polonos1313 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παίδες !!! Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το pc και ενώ ανάβει η μονάδα δεν δίνει σήμα στην οθόνη αλλά παρόλο που δεν δίνει σήμα, ούτε το λαμπάκι από τον σκληρό δίσκο δείχνει ότι διαβάζει, άρα απλά ανοίγει χωρίς να φορτώνει τα windows. Έβγαλα το καλώδιο από το τροφοδοτικό και μετά από 10 λεπτά το ξανασύνδεσα και μ κάνει αυτό....δίνει ρεύμα για δέκατα του δευτερολέπτου.... Άλλαξα και δοκίμασα άλλα 2 καλώδια τροφοδοσίας αλλά τίποτα.....Είναι τροφοδοτικό; Μόλις εκανα και το κόλπο με τον συνδετηρα και το τροφοδοτικό δουλεύει.....τι μπορει να ειναι ; ποιο ειναι το επομενο τσεκ ; Αποσυνδεσα και ολους τους σκληρους δισκους, μνημες ram ,καρτα γραφικων και πάλι τίποτα..... Πάνω έχω αφήσει μόνο το τροφοδοτικό και τον επεξεργαστή
northjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Είχα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα, έκανα ότι κι εσύ και επιπλέον αγόρασα (και φορτώθηκα) καινούργιο τροφοδοτικό. Τελικά το πρόβλημα ήταν η μητρική (αλλαγή και αναγκαστική αναβάθμιση). 1
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, northjohn είπε Είχα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα, έκανα ότι κι εσύ και επιπλέον αγόρασα (και φορτώθηκα) καινούργιο τροφοδοτικό. Τελικά το πρόβλημα ήταν η μητρική (αλλαγή και αναγκαστική αναβάθμιση). Τελικά έβγαλα την μπαταρία της μητρικής για 2 λεπτά και μόλις την έβαλα δούλεψε......τον κλείνω πάω να τον ανοίξω και ξανά τα ίδια......βγάζω ξανά κάρτα γραφικών για να βγάλω την μπαταρία και μόλις την ξαναέβαλα ξαναδούλεψε......Έχει 2 μέρες ανοίγει κανονικά....Το θέμα είναι μπορεί να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα και δεν ξέρω τι φταίει..... @Τέρης Α. μπορείς μήπως να ρίξεις τα φώτα σου ?
northjohn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, polonos1313 είπε Τελικά έβγαλα την μπαταρία της μητρικής για 2 λεπτά και μόλις την έβαλα δούλεψε......τον κλείνω πάω να τον ανοίξω και ξανά τα ίδια......βγάζω ξανά κάρτα γραφικών για να βγάλω την μπαταρία και μόλις την ξαναέβαλα ξαναδούλεψε......Έχει 2 μέρες ανοίγει κανονικά....Το θέμα είναι μπορεί να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα και δεν ξέρω τι φταίει..... Εγώ είχα αλλάξει και την μπαταρία με καινούργια. Όταν έβαλα το καινούργιο τροφοδοτικό άρχισε να ανοιγοκλείνει συνεχόμενα πάντα χωρίς να φορτώνει τίποτα.Όσους κι αν ρώτησα μου είπαν ότι είναι πρόβλημα από την μητρική. Ειδικός δεν είμαι, οπότε την άλλαξα.
prokroustis91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 αρχικα θα μπορουσες να δοκιμασεις το εξης: βγαζεις το καλωδιο τροφοδοσιας απο τον υπολογιστη (αν ηταν λαπτοπ βγαζεις και την μπαταρια του λαπτοπ) και επειτα πιεζεις το power button (σαν να ηθελες να το ανοιξεις) συνεχομενα για 20 δευτερολεπτα ... μετα δοκιμαζεις κανονικα
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, prokroustis91 είπε αρχικα θα μπορουσες να δοκιμασεις το εξης: βγαζεις το καλωδιο τροφοδοσιας απο τον υπολογιστη (αν ηταν λαπτοπ βγαζεις και την μπαταρια του λαπτοπ) και επειτα πιεζεις το power button (σαν να ηθελες να το ανοιξεις) συνεχομενα για 20 δευτερολεπτα ... μετα δοκιμαζεις κανονικα Κανει το ίδιο με το να βγάλω την μπαταρία ?
prokroustis91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, polonos1313 είπε Κανει το ίδιο με το να βγάλω την μπαταρία ? οχι δεν κανει το ιδιο, οταν βγαλεις την μπαταρια ειναι σαν να επαναφερεις default ρυθμισεις στο bios ενω αυτο που λεω στην ουσια (αν δεν κανω λαθος) αποφορτιζει τους πυκνωτες που ισως καποιος απο αυτους προκαλει το προβλημα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από prokroustis91
duffyduck Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Και εγω αυτο θα ελεγα. Τσεκαρε για φουσκωμένους πυκνωτες. Συνηθως αυτοι που ειναι στα VRM ειναι αυτοι που υφιστανται τον φορτο και αλλοιωνονται πιο γρηγορα. Πριν κανα μηνα αλλαξα πυκνωτες σε παλια μητρικη και την ανεστησα.
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν γνωρίζω για ποιους πυκνωτες μιλάτε..... Αυτη ειναι η μητρική μου....
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2020 στις 8:03 ΜΜ, polonos1313 είπε Δεν γνωρίζω για ποιους πυκνωτες μιλάτε..... Αυτούς, αλλά για να πάθουν ζημιά θα πρέπει να είναι προηγούμανης τεχνολογίας, κάπου στο 2007. Πλάκα-πλάκα η συγκεκριμένη έγινε παραναύλωμα του πειραιώς! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Αυτούς, αλλά για να πάθουν ζημιά θα πρέπει να είναι προηγούμανης τεχνολογίας, κάπου στο 2007. Πλάκα-πλάκαη συγκεκριμένη έγινε παραναύλωμα του πειραιώς! Αφού κάνατε O.C. με οχταπύρινο και άντεξε ακόμα μη λέτε τίποτα! χαχαχαχαχαχα απίστευτο και εγώ τον δουλέυω στα 4.2 λες να παρουμε καμιά φωτιά ?
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Να λέτε πάλι καλά που τη γλυτώσατε μέχρι τώρα. 1
duffyduck Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 βγαλε μπαταρια για 5 λεπτα ή κανε clear cmos (το ιδιο ειναι)
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Να λέτε πάλι καλά που τη γλυτώσατε μέχρι τώρα. Απίστευτο μόλις τσέκαρα και χάνει λάδια και η δικιά μου....... Μόλις τώρα, polonos1313 είπε Απίστευτο μόλις τσέκαρα και χάνει λάδια και η δικιά μου....... P.S ξέρω θέλει καθάρισμα..... Και διαβάζω τώρα οτι αυτή η μητρική έχει θέμα με τους 8πύρηνους
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Βάλε το oc πολύ χαμηλά ή καθόλου. Ποιο τροφοδοτικό έχεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα