Homecinemakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά τον βρήκαμε. Κάναμε την κλωνοποίηση με βάση το πρόγραμμα που πρότεινε ο φίλος jgeorgiou αλλα έγινε το εξής τρελό. Έκανε κλώνο τον προηγούμενο δίσκο ο οποίος είχε και μέγεθος 78gb (καθαρό) και τον έκανε κάτι σαν ίδιον. 78gb!!!!!!! Και δεν έδειχνε τα υπόλοιπα gb του ssd ο οποίος είναι 240gb. Στο τέλος καταφέραμε να δούμε και τα υπόλοιπα gb τα οποία τα έδειχνε ανενεργά ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι τώρα και απλά τον έχουμε ως ένα διαμέρισμα χώρου αποθήκευσης. Εγώ όμως τον ήθελα ενιαίο ως βασικό δίσκο. Ήταν ένας απο τους λόγους που τον αγόρασα. Να έχω αρκετό χώρο και όχι όπως πρίν που είχα 78gb. (Επεξηγώ πως είναι για την μητέρα μου το pc, εγώ παίζω με mac και 10άδες tb. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανένα τρελό δεν έγινε, εσείς δεν το κάνατε σωστά. Για κλωνοποίηση από μικρότερο σε μεγαλύτερο πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος των partitions. Δεν είπαμε να δεις κανα video στο youtube ; Εκεί πολλά το λένε και στον τίτλο : "...to a larger SSD". - Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Τελικά τον βρήκαμε. Κάναμε την κλωνοποίηση με βάση το πρόγραμμα που πρότεινε ο φίλος jgeorgiou αλλα έγινε το εξής τρελό. Έκανε κλώνο τον προηγούμενο δίσκο ο οποίος είχε και μέγεθος 78gb (καθαρό) και τον έκανε κάτι σαν ίδιον. 78gb!!!!!!! Και δεν έδειχνε τα υπόλοιπα gb του ssd ο οποίος είναι 240gb. Στο τέλος καταφέραμε να δούμε και τα υπόλοιπα gb τα οποία τα έδειχνε ανενεργά ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι τώρα και απλά τον έχουμε ως ένα διαμέρισμα χώρου αποθήκευσης. Εγώ όμως τον ήθελα ενιαίο ως βασικό δίσκο. Ήταν ένας απο τους λόγους που τον αγόρασα. Να έχω αρκετό χώρο και όχι όπως πρίν που είχα 78gb. (Επεξηγώ πως είναι για την μητέρα μου το pc, εγώ παίζω με mac και 10άδες tb. ) σβήστο extra partition και θα σου πούμε πως θα κάνεις τον κύριο δίσκο σου να "απλωθεί" και να πιάσει όλον τον διαθέσιμο χώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Κανένα τρελό δεν έγινε, εσείς δεν το κάνατε σωστά. Για κλωνοποίηση από μικρότερο σε μεγαλύτερο πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος των partitions. Δεν είπαμε να δεις κανα video στο youtube ; Εκεί πολλά το λένε και στον τίτλο : "...to a larger SSD". - Απλά έτρεξα το πρόγραμμα του φίλου Georgiou. Τώρα θα πρέπει να δω τι και που είναι αυτό το... extra apartition και να δω το περιβόητο άπλωμα! 53 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε σβήστο extra partition και θα σου πούμε πως θα κάνεις τον κύριο δίσκο σου να "απλωθεί" και να πιάσει όλον τον διαθέσιμο χώρο είμαι στον υπολογιστή μπροστά τώρα. Το extra εννοείς το δεύτερο διαμέρισμα του δίσκου; Να το διαγράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Paragon & θα ειχες τελειωσει εξαρχης (ακομη και παιδι δημοτικου το κανει 😀) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Βαλε αυτό και φτιαχτο όπως θες https://www.diskpart.com/free-partition-manager.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, adi32 είπε Βαλε αυτό και φτιαχτο όπως θες https://www.diskpart.com/free-partition-manager.html Και τώρα που ήδη έκανα λειτουργικό τον ssd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Homecinemakias είπε Και τώρα που ήδη έκανα λειτουργικό τον ssd; Κάνεις merge τα δύο partitions και ενώνονται σε ένα μεγάλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Κάνεις merge τα δύο partitions και ενώνονται σε ένα μεγάλο Έγινε η δουλειά. Και πολύ καλό πρόγραμμα! Ευχαριστώ πολύ τους πάντες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα