Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Επιλογής Εργονομικής Καρέκλας

bebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/10/2021 στις 9:50 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Έπεσα στο άρθρο με τα νέα γραφεία της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/pfizer-auta-einai-ta-nea-upersugxrona-psifiaka-grafeia-sti-thessaloniki-mesa-apo-10-fotografies/

Γνωρίζει τυχόν κανένας ποιά καρέκλα είναι αυτή στο στήσιμο των open-space;

Milani Lex series

https://www.sm-milani.com/en/products/lex/

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 15/2/2021 στις 6:58 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Έτσι όπως πάει με τις «καλές» λύσεις γύρω στα 300-500 ευρώ, να απορρίπτονται για τον έναν ή τον άλλον λόγο ...

... θα καταλήξουμε η μόνη ασφαλής επιλογή να είναι σε καρέκλες των 1500+ ευρώ. 😁

Στις 25/11/2021 στις 1:59 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Πραγματικά δισεπίλυτη εξίσωση, η αγορά καλής εργονομικής καρέκλας.

Ακόμα τα ίδια. Δεν υπάρχει απάντηση με αξιόπιστη επιλογή μέχρι τα 500 ευρώ.

Στις 1/1/2022 στις 12:33 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Θα είναι το 2022 η χρονιά που θα εντοπίσουμε σοβαρή εργονομική καρέκλα σε vfm τιμή;😁

Σοβαρή εργονομική και vfm δεν πάνε πακέτο. Αλλά μπορείς να παρακολουθείς corporatespec.com αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, βγάζει καλές τιμές σε καλές καρέκλες. Άμα είσαι τυχερός μπορείς να βρεις full spec σε πολύ καλή τιμή. 

• Thanks 1

Χωρίς να θέλω για κανένα λόγο να κάνω "διαφήμιση" εδώ μέσα, απλά θα ποστάρω αυτή την αγγελία.

Ο μόνος λόγος που τη βάζω εδώ είναι γιατί τουλάχιστον εδώ είναι άτομα που καταλαβαίνουν τι είναι μια εργονομική καρέκλα και δεν έρχονται να μου λένε: "η ΙΚΕΑ τάδε κάνει 150 ευρώ, γιατί η δική σου είναι τόσο ακριβή;"

Οπότε λίγο like minded people.

Και καλή χρονιά σε όλους!

• Like 3

Στις 7/12/2021 στις 12:52 ΠΜ, demian83 είπε

φιλε μπορεις να πεις απο ποιο καταστημα την πηρες στην αγγλια?

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά δε το είδα ποτέ το μήνυμα σου.

Από εδώ

22 λεπτά πριν, purif είπε

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά δε το είδα ποτέ το μήνυμα σου.

Από εδώ

καλη χρονια, ευχαριστω πολυ, δεν πειραζει

• Like 1

Είχα αγοράσει την Reflex D από δρομέα όταν είχε πρωτοβγεί. Μετά από 2 χρόνια νομίζω, καθημερινή χρήση 8ωρο, έχω να πω πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πρακτικά δεν έχει καμία εργονομικότητα. Δεν έχει σχεδιαστεί σωστά, απλά έβαλαν 5 πράγματα που και τα 5 είναι λάθος. Το συνθετικό δέρμα έχει αλλάξει χρώμα και έχει σκιστεί σε πολλά σημεία ενώ έγραφαν ότι αντέχει πολύ πολύ παραπάνω, και να φανταστείτε ζυγίζω μόνο 67 κιλά. Πραγματικά ότι χειρότερο, πήρα πρόσφατα και ένα δεύτερο ίδιο γραφείο για να το ταιριάξω με το παλιό μου από δρομέα, και πλέον ενώ βάζεις ίδιο κωδικό χρώματος είναι εντελώς διαφορετικό με το παλιό. Δεν ξανά αγοράζω από αυτή την εταιρία ξανά.

Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει μερικές καλές εργονομικές καρέκλες έως 1000 ευρώ ;  

• Like 1

7 ώρες πριν, sectoras είπε

Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει μερικές καλές εργονομικές καρέκλες έως 1000 ευρώ ;  

Κι εγώ που έχω πάνω από 1 χρόνο που ψάχνω πού να πάω μετά από ΙΚΕΑ Markus, μέχρι 500 ευρώ (όπως έχω γράψει παραπάνω στο θέμα), βλέπω ότι δεν υπάρχουν σοβαρές λύσεις.

Οπότε, ναι, το ερώτημα είναι καλές εργονομικές καρέκλες μέχρι 1000 ευρώ.

Καλησπέρα και από εμένα. Μπαίνοντας στο κυνήγι τίμιας εργονομικής καρέκλας χωρίς να μας φύγει ο ετησιος προυπολογισμός υπέπεσε στην αντίληψη μου η Mfavour ergonomic και συγκεκριμένα : https://www.amazon.es/mfavour-Ergonómica-Escritorio-Reposabrazos-Reposacabezas/dp/B09J56Y2N4/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Στα ίδια λεφτά με την πολυσυζητημένη/πολυδιαφημισμενη Markus (δεν εχω αξιωθεί ακομα να τη δω απο κοντά). Εχω την εντύπωση οτι είναι αρκετά ανώτερο προιον απ τη καρεκλα της ικέα. Δεδομένου λοιπόν οτι στην Ελλάδα Mfavour ergonomic ούτε με αίτηση βρισκεις, μήπως υπάρχει κάποιο τίμιο παλικάρι που την έχει στη κατοχή του, να μας πει δυο λογάκια για τη συγκεκριμένη καρέκλα. (ενημερωτικά είμαι 1,85cm 90k).

Καλησπέρα καρεκλάκιδες, αξίζει η συγκεκριμένη; :

https://ergoaction.gr/product/karekla-grafeiou-ergohuman/

Μέχρι τώρα είχα μια gaming anda seat ad12, η οποία μετά απο κάποιες ώρες με κούραζε και την έδωσα.

• Like 1

17 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Καλησπέρα καρεκλάκιδες, αξίζει η συγκεκριμένη; :

https://ergoaction.gr/product/karekla-grafeiou-ergohuman/

Μέχρι τώρα είχα μια gaming anda seat ad12, η οποία μετά απο κάποιες ώρες με κούραζε και την έδωσα.

Λίγο δύσκολα να πετύχεις κάτοχο εδώ, μακάρι να συμβεί βέβαια.

Είναι εξειδικευμένα προϊόντα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Θα έπρεπε στα 50-100 κομμάτια που έχει πουλήσει η συγκεκριμένη, ένα να το αγόρασε συχνός χρήστης του φόρουμ ο οποίος στη συνέχεια πρέπει να πέσει και στο νήμα.

Για αυτήν που κοιτάς βλέπω ότι υπάρχουν κριτικές στη σελίδα του μαγαζιού, μπορείς επίσης να ψάξεις στο google για κριτικές σε μαγαζιά του εξωτερικού. Έχω παρατηρήσει ότι πολλά προϊόντα του ergoaction έρχονται μέσω συγκεκριμένων ομίλων σε μαγαζιά της ανατολικής Ευρώπης και κάποιες καρέκλες έχουν πολλά reviews που μπορεί κάποιος να διαβάσει με google translate.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/1/2022 στις 11:21 ΜΜ, almandim είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Μπαίνοντας στο κυνήγι τίμιας εργονομικής καρέκλας χωρίς να μας φύγει ο ετησιος προυπολογισμός υπέπεσε στην αντίληψη μου η Mfavour ergonomic και συγκεκριμένα : https://www.amazon.es/mfavour-Ergonómica-Escritorio-Reposabrazos-Reposacabezas/dp/B09J56Y2N4/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Στα ίδια λεφτά με την πολυσυζητημένη/πολυδιαφημισμενη Markus (δεν εχω αξιωθεί ακομα να τη δω απο κοντά). Εχω την εντύπωση οτι είναι αρκετά ανώτερο προιον απ τη καρεκλα της ικέα. Δεδομένου λοιπόν οτι στην Ελλάδα Mfavour ergonomic ούτε με αίτηση βρισκεις, μήπως υπάρχει κάποιο τίμιο παλικάρι που την έχει στη κατοχή του, να μας πει δυο λογάκια για τη συγκεκριμένη καρέκλα. (ενημερωτικά είμαι 1,85cm 90k).

Αν βλέπεις η καρέκλα να μην έχει την γνωστή σπονδυλική στήλη στην πλάτη που ακινητοποιεί τον κορμό άστο καλύτερα.

Είχα κάτσει σε μια τέτοια στο πλαίσιο και είχα πάθει πλάκα.

Βέβαια είχε γύρω στα 450 ευρώ.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1

6 ώρες πριν, skiabox είπε

Αν βλέπεις η καρέκλα να μην έχει την γνωστή σπονδυλική στήλη στην πλάτη που ακινητοποιεί τον κορμό άστο καλύτερα.

Θα μπορούσες να αποσαφηνίσεις το τονισμένο κομμάτι;
Αναφέρεσαι στο σχεδιάγραμμα της καρέκλας ή κάποιο σημείο της κατασκευής; 🤔

7 ώρες πριν, skiabox είπε

Ισχύει. Σημερα ήμουν στο πλαίσιο κ δοκίμασα καρέκλα με πλήρη ενίσχυση κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης και ήταν οντως η μέρα με τη νύχτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...