panooz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Πολωνέ είχα ένα παρόμοιο θέμα . Μετά από μιάμιση βδομάδα δοκιμών κι αφού αγανάκτησα το πρόβλημα λύθηκε αφού έβγαλα την υδρόψυξη και τον επεξεργαστή κι αφου τον καθάρισα ξανατοποθετήθηκε ,μπήκε καινούργια πάστα εβαλα και την υδρόψυξη και ως δια μαγείας το πρόβλημα εξαφανίστηκε . Τώρα πιθανόν κάτι με τον επεξεργαστή ? με την πάστα? με την υδρόψυξή ? δε ξέρω. Το θέμα μου όμως λύθηκε. Κάνε μια προσπάθεια να δείς μήπως κατι δεν εφάπτεται όπως πρέπει .
polonos1313 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Βάλε το oc πολύ χαμηλά ή καθόλου. Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Έχω το Corsair VS550
duffyduck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 το VS550 δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ΟΚ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, polonos1313 είπε Έχω το Corsair VS550 Δεν είναι τροφοδοτικό αυτό για oc ειδικά για τέτοιους amd cpu και μάλιστα αν είναι το παλιό vs το κίτρινο. 1
polonos1313 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δεν είναι τροφοδοτικό αυτό για oc ειδικά για τέτοιους amd cpu και μάλιστα αν είναι το παλιό vs το κίτρινο. Το παλιο είναι ναι με το κίτρινο vs.......😂😂😂😂
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Άστα, άμα δεν ξέρεις... Και το Thermaltake Toughpower 750 τι είναι;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για το θέμα σου μπορεί εν τέλει να μην φταίει το τροφοδοτικό, όμως θέλει αλλαγή σίγουρα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι αξιόπιστο. Ουκ ολίγα έχουν γίνει με αυτό. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από BlueBlood7
polonos1313 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Άστα, άμα δεν ξέρεις... Και το Thermaltake Toughpower 750 τι είναι; Αυτό κάηκε....ξέχασα να αλλάξω το σύστημα της υπογραφής μου.... 28 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Για το θέμα σου μπορεί εν τέλει να μην φταίει το τροφοδοτικό, όμως θέλει αλλαγή σίγουρα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι αξιόπιστο. Ουκ ολίγα έχουν γίνει με αυτό. Ουκ ολίγα έχουν γίνει με αυτό το τροφοδοτικό......η μητρική μου ελλαττωματική που παίζει να πάρει και φωτιά.......τι κόμπο έχω κάνει ο άτιμος.....βόμβα κανονική 😂😂 Πέρα απο την πλάκα τι έχουν γίνει με αυτό το τροφοδοτικό ?
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Αυτό κάηκε....ξέχασα να αλλάξω το σύστημα της υπογραφής μου.... Ουκ ολίγα έχουν γίνει με αυτό το τροφοδοτικό......η μητρική μου ελλαττωματική που παίζει να πάρει και φωτιά.......τι κόμπο έχω κάνει ο άτιμος.....βόμβα κανονική 😂😂 Πέρα απο την πλάκα τι έχουν γίνει με αυτό το τροφοδοτικό ? Αρκετά ήταν με αστοχίες υλικού. Είναι χαμηλού budget τροφοδοτικό. Δεν ενδείκνυνται για υψηλό φορτίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα