Προς το περιεχόμενο

P40 lite vs note 8 pro..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το p 40 lite και μου προταθηκε ανταλλαγη με το note 8 pro......τι λετε αξιζει;Εγω το σκεφτομαι λογω της υποδοχης για microsd που το p40 lite δεν εχει.....Το εχω 2μηνες ενω το note 8 pro που προταθηκε ειναι καινουριο.....Σιγουρα μιλαμε για τα κορυφαια εως τα 200 ευρω....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Εχω το p 40 lite και μου προταθηκε ανταλλαγη με το note 8 pro......τι λετε αξιζει;Εγω το σκεφτομαι λογω της υποδοχης για microsd που το p40 lite δεν εχει.....Το εχω 2μηνες ενω το note 8 pro που προταθηκε ειναι καινουριο.....Σιγουρα μιλαμε για τα κορυφαια εως τα 200 ευρω....

Μπορείς να βάλεις SD card στο P40lite.

Απλά πρέπει να είναι Nano Memory card.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα Google Services εγω δεν θα άλλαζα.

Δημοσ.

Δεν έχουν μεγάλες διαφορές  αλλά  τα google services  και η εξαιρετική κάμερα ( για την κατηγορία  )  του rn8 prο νομίζω δίνουν προβάδισμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Donalhioy είπε

καινουργιο του κουτιου? ή καινουργιο το εχω ανοιχτο 2-3 μερες?

και ειναι σιγουρα το note 8 pro ετσι? το 128 ή το 64?

Προερχεται απο ξαδερφο μου και ειναι μιας εβδομαδας και το ξερω οτι ειναι ετσι...Ειναι το 128αρι.

3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Μπορείς να βάλεις SD card στο P40lite.

Απλά πρέπει να είναι Nano Memory card.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα Google Services εγω δεν θα άλλαζα.

Το γνωριζω αλλα η nano memory ειναι πανακριβη και εχω στην κατοχη μου microsd απ το προηγουμενο μου κινητο.Τα google services δεν με απασχολησαν,αφου εχω περασει τις εφαρμογες που χρειαζομαι μεσω του apkpure.Αλλωστε το εχω γραψει σε θεματα εδω στο ινσομνια....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Προερχεται απο ξαδερφο μου και ειναι μιας εβδομαδας και το ξερω οτι ειναι ετσι...Ειναι το 128αρι.

Το γνωριζω αλλα η nano memory ειναι πανακριβη και εχω στην κατοχη μου microsd απ το προηγουμενο μου κινητο.Τα google services δεν με απασχολησαν,αφου εχω περασει τις εφαρμογες που χρειαζομαι μεσω του apkpure.Αλλωστε το εχω γραψει σε θεματα εδω στο ινσομνια....

Εγω δεν θα άλλαζα.

Αλήθεια θέλεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο άμεσα? Δεν μιλάμε και για κανένα τρομερό κόστος βέβαια για την μνήμη. Είναι βέβαια πιο καλές αλλά γρήγορα θα φθηνήνουν και αυτές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα,τωρα,ανησυχω που ολα τα αρχεια μου ειναι στη συσκευη και οχι σε καρτα μνημης...

Μη κατσει καμια  στραβη.....

Το προβλημα δεν ειναι το ποσο αποθηκευτικος χωρος υπαρχει,αλλα η χρηστικοτητα που προσφερει μια καρτα μνημης,που ηδη εχω....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
6 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Απλα,τωρα,ανησυχω που ολα τα αρχεια μου ειναι στη συσκευη και οχι σε καρτα μνημης...

Μη κατσει καμια  στραβη.....

Το προβλημα δεν ειναι το ποσο αποθηκευτικος χωρος υπαρχει,αλλα η χρηστικοτητα που προσφερει μια καρτα μνημης,που ηδη εχω....

Σε τηλεφωνο καμια απολυτως χρηστικοτητα. Ασε που οι memory cards τα παιζουν πολυ πιο ευκολα και γρηγορα απο το τηλεφωνο. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα απλο backup. Ειτε σε cloud ειτε στον υπολογιστη σου πχ μια φορα την εβδομαδα. Επιβαλεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...