Giorgos_00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συζήτηση σε αυτό το θέμα! Είμαι σε αναζήτηση καρέκλας έως 300 ευρώ. Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Εξετάζω όμως και το ενδεχόμενο εργονομικής καρέκλας γραφείου (και όχι gaming). Διάβασα διάφορες απόψεις και προτάσεις, και στο budget μου νομίζω με καλύπτουν μοντέλα της ErgoAction. Πιο συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στα: ErgoPro ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ERGOPRO - ErgoAction Oklahoma ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ OKLAHOMA PDH - ΜΑΥΡΗ - ErgoAction και μετά Edge ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ EDGE - ErgoAction Lato ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ LATO - ErgoAction Η ερώτηση λοιπόν είναι: γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να τις δοκιμάσω; Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συζήτηση σε αυτό το θέμα! Είμαι σε αναζήτηση καρέκλας έως 300 ευρώ. Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Εξετάζω όμως και το ενδεχόμενο εργονομικής καρέκλας γραφείου (και όχι gaming). Διάβασα διάφορες απόψεις και προτάσεις, και στο budget μου νομίζω με καλύπτουν μοντέλα της ErgoAction. Πιο συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στα: ErgoPro ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ERGOPRO - ErgoAction Oklahoma ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ OKLAHOMA PDH - ΜΑΥΡΗ - ErgoAction και μετά Edge ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ EDGE - ErgoAction Lato ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ LATO - ErgoAction Η ερώτηση λοιπόν είναι: γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να τις δοκιμάσω; Ευχαριστώ φίλε πρέπει να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα αν την έχει διαθέσιμη την οποία καρέκλα διαλέξεις και αν μπορείς να την δοκιμάσεις, νομίζω καλή καρέκλα γραφείου θα σου πρότεινα παρόλο είμαι κάτοχος Anda και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε φίλε πρέπει να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα αν την έχει διαθέσιμη την οποία καρέκλα διαλέξεις και αν μπορείς να την δοκιμάσεις, νομίζω καλή καρέκλα γραφείου θα σου πρότεινα παρόλο είμαι κάτοχος Anda και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Giorgos_00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) κάποια άλλη μάρκα που να υπάρχει κατάστημα εντός Αθήνας μήπως να κοίταζες ,γιατί χωρίς δοκιμή τώρα είναι κορώνα/γράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) Είχα δοκιμάσει την Ergohuman στο Statusoffice στο Χαλάνδρι. Έχει διάφορες που μπορείς να τσεκάρεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Έτσι είχα ξεκινήσει κι εγώ για να φύγω από τη Markus, και απογοητεύτηκα στην πορεία. Παρά τη γερή κατασκευή της για gaming καρέκλα, παραμένει gaming, με όλα τα προβλήματα ορθής στάσης που έχει αυτή η κατηγορία. Την πούλησα σε πολύ σύντομο διάστημα. Αν θέλουμε να μείνουμε στην έννοια «εργονομική», δεν σκεφτόμαστε καν για όποια gaming. Το κάναμε αρκετοί το λάθος. Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις κι εσύ, και να το συζητήσουμε εν καιρώ. 🙂 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από kostasgr78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Έτσι είχα ξεκινήσει κι εγώ για να φύγω από τη Markus, και απογοητεύτηκα στην πορεία. Παρά τη γερή κατασκευή της για gaming καρέκλα, παραμένει gaming, με όλα τα προβλήματα ορθής στάσης που έχει αυτή η κατηγορία. Την πούλησα σε πολύ σύντομο διάστημα. Αν θέλουμε να μείνουμε στην έννοια «εργονομική», δεν σκεφτόμαστε καν για όποια gaming. Το κάναμε αρκετοί το λάθος. Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις κι εσύ, και να το συζητήσουμε εν καιρώ. 🙂 Αυτός είναι ο σκοπός μου, να αποφύγω το λάθος 😁 Αυτή την στιγμή κάθομαι σε μία εντελώς απαράδεκτη καρέκλα (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δεν ψάχτηκα νωρίτερα για αγορά), η οποία μου δημιούργησε και προβλήματα στην μέση. Όταν άρχισα να ψάχνω λοιπόν, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό (επηρεασμένος προφανώς από την τάση της εποχής) ήταν gaming καρέκλα. Μπροστά σε αυτή που έχω, η Kaiser II είναι όντως έτη φωτός καλύτερη. Ωστόσο στην πορεία ανακάλυψα αυτή την συζήτηση και τότε ήταν που προβληματίστηκα με το θέμα gaming vs. εργονομική/office καρέκλα. Και γι αυτό ψάχνομαι τώρα να δοκιμάσω κάποιες, για να καταλήξω και να αλλάξω επιτέλους αυτή που έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Προσωπικά έχω μία του Dromeas. κοιτάξτε και εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά στο θέμα μέση αλλά και σε αντοχή ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, dtk-386 είπε Προσωπικά έχω μία του Dromeas. κοιτάξτε και εκεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά στο θέμα μέση αλλά και σε αντοχή ποιότητα. Είχα και την Dromeas υπόψη μου, ποια καρέκλα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 την Action D. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε την Action D. Αυτή ακριβώς είχα υπόψη μου! Πόσο καιρό την έχεις; Είσαι ευχαριστημένος από τα υλικά, την αντοχή τους στον χρόνο και την εργονομία της; Σ' ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Από το 2019. Είναι ποιοτική και στιβαρή με πολλές ρυθμίσεις. Επίσης για μένα στηρίζει σωστά την μέση και το καλοκαίρι δεν ιδρώνω στην πλάτη αλλά και στο κάθισμα γιατί έχει ένα ανθεκτικό ύφασμα (που δεν λερώνει εύκολα) και όχι φτηνοδερματίνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 12:47 ΜΜ, kostasgr78 είπε Δοκίμασα να καθίσω λίγο σήμερα στην ΙΚΕΑ JARVFJALLET. Καλύτερη στήριξη μέσης και πλάτης για ψηλούς, αλλά νιώθω ότι είναι μικρότερη η επιφάνεια του καθίσματος και δεν μπαίνεις πιο μέσα, όπως στην Markus. Αυτά από μια σύντομη δοκιμή. Δεν ξέρω αν έχετε άποψη από μακροχρόνια χρήση. Πήρα τελικά αυτή. Σαν πρώτη χρήση, σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία και προσαρμογή στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, από τη Markus. Μετακινείται το κάθισμα μπρος-πίσω και δίνει ελευθερία πόσο θα πλησιάσεις την πλάτη, ανάλογα με το μέγεθός σου. Επίσης, το μαξιλαράκι στήριξης της μέσης, προσφέρει κι αυτό την ελευθερία να επιλέξεις σε ποιό ύψος. Τα χερούλια έχουν κι αυτα την ελευθερία τους, πάνω-κάτω και μέσα-έξω, αλλά η πλαστική επιφάνειά τους εκεί που ακουμπούν τα χέρια, είναι σκληρή σε σχέση με το αναπαυτικό αφρώδες υλικό της δερμάτινης Markus. Θεωρώ ότι σαν επιφάνεια σίγουρα προτιμώ κάτι αφρώδες εκεί και όχι σκληρό πλαστικό. Συνολικά, θεωρώ ότι είναι ανώτερη καρέκλα (σαν πρώτη εμπειρία) από την Markus, ιδίως για ψηλότερους (1.90+-), που η Markus είχε σε λάθος θέση την καμπύλη μέσης. Δεν μπορώ να δω καλύτερη λύση στα 200 ευρώ, κι έτσι κατέληξα σε αυτή. Και στα 300 που είχα πάει σε Anda Seat Kaizer II, πεταμένα χρήματα για προβληματικές λύσεις εργονομικής καρέκλας. Εν καιρώ, θα επανέρθω με πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημέρα σας, διάβασα όλα τα σχετικά τοπικς του ινσόμνια καθώς είμαι σε αναζήτηση καρέκλας και μονοπωλούν οι Markus & Anda στο budget μου. Διευκρίνηση , η Anda , δε θεωρείται εργονομική ? η δερματίνη της anda έχει θέμα το καλοκαίρι? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 10:29 ΠΜ, kostakiss είπε καλημέρα σας, διάβασα όλα τα σχετικά τοπικς του ινσόμνια καθώς είμαι σε αναζήτηση καρέκλας και μονοπωλούν οι Markus & Anda στο budget μου. Διευκρίνηση , η Anda , δε θεωρείται εργονομική ? η δερματίνη της anda έχει θέμα το καλοκαίρι? Gaming καρέκλες σαν τις Anda, δεν είναι εργονομικές λύσεις. Αρκετοί διαβάσαμε αποπροσανατολιστικές κριτικές σε ιστότοπους που έχουν τέτοιες από χρήστες, και πήγαμε και δώσαμε τόσα χρήματα για να πάρουμε καρέκλες-κουβάδες σαν τις Anda. Οι οποίες είναι κορυφαίες στην κατηγορία τους, αλλά δεν είναι εργονομικές. Ως εκ τούτου, καθέναν που θα αναφέρει εδώ μέσα ως εργονομική καρέκλα τέτοιες gaming καρέκλες, θεώρησέ τον ως άσχετο και μη γνώστη, όπως και όλους αυτούς που κάνουν κριτικές με 5 αστέρια σε σχετικούς ιστότοπους, έχοντας μαύρα μεσάνυχτα για καρέκλες γραφείου, επειδή πήγαν στις Anda από κάτι καρέκλες των 50 ευρώ. Εκτός συζήτησης οι gaming τύπου. Σχετικά, με τη Markus, την είχα 10 χρόνια, για δες και την παραπάνω πρώτη άποψη που έγραψα για τη μετεξέλιξη της Markus. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα