κατασκευαστή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...