thanasis00 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Έχει κανείς καμιά πρόταση από που μπορούμε να πάρουμε Herman Miller μεταχειρισμένη; Ελλάδα δε βρίσκω κάτι, αλλά ακούω γενικά για εταιρείες που κλείονυν ή ανανεώνουν εξοπλισμό, και δίνουν τον εξοπλισμό αρκετά οικονομικά, οπότε ίσως να παίζει και καμιά herman miller, αλλά δεν έχει τύχει να βρω κάτι online ή να μάθω ότι γίνεται κάπου να πάω. Επίσης από εξωτερικό αξίζει μεταχειρισμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει κανείς γνώμη για τις motostuhl; Είδα στο alibaba μπορείς να ζητήσεις sample και η τιμή φαίνεται ικανοποιητική. https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-S6-Executive-Ergonomic-Office-Chair_60817765361.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-High-tech-Ergonomic-Office-Chair_60812684614.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Έχει κανείς γνώμη για τις motostuhl; Είδα στο alibaba μπορείς να ζητήσεις sample και η τιμή φαίνεται ικανοποιητική. https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-S6-Executive-Ergonomic-Office-Chair_60817765361.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-High-tech-Ergonomic-Office-Chair_60812684614.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για την καρέκλα, το μόνο που θέλω να σου πω, επειδή έκανα πρόσφατα αγορά καρέκλας, μην εμπιστεύεσαι καμία κριτική. Καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικό σωματοτυπο, αν είναι ικανοποιημένος από μια καρέκλα δεν σημαίνει απαραίτητο ότι κάνει για σένα. Προτίμησε οτιδήποτε μπορείς να επισκεφτείς και να δοκιμάσεις προσωπικά ο ίδιος. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για την καρέκλα, το μόνο που θέλω να σου πω, επειδή έκανα πρόσφατα αγορά καρέκλας, μην εμπιστεύεσαι καμία κριτική. Καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικό σωματοτυπο, αν είναι ικανοποιημένος από μια καρέκλα δεν σημαίνει απαραίτητο ότι κάνει για σένα. Προτίμησε οτιδήποτε μπορείς να επισκεφτείς και να δοκιμάσεις προσωπικά ο ίδιος. Θα προσπαθήσω να πάω να δοκιμάσω καρέκλες, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη που μπορώ να τις βρω. Έχεις μήπως κάποιο κατάστημα υπόψιν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapart Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για την καρέκλα, το μόνο που θέλω να σου πω, επειδή έκανα πρόσφατα αγορά καρέκλας, μην εμπιστεύεσαι καμία κριτική. Καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικό σωματοτυπο, αν είναι ικανοποιημένος από μια καρέκλα δεν σημαίνει απαραίτητο ότι κάνει για σένα. Προτίμησε οτιδήποτε μπορείς να επισκεφτείς και να δοκιμάσεις προσωπικά ο ίδιος. Mεγαλο δίκιο όσον αφορά ότι καλό είναι να γίνει δοκιμή. Για αυτό κολλάω και δεν παραγγέλνω την m7 thesis που είναι προσφορά. Είναι Κρήτη και το σκέφτομαι λόγω του ότι μένω Θεσσαλονίκη. Αν και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη με βολεύει. Ζήτησαν ύψος βάρος κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Ola150 είπε Θα προσπαθήσω να πάω να δοκιμάσω καρέκλες, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη που μπορώ να τις βρω. Έχεις μήπως κάποιο κατάστημα υπόψιν; Δε γνωρίζω που μένεις...θα σου πω όμως που πήγα εγώ που μένω Πειραιά: Ικέα, Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Ravenna, Diafano, Jysk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapart Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, nickol-us είπε Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για την καρέκλα, το μόνο που θέλω να σου πω, επειδή έκανα πρόσφατα αγορά καρέκλας, μην εμπιστεύεσαι καμία κριτική. Καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικό σωματοτυπο, αν είναι ικανοποιημένος από μια καρέκλα δεν σημαίνει απαραίτητο ότι κάνει για σένα. Προτίμησε οτιδήποτε μπορείς να επισκεφτείς και να δοκιμάσεις προσωπικά ο ίδιος. Για πολύωρο gaming συνιστάται μια εργονομική καρέκλα; Η μία καλή τύπου anda που "αράζεις" και κάθεσαι όπως θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, gapart είπε Για πολύωρο gaming συνιστάται μια εργονομική καρέκλα; Η μία καλή τύπου anda που "αράζεις" και κάθεσαι όπως θες; Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία και δε μπορώ να στο πω, γενικά οι anda θεωρούνται τοπ, νομίζω τις έχουν κάμποσοι από εδώ μέσα, ελπίζω (παρακάλα) να σου απαντήσουν σχετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2022 στις 2:27 ΠΜ, Ola150 είπε Έχει κανείς γνώμη για τις motostuhl; Είδα στο alibaba μπορείς να ζητήσεις sample και η τιμή φαίνεται ικανοποιητική. https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-S6-Executive-Ergonomic-Office-Chair_60817765361.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL https://www.alibaba.com/product-detail/MOTOSTUHL-High-tech-Ergonomic-Office-Chair_60812684614.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3f115444TWtJyL Δεν έχω τις καρέκλες για να σου πω γνώμη αλλά καθώς έψαχνα και εγώ διαπίστωσα ότι οι Thesis (ΘΕΣΙΣ) καρέκλες είναι οι κινεζικές Motostuhl η οποία εταιρεία ανήκει στην Marrati, το οποίο αναφέρω και στο post μου. Η συγκεκριμένη που έχεις στο link πρέπει να είναι η ΘΕΣΙΣ S6. Οπότε καλύτερα δες τις ΘΕΣΙΣ οι οποίες είναι "ίδιες" και μπορείς να έχεις και μια επικοινωνία με το κατάστημα και γενικά είναι πιο εύκολο να τις βρεις Ελλάδα (εγγύηση κτλπ) από τις Motostuhl. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2022 στις 5:48 ΜΜ, gapart είπε Για πολύωρο gaming συνιστάται μια εργονομική καρέκλα; Η μία καλή τύπου anda που "αράζεις" και κάθεσαι όπως θες; Εγώ προσωπικά απέκτησα σχετικά πρόσφατα μια anda kaiser 2 και για την χρήση που κυρίως την θέλω τη βρίσκω αρκετά καλή Αλλά η χρήση μου είναι αραγματική σχεδόν ξάπλα πίσω και να παίζω σε κονσόλα ή να βλέπω σειρές/ταινίες. Σε pc gaming δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου καθώς και στο pc έχω καιρό να παίξω κάτι με ποντίκι/πληκτρολόγιο (τηλεόραση και controller και εκεί) όπως και σε κατάσταση εργασίας δεν έχω προλάβει να κάτσω πάνω από μισάωρο, οπότε η γνώμη μου δε μετράει, τη βρήκα όμως promising και για αυτό. Θα επανέλθω οπότε χρειαστεί, βέβαια είμαι μαθημενος να κάθομαι 14ωρα σε σάπιες καρέκλες στη δουλειά οπότε αυτή μόνο και μόνο που δεν κάθεται ο κωλος μου σε τσιμέντο μου φαίνεται πολυτέλεια Για αραγμα μου φαίνεται πολύ καλή, η στήριξη στη μέση είναι πολύ καλή, το προσκέφαλο είναι ικανοποιητικό (απαραίτητο όταν ξαπλαρεις, πρέπει όμως να το βγάζεις αν θες να κάτσεις σε φάση γραφείο) η κατασκευή είναι "τανκ" πάει 32 κιλά παντού ατσάλι και δεν κάνει κιχ. Επίσης έχει χώρο για πολύ πιο μεγάλο άτομο από μένα (1.76 94 κιλά και αντέχει μέχρι 160 κιλά) οπότε δεν προβληματίζει το bucket σχήμα επίσης όλα τα μαξιλάρια έχουν πολλή γέμιση παντού, δεν υπάρχουν σκληρές επιφάνειες Το πλαστικό δέρμα δεν με ενοχλεί προσωπικά ανέκαθεν σε ανάλογο υλικό καθόμουν, το συγκεκριμένο που έχει η συγκεκριμένη καρέκλα υποτίθεται είναι και το πιο ανθεκτικό και δεν θέλει συντήρηση/φροντίδα Επίσης να σημειώσουμε ότι οι gaming καρέκλες δεν γερνούν απλά προς τα πίσω, αλλά πέφτει όλη η πλάτη σχεδόν 180 μοίρες, οπότε για τη χρήση που τη ήθελα εγώ όσο "γελοίες" και να είναι αυτού του είδους οι καρέκλες, δεν έχουν ουσιαστικό ανταγωνισμό. Να προσθέσω επίσης ότι πήρα τη συγκεκριμένη επειδή είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω σε κατάστημα (media Αργυρούπολη) διαφορετικά θα δίσταζα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα μόνο από reviews. Δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές, αλλά δεν θα μπορούσα να τις δοκιμάσω όλες. Και ευτυχώς οι ολιγόλεπτη δοκιμή που έκανα εκείνη τη στιγμή ήταν αντιπροσωπευτική και για τη συνέχεια. Τέλος να πω ότι αν πας να πάρεις ή να συναρμολογήσεις αυτό το πράγμα παρότι αρκετά εύκολο (οι οδηγίες και ο,τι χρειαστείς είναι μέσα στο κουτί αναλυτικά) χρειάζεσαι δεύτερο άτομο να σε βοηθήσει. Σίγουρα στη μεταφορά και καλό θα ήταν και στη συναρμολόγηση Τα στηρίγματα των χεριών θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, παρόλα αυτά έχουν όλες τις δυνατές ρυθμίσεις οπότε δεν απογοητεύουν επί της ουσίας Την προτείνω γιατί με βόλεψε παρότι είναι για ακόμα πιο ψηλά άτομα από μένα (καλό είναι να είσαι στο 1.80+ ώστε να μην χρειάζεται υποπόδιο ειδικα αν τη θες για γραφείο) και σίγουρα για πιο χοντρούς, παρόλα αυτά βόλεψε και τη γυναίκα που είναι μισοριξια μπροστά μου. Μπορεί να αράξει να παίξει το switch και δηλώνει άνετα Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να μην χαλάσει, αυτό με ενοχλούσε από όλες τις προηγούμενες καρέκλες, αλλά επειδή αυτή τη φορά είναι overkill για το βάρος μου πιστεύω θα με πάει πολλά χρόνια. Και δεν το βρίσκω τελικά κακό για αυτή τη χρήση ειδικά να έχεις "xl" καρέκλα και ας σου φύγει η μέση αν πας να τη μεταφέρεις. Επίσης αν πας σε gaming γενικά μην σκαλίσεις με τίποτα το μηχανισμό που πέφτει η πλάτη πριν βιδωσεις την πλάτη στο κάθισμα γιατί μπορεί να σου φάει δάχτυλο. Βάλε τη πλάτη στην γωνία που είναι σταματημένος ο μηχανισμός από τη συσκευασία και αφού είναι φουλ συναρμολογημένη ασχολήσου με αυτό. ΥΓ. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχει πολύ καλά ροδάκια. Την έχω σε ξύλινο πάτωμα και φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με αυτό, αυτό είναι παρατηρήση της γυναίκας που δεν θέλει να της χαλάω το πάτωμα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Retrial είπε Δεν έχω τις καρέκλες για να σου πω γνώμη αλλά καθώς έψαχνα και εγώ διαπίστωσα ότι οι Thesis (ΘΕΣΙΣ) καρέκλες είναι οι κινεζικές Motostuhl η οποία εταιρεία ανήκει στην Marrati, το οποίο αναφέρω και στο post μου. Η συγκεκριμένη που έχεις στο link πρέπει να είναι η ΘΕΣΙΣ S6. Οπότε καλύτερα δες τις ΘΕΣΙΣ οι οποίες είναι "ίδιες" και μπορείς να έχεις και μια επικοινωνία με το κατάστημα και γενικά είναι πιο εύκολο να τις βρεις Ελλάδα (εγγύηση κτλπ) από τις Motostuhl. Ισχύει, αν και δεν ξέρω ακόμα αν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση, αν από Κίνα μου βγαίνει 160€ και Ελλάδα 320€, θα προτιμήσω την κινέζικη έκδοση. Θα προσπαθήσω να πάω να κάτσω πάντως σε αυτές τις καρέκλες. Σε Κωτσο/Πλαίσιο/Public που πήγα δεν βρήκα αντίστοιχες καρέκλες θέσις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 3:41 ΜΜ, nickol-us είπε Jysk Μιας και το Σάββατο είχα πάει εκεί να πάρω κάτι άλλο, κάθισα σε όλες τις καρέκλες και δεν θεωρώ ότι αξίζει καμιά τους και ακόμα και κάποιες που την παλεύουν είναι ακριβές για αυτό που προσφέρουν. Παρόλα αυτά έχω πάρει αρκετά καλές για τα λεφτά τους (και όχι μόνο) καρέκλες κήπου από κει και θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα είχα ρίξει αρκετό ψάξιμο για να καταλήξω. Πολύ άνετες και αρκετά γερές για τα λεφτά τους, αλλα για γραφείο δεν θα έπαιρνα καμιά από αυτές που δίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Ola150 είπε Ισχύει, αν και δεν ξέρω ακόμα αν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση, αν από Κίνα μου βγαίνει 160€ και Ελλάδα 320€, θα προτιμήσω την κινέζικη έκδοση. Θα προσπαθήσω να πάω να κάτσω πάντως σε αυτές τις καρέκλες. Σε Κωτσο/Πλαίσιο/Public που πήγα δεν βρήκα αντίστοιχες καρέκλες θέσις Τα Public τις έχουν αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα για δοκιμή. Δες εδώ, αν θες πάρε τηλ να ρωτήσεις. Εφόσον η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, πάρε την από Κίνα εννοείται, οι ίδιες είναι έτσι κι αλλιώς. Εάν την πάρεις τελικά ή την δοκιμάσεις πες μου εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Retrial είπε Τα Public τις έχουν αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα για δοκιμή. Δες εδώ, αν θες πάρε τηλ να ρωτήσεις. Εφόσον η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, πάρε την από Κίνα εννοείται, οι ίδιες είναι έτσι κι αλλιώς. Εάν την πάρεις τελικά ή την δοκιμάσεις πες μου εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. 😜 Αν μου απαντήσουν για το κόστος καρέκλας και μεταφορικών εννοείται. Πάντως βρήκα κι αυτή στα ~130€ (με μεταφορικά και τελωνείο μέσα) https://www.alibaba.com/product-detail/Manufacturer-Modern-Design-Office-Furniture-Ergonomic_1600522250378.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.21.7fa74baca89jSl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turbani Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 7/9/2022 στις 8:42 ΜΜ, Ola150 είπε Αν μου απαντήσουν για το κόστος καρέκλας και μεταφορικών εννοείται. Πάντως βρήκα κι αυτή στα ~130€ (με μεταφορικά και τελωνείο μέσα) https://www.alibaba.com/product-detail/Manufacturer-Modern-Design-Office-Furniture-Ergonomic_1600522250378.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.21.7fa74baca89jSl Έβγαλες καποια ακρη? Ειμαι στην γυρα και εγω για καρεκλα (μπορω να περιμενω black friday) αλλα καλου κακου ας αρχισω να ψαχνομαι απο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα